reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hehe

diablica dzięki, imprezka się udała :) Lenka dostała prezenty więc ok ;D ;)

dziś robiłam małej puree ziemniaczane :) sama :) i jakosik zjadła ale tp pierwszy raz ziemniak a no i moja pierwsza zupka dla małej :)

ale tu dzisiaj ciuchutko :p :)

reklama
Witam,

Karolina fajnie, ze imprezka mimo ze nie przy grilu sie udala.

Iza, mam nadzieje, ze udalo sie znalesc chrzestnego. My mielismy podobnie, tyle, ze my z gory wiedzielismy, ze moga byc problemy i mialam "zapasowego" chrzestnego :p Zresza z chrzestna tez byly cyrki, bo najpierw siostra bardzo chciala, pozniej stwierdzila, ze nie bedzie przyjezdac do Polski, bo jej sie to nie oplaca... W koncu przyjechala i bardzo sie rozchorowala ::) Ale udalo sie, Wam rowniez sie uda.

Martaglo - ciekawe menu ma Twoja corka... A ta pomidorowa cos ma w sobie, wiedac wszyscy ja lubia, nawet Rafal a bardziej wybrednego czlowieka nie znam, zeby nie bylo jednak za dobrze, to tylko z makaronem i smietana, innej nie jadamy ;D

Kaska76 - gratuluje pierwszego zabka.

Znudzily mi sie juz randkowania, teraz czytam sobie o wojnach z Moskwa i Prusami.... Jejku, wtorek juz tak blisko :-[

Pozdrawiam,

Jejku jak ja za wami tesknie :(
A wiec sie przypominam byście o mnie nie zapomniały :) Nie mam teraz siły na nic po całym dniu z moją gwiazdą!
Pochwale sie tylko że wyszły Wikusi dwie górne jedyneczki na raz! Było ciężko przy wyzynaniu w nocy,ale na szczęscie ma juz to Pysia za sobą :) Ale zdaje mi sie że lada dzień będą przebijać sie następne ząbalki :)
Jak znajded chwilę tak jak dzisiaj z odrobiną sił to napewno coś poklikam :) Buziaki PAPA

rozne_07.jpg

Gratuluję wszystkich ząbalów, kolejnych miesięcy i spóźnione życzonka z okazji Dnia Dziecka.
Wystarczy odpuścić sobie na dwa dni bb i już nie nadążam.
Buziaki mamusie. Dobranoc

oj to widzę ze wysyp ząbków na Śląsku ;D bo Liwii tez ósmy juz lezie i bidulka dzis zmierzła do tego jeszcze ta pogoda do d... no i efekt taki że mamy intruza w naszym łóżku ;D juz grzeje mi miejsce ;D

Czarnulka trzymaj sie kochana !!!

i teraz dopiero dokopałam sie do zdj Lilitki juniorki ;D śliczna !!!! GRATULACJE LILITH !!!!!!

hej,

sandros trzymam kciuki za wtorek :)

czarnulka teraz jak Wiki nauczyła się chodzić to nie dziwię się że jesteś padnięta ::) i gratuluję ząbalów :)

justyna życzę wytrwałosci w ząbkowaniu Małej!

dziś Mokkate i iza1 mają chrzciny ;) ciekawe jak po naukach i jak przygotowania :)

kiedy ta pogoda się skończy ???

My już ząbki mamy wszystkie teraz czas odwiedzić dentystę. Tą wizytę odkładamy na wakacje jak będzie trochę czasu. Pogoda paskudna pies się schował pod stół i udaje że go nie ma. Ciekawe jak wypadną chrzciny. Oby dzieciaki nie pomarzły bo zimno. Fajnie się wspomina jak się czyta o takich maluszkach.

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Jak Wasze siły macie jakąś pomoc przy maleństawach. Bo my sami mama wchodzi tata wychodzi. Nasza mała to już chyba wszędzie była: w pracy, u lekarzy, na uczelni, w urzedach i w wielu innych miejscach. Zimą rozbierała w energetyce choinkę ku oburzeniu wielu starszych pań. Cuż co począć z dzieckiem, które godzinę stoi w kolejce. Przyznam się że gdy była mniejsza dużo łatwiej się ją zabawiało.

Pzdrowienia dla mamuś

reklama
dziewczyny poradźcie mi coś.....
gdzie na Śląsku jest jakiś fajny dzieciakowy market, albo w którym markecie jest fajne dzieciakowe stoisko.... chodzi mi głównie o foteliki, zabawki, i takie tam.... no i jeszcze jeden warunek... otwarty w niedzielę ;D

Do góry