reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
No i moja Wikusia skończyła ROCZEK
Jak będe miała siłki więcej to powklejam fotki i opisze
Bo niedawno impreza sie skończyła i juz padam na twarz 
dobranoc
dobranoc
witam 
właśnie wstałam ,po tym jak posiedziałam z leną z godzinę na łóżku i padałm
Lena padła jakieś 15 min potem ;D teraz sobie wstałam i sie wymknęłam (choć łóżko trzeszczało niemiłosiernie!
)
czrnulkamoc życzeń dla wikusi!!!! powklejaj fotki z imprezki i napisz jak było
iza też się czasem zastanawiam czy wklejać jakieś zdjcia ze znajomymi i nie robię tegoi z tego względu co ty
diablica super sobie jeździcie! moja mała też kiedyś znosiła jeżdźenie autem ale teraz tylko krótkie trasy :
justynka mam nadzieję że liwia już w pełni zaakceptowała nowe miejsce
lubię wyremontowane pokoje,tylko nie lubię samegoi remontu 
właśnie wstałam ,po tym jak posiedziałam z leną z godzinę na łóżku i padałm
czrnulkamoc życzeń dla wikusi!!!! powklejaj fotki z imprezki i napisz jak było

iza też się czasem zastanawiam czy wklejać jakieś zdjcia ze znajomymi i nie robię tegoi z tego względu co ty
diablica super sobie jeździcie! moja mała też kiedyś znosiła jeżdźenie autem ale teraz tylko krótkie trasy :
justynka mam nadzieję że liwia już w pełni zaakceptowała nowe miejsce
Beata78
Fanka BB :)
Witajcie! Uff. Doczytałam co u Was słychać. A w pracy to wcale nie jest takie łatwe
.
Pogoda super. My w sobotę bylismy na dniach Sosnowca (było Kombi), ale krótko bo nie chciałam, żeby nadwyrężyć słuch Mateuszka :laugh:
A wczoraj na Sosinie, a potem kiełbaska z ogniska. Oj, a jak mnie boli w krzyżach!!!! To od chodzenia z Mateuszkiem za dwie rączki.
Buziaczki dla Wikusi :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Trzymajcie się cieplutko. Duże buźki.
Pogoda super. My w sobotę bylismy na dniach Sosnowca (było Kombi), ale krótko bo nie chciałam, żeby nadwyrężyć słuch Mateuszka :laugh:
A wczoraj na Sosinie, a potem kiełbaska z ogniska. Oj, a jak mnie boli w krzyżach!!!! To od chodzenia z Mateuszkiem za dwie rączki.
Buziaczki dla Wikusi :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Trzymajcie się cieplutko. Duże buźki.
;D ;D ;D oj,jakby tak szef zobaczył...Beata78 pisze:Witajcie! Uff. Doczytałam co u Was słychać. A w pracy to wcale nie jest takie łatwe.
Czarnulko- 100 buziaczków dla Wikusi z okazji ROCZKU!!!

Twoja córcia miała wczoraj roczek, a moja starsza pociecha rocznicę Pierwszej Komunii Św.
(ale ten czas leci :
)
Daria z rodzicami i siostrą.....
...i mamusiami ;D (chrzestną jest moja siostra)
Ale narobiłyście mi smaka na grila ;D
A propos grila, to mam pytanie do mam karmiących- jak dzidziuś zareagował na grilowane potrawy?
(tzn. czy nie miał kolek
)
Bo po ostatnich eksperymentach (jedzenie poza domem) Martyna miała koszmarne wzdęcia. Okropność...
Iza- mam Cie na jednym zdjęciu z Kościoła. Fajna pamiątka
Karolinko- nie wiem czy jest cos takiego jak numer Skypa. Chyba trzeba wpisac nazwę użytkownika lub imię i nazwisko lub e- mail. Wyślę Ci to ostatnie.
Diablica- gdzie jest taki fajny wodospad?
Przyznam się, że na Górze Żar jeszcze nie byłam. Co tam mozna fajnego zobaczyć?
Twoja córcia miała wczoraj roczek, a moja starsza pociecha rocznicę Pierwszej Komunii Św.
(ale ten czas leci :
Daria z rodzicami i siostrą.....

...i mamusiami ;D (chrzestną jest moja siostra)

Ale narobiłyście mi smaka na grila ;D
A propos grila, to mam pytanie do mam karmiących- jak dzidziuś zareagował na grilowane potrawy?
(tzn. czy nie miał kolek
Bo po ostatnich eksperymentach (jedzenie poza domem) Martyna miała koszmarne wzdęcia. Okropność...
Iza- mam Cie na jednym zdjęciu z Kościoła. Fajna pamiątka
Karolinko- nie wiem czy jest cos takiego jak numer Skypa. Chyba trzeba wpisac nazwę użytkownika lub imię i nazwisko lub e- mail. Wyślę Ci to ostatnie.
Diablica- gdzie jest taki fajny wodospad?
Przyznam się, że na Górze Żar jeszcze nie byłam. Co tam mozna fajnego zobaczyć?
diablica2
mały wielki OLO :)
Czarnulko..... DUŻE BUZIAKI DLA WIKUSI Z OKAZJI ROCZKU ;D ;D ;D
Mokkate.... najserdeczniejsze życzonka dla Darusi... ładnie wygląda w sukience komunijnej.... a co o wodospadu na zdięciu... to po dorodze a raczej przed wjazem na kubalonkę.... a na górze żar... jest szkoła latania.... kolejka linowa .... piękne widoki.... drogi parking (hihihih) dziwne zjawiska przyrodnicze i niezpomniane wrażenia....
Mokkate.... najserdeczniejsze życzonka dla Darusi... ładnie wygląda w sukience komunijnej.... a co o wodospadu na zdięciu... to po dorodze a raczej przed wjazem na kubalonkę.... a na górze żar... jest szkoła latania.... kolejka linowa .... piękne widoki.... drogi parking (hihihih) dziwne zjawiska przyrodnicze i niezpomniane wrażenia....
Witam,
Wszystkiego najplepszego dla Wiktorii:
Mokkate, u nas wszystko co nie bylo gotowane konczylo sie atakiem kolki i Soni i to do 4 miesiaca :
Ladna sukienke miala Daria do komunii.
CO do jazdy samochodem, to u nas roznie zalezy od humoru Soni. Najchetniej jechalaby na siedzeniu pasazera przykierowcy... niestety mamy poduszki powietrzne i nie da rady. Prawdziwym test byl w zeszlym roku - jechalismy do Bailegostoku - noca... przespala cala droge, bardzo lanie
Za to uwielbie jazdy autobusem, oczywiscie na moich kolanach.
Pozdrawiam,
Wszystkiego najplepszego dla Wiktorii:

Mokkate, u nas wszystko co nie bylo gotowane konczylo sie atakiem kolki i Soni i to do 4 miesiaca :
Ladna sukienke miala Daria do komunii.
CO do jazdy samochodem, to u nas roznie zalezy od humoru Soni. Najchetniej jechalaby na siedzeniu pasazera przykierowcy... niestety mamy poduszki powietrzne i nie da rady. Prawdziwym test byl w zeszlym roku - jechalismy do Bailegostoku - noca... przespala cala droge, bardzo lanie
Pozdrawiam,
reklama
Podziel się: