reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinnko co do zjęcia z Martynką - dziękuje za komplement :) usunęłam je jednak bo może rodzice Martynki nie życzą sobie by była ona na forum a nie pytałam ich czy mogę foto umieścić :p

reklama
No i moja Wikusia skończyła ROCZEK :D Jak będe miała siłki więcej to powklejam fotki i opisze :) Bo niedawno impreza sie skończyła i juz padam na twarz ;)

dobranoc :)

witam :)

właśnie wstałam ,po tym jak posiedziałam z leną z godzinę na łóżku i padałm ;) Lena padła jakieś 15 min potem ;D teraz sobie wstałam i sie wymknęłam (choć łóżko trzeszczało niemiłosiernie! :p )

czrnulkamoc życzeń dla wikusi!!!! powklejaj fotki z imprezki i napisz jak było :)
kartkana1roczek1rk.jpg

iza też się czasem zastanawiam czy wklejać jakieś zdjcia ze znajomymi i nie robię tegoi z tego względu co ty :)

diablica super sobie jeździcie! moja mała też kiedyś znosiła jeżdźenie autem ale teraz tylko krótkie trasy ::)

justynka mam nadzieję że liwia już w pełni zaakceptowała nowe miejsce :D lubię wyremontowane pokoje,tylko nie lubię samegoi remontu :p

Witajcie! Uff. Doczytałam co u Was słychać. A w pracy to wcale nie jest takie łatwe ;).

Pogoda super. My w sobotę bylismy na dniach Sosnowca (było Kombi), ale krótko bo nie chciałam, żeby nadwyrężyć słuch Mateuszka :laugh:
A wczoraj na Sosinie, a potem kiełbaska z ogniska. Oj, a jak mnie boli w krzyżach!!!! To od chodzenia z Mateuszkiem za dwie rączki.

Buziaczki dla Wikusi :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Trzymajcie się cieplutko. Duże buźki.

Czarnulko- 100 buziaczków dla Wikusi z okazji ROCZKU!!! :) :) :)
Twoja córcia miała wczoraj roczek, a moja starsza pociecha rocznicę Pierwszej Komunii Św.
(ale ten czas leci  ::))
Daria z rodzicami i siostrą.....
rocznicak18ep.jpg

...i mamusiami ;D (chrzestną jest moja siostra)
rocznicak29ia.jpg

Ale narobiłyście mi smaka na grila ;D
A propos grila, to mam pytanie do mam karmiących- jak dzidziuś zareagował na grilowane potrawy?
(tzn. czy nie miał kolek :D)
Bo po ostatnich eksperymentach (jedzenie poza domem) Martyna miała koszmarne wzdęcia. Okropność... :(

Iza- mam Cie na jednym zdjęciu z Kościoła. Fajna pamiątka :)

Karolinko- nie wiem czy jest cos takiego jak numer Skypa. Chyba trzeba wpisac nazwę użytkownika lub imię i nazwisko lub e- mail. Wyślę Ci to ostatnie.

Diablica- gdzie jest taki fajny wodospad?
Przyznam się, że na Górze Żar jeszcze nie byłam. Co tam mozna fajnego zobaczyć?

Czarnulko..... DUŻE BUZIAKI DLA WIKUSI Z OKAZJI ROCZKU ;D ;D ;D

Mokkate.... najserdeczniejsze życzonka dla Darusi... ładnie wygląda w sukience komunijnej.... a co o wodospadu na zdięciu... to po dorodze a raczej przed wjazem na kubalonkę.... a na górze żar... jest szkoła latania.... kolejka linowa .... piękne widoki.... drogi parking (hihihih) dziwne zjawiska przyrodnicze i niezpomniane wrażenia....

Witam,

Wszystkiego najplepszego dla Wiktorii:
prezenty8nu.gif

Mokkate, u nas wszystko co nie bylo gotowane konczylo sie atakiem kolki i Soni i to do 4 miesiaca  ::)
Ladna sukienke miala Daria do komunii.

CO do jazdy samochodem, to u nas roznie zalezy od humoru Soni. Najchetniej jechalaby na siedzeniu pasazera przykierowcy... niestety mamy poduszki powietrzne i nie da rady. Prawdziwym test byl w zeszlym roku - jechalismy do Bailegostoku - noca... przespala cala droge, bardzo lanie  :) Za to uwielbie jazdy autobusem, oczywiscie na moich kolanach.

Pozdrawiam,

reklama
Diablica- a z wózkiem da się na Górę Żar wejść?

Od zeszłego roku dzieci do Komunii przestępują w albach- wszystkie tak samo.
Bardzo fajnie to wygląda :)

Do góry