reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mokkate i iza to jak będzie ładnie to może środa na spotkanie ? i weźcie ze sobą zdjęcia :)

mmm nareszcie jesteś :) moze w piątek sie spotkamy ? jak oczywiście bedzie ładnie ;D bo te lody się roztopią niedługo ;D oj co do żłobka to też miałabym bardzo mieszane uczucia ::)

iza no ciekawe czemu ci ie odpisali o tym zebuloo ::) no i co masz teraz zrobić ? ::)

młode ziemniaczki już obrane :) niedługo sałatkę zrobię i jakiś dobry sos :)

może teraz Lenka uśnie ::)

reklama
karolinnko jak Jarek będzie miał wolne w piątek, a najprawdopodobniej tak będzie to może gdzieś pojedziemy, a tymi lodami to się nie przejmuj, bardziej by mi zależało żeby się z Wami spotkać :) :D na razie muszę być jak w pogotowiu na każde zawołanie, dlatego nie mogę zaplanować nic wcześniej.

Witam,

Za cieplo jak dla mnie... Albo poprosty zbyt duzy skok tempratury - padam z nog, musze sobie kawke szczelic, bo dzis nic nie bedzie z podrozy do Ameryki ::)
Dzis zakonczylam latania po urzedach, jutro jeszcze tylko na uczelniei do soboty spokoj.

Nabralam ochoty na wybranie sie na ta gore Zar, ale to jak Rafal bedzie mial wiecej wolnego, obecnie ma dwa dni, z czego tak jak jutro wroci o 6 rano i jeden dzien wolnego bedzie odsypial :mad: Za to w srode planujemy szybki wypad do Krakowa, musz sie doszklic z Zamku Wawelskiego, 50% pytan na egzaminie, to o sztuke i architekture - gosc jest tam kustoszem ::)

Mokkate, fajnie, ze u Was tak wprowadzili, u mnie jak widzialam jak panienki maja suknie ::) niejedna panna mlodanie ma tyle koronek, kwiatow, falbanek....

Koreczek, juz wiem pokim Twoja coreczka ma takie superskie oczka...

MMM zlobek... odwaznie, ale nie wszedzie jest strasznie, slyszalam o fajnych zlobkach... Mam nadzieje, ze w Sosnowcu masz w czym wybierac, bo ja w Tychach mam tylko jeden :(

Pozdrawiam,

mmm heh,lody muszą być
mniam.gif

mmm pisze:
na razie muszę być jak w pogotowiu na każde zawołanie, dlatego nie mogę zaplanować nic wcześniej.
ale sobie Jarek ciebie wyszkolił
hyhy.jpg

sandros jak tak czytam ile ty się uczysz to jestem pełna podziwu
brawo.gif
,mnie też ta pogoda rozwala,mimo iż jest cudownie ;D tzn .usypia mnie nieźle ;) super,wyprawa do krakowa,my też planowaliśmy z piotrkiem ale jakoś samo z siebie to ucichło
icon_question.gif

dobranoc!
girlsleep7vq.gif

karolinna pisze:
mmm heh,lody muszą być
mniam.gif

mmm pisze:
na razie muszę być jak w pogotowiu na każde zawołanie, dlatego nie mogę zaplanować nic wcześniej.
ale sobie Jarek ciebie wyszkolił
hyhy.jpg
:o :o :o to nie dla Jarka jestem w pogotowiu :p tylko dla tej mojej nieszczęsnej pracy. Dzisiaj się zaczęły obrony, a ja nawet terminu nie znam. Nie mówiąc o tym ze nie mam jeszcze gotowej pracy ::)

Sandros - też Cie podziwiam za tą naukę :)
Karolinnko w środe nie bardzo :( bardziej odpowiadałoby mi jutro ::) od środy mój mąż ma wolne i pewnie będziemy razem spacerki urządzać. Dziś byliśmy w parku chorzowskim :)

mmm
mmm pisze:
Nie mówiąc o tym ze nie mam jeszcze gotowej pracy ::)
do roboty
ggbat3rh.gif
ggbat3rh.gif
ggbat3rh.gif
;) trzymam mocno kciuki i pisz zaraz jak sie dowiesz kiedy to masz obronę!

iza jutro jestem umówiona już ::) mój mąż nie za bardzo lubi wspólne spacerki :p

teraz to chyba naprawdę dobranoc ;)
czrodziejnoc4nd.gif

Witam :)
BArdzo dziekujemy za wszystkie życzenia urodzinkowe :)

Oprucz tego że dwa dni przed urodzinkami Wikusia i Tatuś sie przeziębili to Imprezka sie udała :) Wikusia zadowolona w 100% :D

A o to kilka fotek z imprezki  :)

Taki torcik zrobiła mi babciA (teSciowa)

A takie prezenciki dostałam na moje pierwsze urodzinki :)

A tutaj jestem z moją chrzesną :)

A tutaj zabawa z chrzesnym :)

A tu ja solenizantka :)

A tu zabawa cioci branzoletkami :)

RESZTA fotek jak odda mi chrzestna :) Są jeszcze lepsze :)

No i muszę się pochwalić że moja Wikusia dzisiaj zrobila do mnie pierwsze trzy samodzielne kroczki :D

A teraz zmykam spać :) Bo jestem padnięta i mnie też przeziębienie dzisiaj dopadło i szlocham nosem :)

mokkate dziekuje za życzonka dla mojej gwiazdeczki :D Twojej również życzę wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy!!! Wyglądała czarująco! DAMA 1 klasa!!!

reklama
Do góry