reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Nie wiem, może za bardzo je zmniejszyłam bo wyszły jakieś niewyraźne...

Mokkate prześlij mi tez maila to Tobie też je wyśle :)

Czarnulka - bardzo chętnie Cię poznam, tak jak zresztą wszystkie MAMUŚKI ZE ŚLĄSKA, musimy zorganizować większe spotkanko ;)

Walczyłam z licznikiem udało się wkleić nowy. Stary pokazywał się jak miał ochotę. Ja na takie spotkanie musiałabym zwerbować trzylatki bo na dzidziusie moja córka ma uczulenie i robi "ati ati dzidziusiu". Dzisiaj udało się jej nie popychać małych dzieci tylko powiedzieć że nie wolno burzyć jej babek.
Na razie taki mały sukces naszego buntownika i rzadziciela acha i podzieliła się zabawkami. Cud. ::) ::) ::)

zdięcia z spotkanka rzeczywiście bombowe....

jak będzie jakieś większe spotkanie "Śląska" to powiedzcie wcześniej... nie obiecuję ale jak udało by mi się urlopik jakiś załatwić to bardzo chętnie poznałabym Was w realu ;D

No to ja jeszcze na dobranoc wkleje kilka fotwk mojej Pysi :)

Taki uśmiech dla mamy na dobranoc :)

A tutaj leżę z tatusiem i łapie bańki mydlane od mamy ;D

A tu zabawa na balkonie w baseniku :D

A taką bluzeczke SUZUKI kupił mi tatuś na targach motorowych :D

zdjęcia super !!! fajnie wyglądacie !!!! a dzieciaczki rozkoszne i te bose nózie  :) jednym słowem śliczne mamusie i śliczne dzidziusie !!

Iza  nie chce mędzić ale w cieniu tez dzieci sie opalają ! moze rozejzyj sie za jakims kremikiem dla takich smyków !!

Liwia dzis była na randce !! ale zadowolona ze w koncu jakis rówieśnik  :)

dobra oglądam dalej naszych  ;D

Czarnulka Pysia pysiutka !!! a jak myslisz kiedy mozna takie chlapanko urządzic w baseniku bo ja troche mieszane uczucia mam a teraz szykuje sie fajowoa pogoda ale sama nie wiem a nasze panienki prawie w podobnym wieku

reklama
Do góry