reklama
Witam,
Procesje sie juz dawno skonczyly, wiec mniemam, ze grilujecie 8)
Wycieczka do Krakowa udana - zdjecia beda, moze jutro, ale nie obiecuje - dzis Rafal sciagnal z aparatu, ale czy plyte wypali :
Teraz moge robic za przewodnika, biedna pani chyba sie juz modlila, bysmy juz przestali pytac... No, ale chyba na egzamin jestem z tego obryta ;D
Spotkanie widac udane. Moze skoro tak wszyscy lubia dzialkowac, nastepne zorganizujemy na dzialce??
Czarnulka - Witoria swietnie wyglada na ostatnim zdjeciu.
Justyna - to bylo wprawdzie pytanie do Czarnulki, ale ja jak bylo tak bardzo cieplo, wsadzalam Sonie do baseniku z woda, tak pod drzewkim gdzie bylo cieplutko, a nie palilo slonko, a wczsniej dobrze ja nakremowalam. Wsadzalam ja na krotko, tak 5 min, pozniej polatala - ogrzala pupcie i znow... Z czego wode wczesniej zagrzalam troszke - tak robilam w poprzednie wakacjie, czyli jak Sonia byla gdzies w wieku Waszych pociech.
Pozdrawiam,
Procesje sie juz dawno skonczyly, wiec mniemam, ze grilujecie 8)
Wycieczka do Krakowa udana - zdjecia beda, moze jutro, ale nie obiecuje - dzis Rafal sciagnal z aparatu, ale czy plyte wypali :
Teraz moge robic za przewodnika, biedna pani chyba sie juz modlila, bysmy juz przestali pytac... No, ale chyba na egzamin jestem z tego obryta ;D
Spotkanie widac udane. Moze skoro tak wszyscy lubia dzialkowac, nastepne zorganizujemy na dzialce??
Justyna - to bylo wprawdzie pytanie do Czarnulki, ale ja jak bylo tak bardzo cieplo, wsadzalam Sonie do baseniku z woda, tak pod drzewkim gdzie bylo cieplutko, a nie palilo slonko, a wczsniej dobrze ja nakremowalam. Wsadzalam ja na krotko, tak 5 min, pozniej polatala - ogrzala pupcie i znow... Z czego wode wczesniej zagrzalam troszke - tak robilam w poprzednie wakacjie, czyli jak Sonia byla gdzies w wieku Waszych pociech.
Pozdrawiam,
zdjęcia ze spotkania bardzo ładne.
Iza: ja mam ziajki kremik z ósemką filtrem, bo po bambino z fakt.4 Piotrek miał osmalone policzki.
a mi ktoś wczoraj Piotrka zauroczył. nie dało się z nuim wytrzymać. wył nie swoim głosem, ledwie tolerował obecność Krzyśka. na mój czy mojej mamy widok wściekle krzyczał, płakał i szarpał się. teraz jest już w miarę spokojnie.
Iza: ja mam ziajki kremik z ósemką filtrem, bo po bambino z fakt.4 Piotrek miał osmalone policzki.
a mi ktoś wczoraj Piotrka zauroczył. nie dało się z nuim wytrzymać. wył nie swoim głosem, ledwie tolerował obecność Krzyśka. na mój czy mojej mamy widok wściekle krzyczał, płakał i szarpał się. teraz jest już w miarę spokojnie.
hej
wczoraj nie pisałam bo mieliśmy gości (polska przegrała,buuu
) ,a jak poszli to okazało sie że padł nam cały dysk c i jak dziś odweidzilismy jednych znajomych to dopiero tam naprawiliśmy wszystko itp
dzis lena wieczorem wrzeszczała mi strasznie... nie wiem czemu! dalej się boję co to było.Mogła to być kolka ??? miała ją wcześniej tylko raz w życiu :
jadłam po południu trochę potraw z czosnkiem ale czy tak szybko mogłoby to przeniknać do pokarmu ? i w ogóle zrobiła się taka słabiutka ,jej ale mam stracha
a moze dziś było za ciepło i przegrzała się trochę ???
mmm jak z jutrem ? jak mała bedzie ok to ja chętnie się spotkam
ale rano! moze tak koło 10.00 ?
czarnulka czy radek zafarbował włosy ??? ??? ??? ??? ??? ???
sandros no to czekam na fotki
justa a co to za narzeczony ?
na spotkaniu z izą 1 i mokkate było bardzo miło i sympatycznie
byłyśmy na lodach,pogadałyśmy.Jak szłyśmy uliczkami to zajmowałyśmy 3/4 ulicy ;D Lena nawet byla grzeczna
martynka przespała cały spacer(jestem niepocieszona) a karolcia to słodka kruszynka(ach,juz nie pamiętam kiedy lena była taka
) no i daria to naprawdę fajna dziewczynką
jaka wysportowana! i wygadana
mam nadzieję na kolejne spacerki!!
iza1 mój mail to karolinak-ce1wp.pl
buziaki!
wczoraj nie pisałam bo mieliśmy gości (polska przegrała,buuu
dzis lena wieczorem wrzeszczała mi strasznie... nie wiem czemu! dalej się boję co to było.Mogła to być kolka ??? miała ją wcześniej tylko raz w życiu :
mmm jak z jutrem ? jak mała bedzie ok to ja chętnie się spotkam
czarnulka czy radek zafarbował włosy ??? ??? ??? ??? ??? ???
sandros no to czekam na fotki
justa a co to za narzeczony ?
na spotkaniu z izą 1 i mokkate było bardzo miło i sympatycznie
iza1 mój mail to karolinak-ce1wp.pl
buziaki!
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
justyna pisze:Czarnulka Pysia pysiutka !!! a jak myslisz kiedy mozna takie chlapanko urządzic w baseniku bo ja troche mieszane uczucia mam a teraz szykuje sie fajowoa pogoda ale sama nie wiem a nasze panienki prawie w podobnym wieku
Justynko Ja tez mam mieszane uczucia co do chlapania sie w wodzie jeszcze teraz! Ale gdy pogodA Będzie naprawde dochodziła do dużej temp. to ja nie widze sprzeciwów by dzieciaczki pochlapały się chwile w wodzie (oczywiście by nie była lodowata woda) A gdy woda sie nagrzeje od słoneczka to do takiej letnie śmiało włoże Wiki by się pomoczyła
sandros pisze:Witam,
Bardzo dziękujemy za komplemencik
karolinna pisze:czarnulka czy radek zafarbował włosy ??? ??? ??? ??? ??? ???
Tak,karolinko Radek zafarbował włosy ;D A dokładniej zrobił sobie pasemka 8) Bo ma już za dużo siwych włosów i się maskuje 8)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
sandros pisze:Spotkanie widac udane. Moze skoro tak wszyscy lubia dzialkowac, nastepne zorganizujemy na dzialce??
Ja jestem jak najbardziej za ;D
witam w ten pochmurny dzionek
mmm i co ? mamy ochotę na spacerek w taką pogodę ? :
czarnulka zaraz odpiszę na gg! wczoraj tylko wskoczyłam na bb po naprawieniu systemu i kłapłam się po 21.00 spać :
jestem w szoku że radek zrobił sobie włosy 
no to lecę zrobić coś na śniadanko
miłego dnia!
mmm i co ? mamy ochotę na spacerek w taką pogodę ? :
czarnulka zaraz odpiszę na gg! wczoraj tylko wskoczyłam na bb po naprawieniu systemu i kłapłam się po 21.00 spać :
no to lecę zrobić coś na śniadanko
miłego dnia!
Hejka!
Ja też jestem jak najbardziej za spotkankiem na jakiejś działce
Dziś ide do lekarza pierwszy raz od porodu, mam nadzieje ze wszystko ok. bo coś mnie tam jeszcze pobolewa ???
Może wcześniej było pochmurno (jak spałam
) ale teraz ładne słonko świeci i znów dziś ma być upał.
MIŁEGO DZIONKA!!!
Ja też jestem jak najbardziej za spotkankiem na jakiejś działce
Dziś ide do lekarza pierwszy raz od porodu, mam nadzieje ze wszystko ok. bo coś mnie tam jeszcze pobolewa ???
Może wcześniej było pochmurno (jak spałam
MIŁEGO DZIONKA!!!
iza1 mieszkasz chyba w innej częsci katowic ;D ;D ;D u mnie dalej całe niebo w chmurach :
powodenia u lekarza!
a ja od trzech dni mam pierwszą najprawdziwszą @ :
z jednej strony to ok ( bo nie jestem w ciąży
) ale z drugiej to jednak fajnie było bez
my dziś z mężem do leclerca i do teściów
a ja od trzech dni mam pierwszą najprawdziwszą @ :
my dziś z mężem do leclerca i do teściów
reklama
Karolina ja czytałam że to co zjesz, w cycach ląduje już po 30 min 
U nas tak niby słonko świeci ale chmurzyska się ciągają po niebie, wydaje mi się że upału z tego nie będzie.
Muszę iść dziś do skarbówki, tylko nie wiem czy wolnego nie mają??
Muszę się dowiedzieć czy kroi się zniesienie opłat od darowizny?? Bo ojciec coś usłyszał iiiii...... Po wczorajszej wizycie u rodziców mam co raz bardziej dość tej sprawy!!! Jestem już tak załamana że nawet jeść mi się nie chce, z mężem mi się pieprzy (nie czytać że się pieprzę!!) mam wszystkiego dość.

Zaraz puszczę sobie motylka co to ma wszystkich w du-pie i może mi się polepszy.
No to zatrułam powietrze moimi zmartwieniami to mogę sobie iść.
U nas tak niby słonko świeci ale chmurzyska się ciągają po niebie, wydaje mi się że upału z tego nie będzie.
Muszę iść dziś do skarbówki, tylko nie wiem czy wolnego nie mają??
Muszę się dowiedzieć czy kroi się zniesienie opłat od darowizny?? Bo ojciec coś usłyszał iiiii...... Po wczorajszej wizycie u rodziców mam co raz bardziej dość tej sprawy!!! Jestem już tak załamana że nawet jeść mi się nie chce, z mężem mi się pieprzy (nie czytać że się pieprzę!!) mam wszystkiego dość.
Zaraz puszczę sobie motylka co to ma wszystkich w du-pie i może mi się polepszy.
No to zatrułam powietrze moimi zmartwieniami to mogę sobie iść.
Podziel się: