reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Moja malutka już nakarmiona, ćwiczy teraz główkę na łóżku ;) zrobiłam jej kilka fotek pewnie zaraz je wkleje :laugh:
Czarnulka - ale Wiki ma fajną frajdę w tym baseniku :) a z tym kwiatuszkiem wygląda rzeczywiście rozbrajająco :)

reklama
No a my juz po drugim spacerku :D pierwszy o 8 rano na zakupki,a drugi kilka minutek temu :) Upał niesamowity! Aż mi słabo :( Ale w domku za to fajnie ;)

Izuniu śliczne foteczki :D A jaka Karolinka szczęśliwa z podnoszenia ćwiczonek :)

No i raz jeszcze bardzo dziekujemy za komplemenciki fotkowe :)

nie pochwaliłam się wczoraj ale moje dziecię przekonało się do owoców :o tzn.do jednego ;) ( na razie),jadłam sobie wczoraj jabłko i mała to zauważyła,zaraz sięgnęła łapkami i jak jej dałam (obrane oczywiście) to zaraz zaczęła sobie skrobać sobie tymi dwoma zębalkami ;D dziś trochę drugiego jabłka i Lena wykazuje wielką chęć do jedzenia! ale się cieszę! :D wcześniej wszystjkie deserki owocowe ze słoiczków było be :p cały czas się przekonuję że każdedziecko ma swoje tempo i przekonuje suię do wielu rzeczy wcześniej lub później :)

i dziś byliśmy na działce moich rodziców,bo wyjechali na wieś i zostawili nam klucze,najbardziej podobało się Lence :D siedzieliśmy pod parasolem i mała psociła i zachwyciła się trawą ;D słodziutko to wyglądało :D

iza1 super fotki :D też nie mogłabym się zdecydować i wkleiłabym wszystkie ;)

czarnukla od razu widać że męża nie ma w domu bo o wiele częściej siedzisz na bb ;D kartka na dzień ojca super :D a nowe zdjęcie w suwaczki wiki też ekstra :)

karolinna pisze:
czarnukla od razu widać że męża nie ma w domu bo o wiele częściej siedzisz na bb ;D kartka na dzień ojca super :D a nowe zdjęcie w suwaczki wiki też ekstra :)

karolinko No widzisz jak ty mnie juz znasz ;) hihihi no i dziekujemy za komplemebciki fotkowe ;) I wielkie gratulacje dla Lenki w poznawaniu nowych smaków :)

reklama
My również dziękujemy za komplementy.
Karolinna - gratulacje dla Lenki z okazji zasmakowania jabłuszka :)

Malutka juz wykąpana i pomalutku zasypia w łóżeczku :) a całe popołudnie spędziliśmy na dworku, przyjechali moi rodzice i posiedzieliśmy sobie pod domem :) także malutka była dziś bardzo dużo na świeżym powietrzu :)

Do góry