reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
No a my juz po drugim spacerku
pierwszy o 8 rano na zakupki,a drugi kilka minutek temu
Upał niesamowity! Aż mi słabo
Ale w domku za to fajnie 
Izuniu śliczne foteczki
A jaka Karolinka szczęśliwa z podnoszenia ćwiczonek 
No i raz jeszcze bardzo dziekujemy za komplemenciki fotkowe
Izuniu śliczne foteczki
No i raz jeszcze bardzo dziekujemy za komplemenciki fotkowe
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
nie pochwaliłam się wczoraj ale moje dziecię przekonało się do owoców
tzn.do jednego
( na razie),jadłam sobie wczoraj jabłko i mała to zauważyła,zaraz sięgnęła łapkami i jak jej dałam (obrane oczywiście) to zaraz zaczęła sobie skrobać sobie tymi dwoma zębalkami ;D dziś trochę drugiego jabłka i Lena wykazuje wielką chęć do jedzenia! ale się cieszę!
wcześniej wszystjkie deserki owocowe ze słoiczków było be
cały czas się przekonuję że każdedziecko ma swoje tempo i przekonuje suię do wielu rzeczy wcześniej lub później 
i dziś byliśmy na działce moich rodziców,bo wyjechali na wieś i zostawili nam klucze,najbardziej podobało się Lence
siedzieliśmy pod parasolem i mała psociła i zachwyciła się trawą ;D słodziutko to wyglądało 
iza1 super fotki
też nie mogłabym się zdecydować i wkleiłabym wszystkie
czarnukla od razu widać że męża nie ma w domu bo o wiele częściej siedzisz na bb ;D kartka na dzień ojca super
a nowe zdjęcie w suwaczki wiki też ekstra 
i dziś byliśmy na działce moich rodziców,bo wyjechali na wieś i zostawili nam klucze,najbardziej podobało się Lence
iza1 super fotki
czarnukla od razu widać że męża nie ma w domu bo o wiele częściej siedzisz na bb ;D kartka na dzień ojca super
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
karolinna pisze:czarnukla od razu widać że męża nie ma w domu bo o wiele częściej siedzisz na bb ;D kartka na dzień ojca supera nowe zdjęcie w suwaczki wiki też ekstra
![]()
karolinko No widzisz jak ty mnie juz znasz
reklama
My również dziękujemy za komplementy.
Karolinna - gratulacje dla Lenki z okazji zasmakowania jabłuszka
Malutka juz wykąpana i pomalutku zasypia w łóżeczku
a całe popołudnie spędziliśmy na dworku, przyjechali moi rodzice i posiedzieliśmy sobie pod domem
także malutka była dziś bardzo dużo na świeżym powietrzu 
Karolinna - gratulacje dla Lenki z okazji zasmakowania jabłuszka
Malutka juz wykąpana i pomalutku zasypia w łóżeczku
Podziel się: