reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
iza1 pisze:
Kurczę ale z Wikusi śliczna panienka :)...

A dziekuje bardzo :D

mokkate pisze:
...Czarnulka- to Twoja Wikusia będzie miała nową kuzynkę i ciocię. Fajnie się złożyło :)
Ale cos sie nie uśmiecha po obcięciu włosów ;) ;D
Rozumiem, że pełna powaga, po tak wielkim wydarzeniu ;D

No do śmiechu jej nie było bo mama loczki ścieła ;D Ale juz zapomniała i jest pełna radośći :)

reklama
Witam mamusie. Pytałyście ile cm mierzy mój chłopczyk. jest ponad 70. Czyli chyba typowo, jak na dziecko ponad 7 m-cy.

Wktoria ma fryzyrę jak prawdziwa kobieta!!. Fotka w majtaskach i kapeluszu jest boska.

Martynka jest piękną reklamą Pampersa, powinni coś odpalić, kilka tysięcy przynajmniej :)

Kordian też się śmieje na głos i śmieszą go dziwne rzeczy. Np hałasy, albo jak kot robi toaletę, tzn liże się, to sie zaśmiewa strasznie. Ostatnio śmiał się do rozpuku jak mój mąż mył głowę.....muszę zaobserwować, czy to naprawdę takie śmieszne.

Znowu dziś pot mnie zalewa. A rano jak szłam do pracy to byla taka piękna burza. teraz znowu upał. Moje mieszkanie jest jak piekarnik. Mały sie strasznie poci, ciągle go przecieram chłodną szmatką
269sf.gif

W tamtym tygodniu skończyliśmy malowanie pokoju dziedzinnego. Caaaały niebieski w różnych odcieniach. Namalowałam eleganckie chmurki. Chcę małemu kupić fotel. Miałyście może okazję siedzieć na takim? http://www.allegro.pl/item109232648_ulga_przed_i_po_porodzie_sako_xl_fatty_oryginal.html
Bo ciągle się waham, czy sie sprawdzi dla dziecka

Olak- nie pomyślałam, że mogę zarobić na zdjęciu. ;D
Może jednak spróbuję ;)

Fajny ten fotel. :)
Nie miałam okazji jeszcze w takim siedzieć, ale dziecku pewnie się spodoba.

witamy wszystkie dzieciaczki i ich mamusie.... szkoda że ostatnio zdęć nie mogę zrobić ale jak tylko dorwę telefon męża to nadrobię bo te Wasze zdiątka są takie fajne że żal mi się zrobiło a jak już kiedyś wspominałam mój telefon z aparatem gwizdnęli mi jakiś miesiąc temu....

wpadnę może jeszcze wieczorem a teraz pakuję Ola i idziemy na mały spacerek do sklepu ;D ;D ;D

Miałam dziś od rana nadrabiać zaległości na forum i zaś nie zdążyłam wszystkiego przeczytać od rana musiałam szmatą z meżem zbierać wodę z łazienki rura odpływowa wypadła i cała woda z automatu wylała się na łazienkę. Mieliśmy szczęście że byliśmy jeszcze w domu bo mieliśmy wychodzić. Czasem tak robię że puszczam automat i wychodzimy a jak przychodzimy to mam już wyprane.Także dziś w sumie nic nie zrobiłam upał uff, że żyć się nie da dobrze ze nie mam tak wielkiego brzucha. Może uda mi się wstawić moje zdjęcia z brzuszkiem postaram się.
Wszystkie dzieci na fotkach są słodkie takie fajne :) Już marzy mi się chodzenie z wózkiem na spacerek.

Czarnulka-- to fajnie że bedzie u Ciebie w rodzinie dużo dzidziusiów będą razem się bawić jeden rocznik
Fajną fryzurkę ma Wikusia ale jej minka poważna  :)
Iza-- nie potrzebnie sie martwiłaś tymi tetrami ja ci tylko powiedziałam, że ja chce przed pierwszy miesiąc używać tetr przynajmniej jak bedzie w domu natomiast na spacerki czy tam wyjścia w gości bede zakładać pampersy.
Zreszta różne są zdania i każdy robi jak uważa.

nio i nasze plany co do gości trochę się zmieniły ,tzn poszliśmy jednak do brata ,oglądaliśmy mecz i zamówiliśmy telepizzę ;D oczywiście Lenka nie jadła,tzn zje sobie w moim mleczku ;) oczywiście nic pomodorowego nie było i innych takich :p

mokkate no tak,nie ma to jak śmianie się dziecka,ja się popłakałam jak Lenka pierwszy raz się zaśmiała :)

baska
baska pisze:
Iza-- nie potrzebnie sie martwiłaś tymi tetrami ja ci tylko powiedziałam, że ja chce przed pierwszy miesiąc używać tetr przynajmniej jak bedzie w domu natomiast na spacerki czy tam wyjścia w gości bede zakładać pampersy.
zobaczymy co powiesz kiedy będziesz musiała około 2 razy na godzinę zmieniać tetrę dziecku,będzie się przez to budziło,bo będzie miało mokro no i masa prania i przez pierwsze pół roku trzeba prasować dziecku pieluchy i ciuszki ;D ;D ;D wtedy pogadamy ;D

czarnulka trzymam kciuki za mamę i siostrę :) a wiadomo co będą za dzieciaczki ? jakiej płci ?bardzo fajne fotki,ale nie mogę się przyzwyczaić do obciętej wikusi :D

olak fotel spox,ja bym go wzięła bardziej dla siebie ;D nie wiem czy kordianek utrzyma na nim równowagę ::) jak kupisz to wklej koniecznie fotkę :)

iza napisz jak już będzie po spotkaniu!! i czy było fajnie :)

nio i mała wykapana i nyna sobie :)

U mojej mamy nie wiadomo jakiej płci jest bobas (juz niedługo sie okaze ;)) A moja siostra będzie miała synka ;D

A ja dzisiaj myślałam że mi odchodzą wody :o i pojechałam szybko do lekarza,okazało sie ze jest ok,ale moze być jakies pękniecie i mam nie dzwigac! miałam isc na obserwacje do szpitala,ale w domu tez mogę sie obserwowac :) i jak tylko cos mi poleci to odrazu do szpitala ::)no i potwierdziło sie ze druga dziewczynka b ędzie ;) i wazy 1300 :)

Niewiem czy udało mi się załączyć moje zdjęcie z brzuszkiem jak nie to spróbuję się pogimnastykować.

reklama
Karolinna- tym akurat sie nie martwię że bede musiała często zmieniać pieluchy (wiem o tym doskonale) a że i dużo prania bedzie to też nie w końcu jest automat :) ale przynajmniej bede spokojniejsza że dziecko ma szeroko rozstawione nogi. Zresztą tak jak mówię każdy robi jak uważa ja zdecydowałam że bede używać tetry tego samego zdania jest też mój mąż.

Do góry