reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Goraco? - dostalam dzis SMSa od siostry "u nas 40 stopni w cieniu idziemu nad morze, a Wy co robicie?"
Ale przyznaje, troche daje w d... ta pogoda, ale nie narzekam, wole to niz deszcz i zimno w domu.
Najgorzej wlasnie w domu - strasznie duszno.
Sonia spi w samej pieluszce, a i tak mokra ::)

Mam dzis wieczor mnostwo roboty... Uciekam wiec, a pozniej nadrobie Wasze posty.

Pozdrawiam,

reklama
Uff strasznie gorąco nie mam na nic siły. Malutki mało co się w brzuszku rusza pewnie upał mu też dokucza :) Normalnie nie da się żyć jak tak ciepło a we wtorek ma być 34 stopnie niewiem jak to wytrzyma.Piękne są te wszystkie zdjęcia na forum niektóre już tak wyrosły są takie duże a jeszcze niedawno takie malutkie były. Jak sobie pomyślę ze malutrki jak się urodzi i za chwilę bedzie duży to aż strach pomyśleć że czas potem tak szybko leci.

Idę wziąśź zimny prysznic i odpocząć bo strasznie mi gorąco.

heh

czarnulka no musimy się spotkać ,ale jak na razie mamy terminy napięte,az do naszej rocznicy ślubu ::) no czekam na fotkę wiki :D

baska oszczędzaj się! i gratulacje z okazji studniówki (dwa dni temu :D )!!

sandros tylko my ,polacy ,do takich upałów nie jesteśmy przyzwyczajeni :p a u mnie w mieszkaniu fajnie chłodno :D na szczęście ::)

ja sobie właśnie słucham muzy,oczywiście ze słuchawkami na uszach ;)

hej!
karolinna Ty nie myśl że ja Cię olewam z tym spotkaniem :p Teraz to naprawdę nie mam jak :( jeszcze troszkę :)

czarnulka odebrałm wiadomość, dzięki :D

frezja świetne fotki a Natka urocza :D

Karolcia od Izy i Martynka od Mokkate ślicznie główki trzymają :)

zmykam do poprawek,
Buziaki

Hejka! Wpadłam na chwilę :)
Dziękujemy za komplementy :)
Karolinnko pod domem nie siedzieliśmy, o 18.45 wybraliśmy się na spacerek i jeszcze było tak gorąco ze szok. Mała jest przez to marudna, wcześniej więcej spała, a dziś w ogóle nie chce spać. Zawsze o tej porze już śpi a dziś nie umie zasnąć :(
Dobranoc mamuśki!

Wizyta ekspresowa tylko dwie osoby także zdążyła tylko z 10 razy przebiec korytarz rozlać wodę powąchać kwiatki i zbadać koniki. Upał okropny w aucie smażyłyśmy się. Tak lody to forma przekupstwa bo niestety mój gastrolog nie ma naklejek dla dzieci. I w zasadzie na dzisiaj to tylko lody są kartą przetargową. My również wyszliśmy dopiero wieczorem na spacer, ale ja o 10 smażyłam się w Zbrosławicach na konikach.

A ja po spotkaniu muszę się porozpływać nad Lenką od Karolinny :).
Jaka to śliczna dziewczynka. A jaka wesoła, a ... jaka silna!
Potrafi stać na nóżkach i podskakiwać jak sprężynka. ;D
Sama słodycz! :)

Iza- Na spacerek? Bez nas? ;D ;) ;D

Martaglo- Jeździsz konno? To pasja mojej starszej pociechy ;D.
Zbrosławice tez już zaliczyła. :D

Baska- te upały to pewnie są dla Ciebie teraz ciężkie.

Olak- jak Kordian poważnie wygląda na pierwszym zdjęciu.
Duży chłopczyk :)

Czarnulka- kiedy wybieracie się do zoo?
Koniecznie zabierz aparat :)

Ten upał jest straszny dla Martynki- bardzo mało śpi.
A tak dziś zasnęła na pół godziny (po marudzeniu :(), uspana przez siostrę głosnym czytaniem
upa8xp.jpg

ja po wczorajszym upale padłam na pysk. Piotrek również. mój chłopek go wczoraj sam wykąpał, a potem go położył przy mnie i sobie razem spaliśmy.
stresa miałam okropnego w drodze na usg. do tego po drodze widzieliśmy okropny wypadek. straż cięła auta. a była zupełnie prosta droga, brrrrrrrrr
lekarce na usg coś się nie podobało, ale to nie jest przyczyna bezdechów. trzeba ją znależć, bo w tym wieku nie powinno ich już być aż tyle.

dziś Piotrek ma swój dzień. jakąś niespodziewajkę mu wymyślę do 7.50. ;D

reklama
hejka

dzisiejsza noc była ciężka :p jeśli chodzi o częstotliwość mojego wstawania do małej ::) ech,dawno taksię nie wymęczyłam :p ale przynajmniej dziś rano lał deszcz to może atmosfera się przewietrzy :)

mokkate
mokkate pisze:
A ja po spotkaniu muszę się porozpływać nad Lenką od Karolinny :).
a nade mną to się nikt nie porozpływa :p ;D ;D ;D ;) Lenka dziękuje za komplementy :-* faktycznie martynka na zdjęciu wygląda bombowo (oczywiście,znowu śpi ;D ) ta pozycja :D

kaśka76
wy to macie z tymi wypadkami,co chwilęcoś widzicie ale uczestniczycie ::) ciekawe co może być przyczyną u piotrusia ? a ekstra się masz żetwój chłop tak ci pomaga :o u mnie to niet pomocy,żeby sam z siebie :p

czarnulka rocznica w niedzielę ostatniego weekendu czerwca ;)

mmm
mmm pisze:
karolinna Ty nie myśl że ja Cię olewam z tym spotkaniem :p Teraz to naprawdę nie mam jak :( jeszcze troszkę :)
nie uwierzę póki nie zobaczę :p ;)

miłego dzionka!

Do góry