reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Basia - przykra sprawa z tym radiem :( takie złodziejstwo w tej Polsce że szkoda gadać. Dobrze że z dzidziulkiem wszystko ok. i wazy już kilogram  ::) jak te dzieci szybko rosną ;) a dopiero niedawno pamiętam jak zrobiłaś test :) i jaka była radość. Zobaczysz szybko zleci i będzie już maluszek na świecie :)
Mokkate - Martynka ślicznie dźwiga główkę, GRATULACJE DLA NIEJ Z TEJ OKAZJI!!! A co do spania to jednak każde dziecko jest inne :p bo na Karolkę upały działają tak że spi więcej niz wcześniej :)
Karolinna - też oglądałam ten krem w Leclercu, ale na razie wstrzymałam się z kupnem, skutkuje u nas ten bambino, staram się małą chronić przed słońcem i dodatkowo jest nim wysmarowana. Jak na razie nie było śladu słońca na jej skórce, może będzie miała tak jak ja, mimo iż mam jasną karnację mogę leżeć godzine na słońcu i nic mnie nie łapie  :p
Co do spotkania to postaram się być :) szkoda że znowu tak daleko ode mnie  :p może kiedyś spotkałybyśmy się bliżej :) np pod kościołem :)

Mokkate i Karolinna - a może poszłybyśmy do parku ??? albo może w parku się umówmy ??? Tam w okolicach Remedium nie za bardzo jest gdzie iść, same wiecie jak ostatnio było, 3 mamuśki ;D ;D ;D i zero miejsca na drodze ;D

iza1 ja do parku bardzo chętnie,ale i tak może spotkajmy się pod remedium,bo chciałabym zobaczyć ten skrót mokkate ;D tylko czy mokkate pójdzie ?

Karolina zobaczymy.... może Mokkate się odezwie ;)

A to Karolcia wczoraj na spacerku w parku:

A to dziś rano w łóżeczku (ostatnio spodobało jej się obserwowanie z łóżka co dzieje się w pokoju):

Karolinna- nie wiem czy to będzie skrót dla Ciebie,
bo może z Twojego domu jest bliżej :laugh:
Ja musiałabym iść na skrzyżowanie do Obi, więc wolę przez mostek:D
A jak długo idziesz od siebie do parku?
Dla mnie to około pół godziny.

A dziś przez upał Martynka marudna!
Przed chwilą zasnęła po pięciu godzinach "niespania"- nowy rekord!!!

Mokkate to co ze spacerkiem ??? 16 pod Remedium ??? A widzisz zdjęcia Karolki ??? Wstawiłam za pomocą ImageShack i może teraz je widzisz ???

Zdjęcia widzę i podziwiam Karolkę juz od dłuższej chwili :D

Spacerek owszem, ale musicie mi złożyc przysięge, że tam będzie cień.
Po ostatniej wizycie żadnego nie widziałam 8)

Mokkate ja nie przysiegne ;D będziemy musiały gdzies tego cienia poszukać, o 16 będzie już może mniejsze słońce, fajnie że widzisz zdjęcia :)

reklama
Ja za chwilę jadę do gastrologa i muszę zabrać ze sobą małą. Już jestem cała zdenerwowana co ona tam wymysli. Jak jeszcze będzie tłum emerytów i będziemy czekać godzinę to osiwieję. Spakowałam koniki, grzebienie itp. pierdołki. Aż się boję. Od dwóch dni zmierzła w te upały jak nie wiem. Za to na wycieczce była dzielna to może teraz daje upust emocjom. Bo czy spanie 7 godzin w nocy wystartczy trzylatkowi. Właśnie przekupiam ją lodami.

Kończe pisać i jadę ;) ;) ;)

Do góry