reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
izka-mummy Lenka dziękuje za komplementa :D a czy mi się nie wydaje że kiedyś obiecałaśczęście j tu zaglądać ???
ggbat3qp.gif
;)

iza1 kurcze,niektóre koleżanki takie są :p aleprzynajmniej miło spędziłaś czas z mężem :D a co to za filmik oglądasz ?

baska super że z dzidzią ok i że wypoczywasz :) tak,takie upały są bardzo męczące,pamiętam z właśnej ciąży :)

sandros no i wyprzedziłaśmnie tym razem ty ;D zdjęcia super :) aż chce się jechać do tego krakowa :)

bigos pyszny :D trochę zrobiłam po swojemu ale ogólnie to jest ekstra :D dzięki beatko78 :-* prosty przepis a takie smaczne :o a dodając dla sandros,jeśli chodzi o mojego męża,jest mniej zachwycony bigosem niżja ponieważ... nie jest taki jak robi jego mama :p :p :p

reklama
Dzięki wszystkim.

Iza widzę że ty też jesteś taka wrażliwa, ja nie raz jak czytam takie opowiastki o postępach to aż się łezka kręci.
Dziś spotkałam koleżankę z ogólniaka z 3 tyg. córcią i nie mogłam się napatrzeć-kiedy moja pchełka była taka maciupka ::) "ach te dzieci" ;D
Wczoraj też przed mężem wspominałam spacer na którym też był taki malusinek i mówię mu że przydałoby się zaś takie maleństwo bo Nasza panna taka bysiornica już :laugh: :laugh:
Ale to tylko tak żartem było ;) bo tak na serio to jakoś ten stan "błogosławiony" nie był dla mnie taki. Grzegorz natomiast stwierdził że tęskni z zabawami z bobolem jak była w brzuszku, bo muszę przyznać że Nati bardzo reagowała na jego głos, i dotyk, ogromnie lubiła jak ją smyrał , jak przestawał to kopała i dopominała się żeby głaskał dalej :laugh: pieszczoch, i tak jej zostało.
Często rano mi potem opowiadał jak go wymęczyła, tym smyraniem- a ja nawet nie wiedziałam :D

hej !!!

matko ja padam niedość że żar jak nie iwem to mnie dalej bierze cos i walcze z tym poza tym moja koza nie do zniesienia !!!

Śliczne zdjęcia !! dzieciaczki słodziutkie !!

Frezja ja tez sie poryczałam jak zobaczyłam ze Liwuś wstała zresztą najbardziej płakałam jak pierwszyraz sie usmiechnela i wogóle z co chwila łzy płyną z róznych małych wielkich rzeczy naszych słoneczek !!

Czarnulka super pomysł i przyznam sie ze wierszyk zgapie ! a co ;D Zdj super !! Pewnie ubawiły by sie nasze panienki razem :)

A ja na dzień ojca zaplanowałam prezent dla mojego męza w postaci " dzień z córcią " ;D rano to ja pójdę do pracy a Paweł zostaje CAŁY dzień z Liwią !! I niech sie dzieje co chce :D

Kaśka to dobrze ze macie ten monitor !! ale długo trwa taki bezdech i co wtedy robisz ??!!
I co najważniejsze z okazji chrztu
duzo błogosławieństwa Bożego i aby maluszek rósł zdrowo na pocieche rodzicom !!!

kurcze głowa mi pęka i chyba ide spać

ejjjjj od 20 min wysyłam posta zaraz mnie trafi nawet komputer sie dzis uwzioł :( ide sie kąpać bo zaraz sie przykleje do klawiatury normalnie topię sie :p

Soni zdjęcie na kibelku bombowe. ;D

Justyna: nie wiem ile trwa, monitor daje pierwszy sygnał po 15 sekundach bezruchu i wyje po kolejnych pięciu. zawsze wyszarpujemy Piotrka z łóżeczka. tylko że on się nie budzi. dzięi za życzonka.

a jutro jedziemy na usg główki. potem nazat do neuro na ponowne eeg głóki. może w końcu pozwolą zaszczepić mi Piotrka?

hej laseczki :)

nie wiem czy zdążę coś napisać bo o 8 mieli wyłączyć mi prąd ::) no jak na razie ok :)

dziś w nocy mała mnie rozbawiła :D marudziła żeby wstać dać jej cyca ale jakoś dzisiejszej nocy byłam nieprzytomna ;) aż się Lena zdenerwowała i wydała zniecierpliwiony okrzyk ;) super to brzmiało,bo wcześniej nie było czegos takiego ;) no i szybciutko zwlekłam się z łóżka już o 50% więcej rozbudzona ;D

justynka fajny prezent na dzień ojca ;D

iza fakt,oglądałam :laugh: ;)

frezja jak to stan błogosławiony nie dla ciebie ??? a taka córeczka to nie powódżeby znów być w ciąży ??? :p ;) ja jak widziałam maleństwo od izy to tez się rozczuliłam ;D ( bo martynka od mokkate cały czas spała i nic jej nie popodziwiałam :p )

miłego dnia! pewnie zaraz wyłączą mi prąd a i zabrakło gazu w butli :p :p :p

Ale upał!!! :p
Ja tez się przyklejam do klawiatury...
A MArtynka ma kłopoty ze spaniem, bo w domu jest duszno, a na zewnątrz słonce.
Chyba dziś nie wyjdę przed piątą... :mad: :(

A to dowód jak pomagają korki u Karolinki od Izy... ;D ;)

Tak już podnoszę główkę
podnoszgwk4xg.jpg

nabrzuszku7ao.jpg

Pozdrawiam!!!

Dziś od rana wzięłam się za porządki umyłam jedno okno w kuchni i strasznie ciepło mi było ze musiałam wziąść zimny prysznic jutro umyję drugiego okno a pojutrze trzecie. Nie mogę się tak przemęczać muszę uważać na maleństwo więc tak codziennie po troszku. Ale są upały ufff  :)

Kaśka76 - ciarki przechodzą mi po plecach jak czytam co dzieje się z Piotrusiem, ja chyba bym umarła. Chodzisz z nim na rózne badania??? Śliczny jest już duży chłopczyk  :)
Iza1- twoja Karolcia fajnie wygląda na tym zdjęciu na tapczanie jest coraz fajniejsza normalnie śliczna. mam nadzieję że niedługo uda nam się was odwiedzić. Wiesz ostatnio włamali nam sie do samochodu i radio ukradli szkoda gadać ciągle coś nam sie przytrafia ale dobrze ze z maleństwem dobrze.

reklama
no i dalej prąd jest ,mimo iż naprawiają coś w bloku ::)

mokkate to może spotkajmy się dziś o 16 pod remedium ? moze i iza1 bylaby skłonna przyjść ?

my po spacerku,rano jeszcze dało się wytrzymać ale teraz już siedzimy w domku ::) kupiłam krem z filtrem+30 z firmy ziajka,podobno jest on od pierwszych dni życia ::) chciałam kupić niveę ale opdobno już nie ma w hurtowniach nawet :o wczas się wzięłam za kupowanie ;)

Do góry