Karolinna i Mokkate - przepraszam Was ale mnie nie będzie, przed chwilą Karolinka mi zasnęła, jest bardzo marudna przez to ciepło. Jest tak gorąco że szok, w domu a co dopiero na dworze. Szczerze mówiąc to ja się rozpływam i nie uśmiecha mi się wyjście na dwór. Poza tym jak teraz małą wyjmę z łóżeczka to raczej się obudzi i będzie kiszka totalna. Przepraszam Was bardzo! My dziś chyba pójdziemy tylko przed dom posiedzieć bo to nie pogoda na łażenie 
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ojoj,jak strasznie gorąco
LEJE sie ze mnie strasznie! A bobas w brzuszku się kotłuje z tego upału jak tylko możę
Wikunia chodzi w samym pampersiku! UPAŁ okrutny! Ile ja bym dała by teraz leżeć nad morze 
mmm dzieki za wiadomość ;D wysłałam ci PRIV
Justynko musimy kiedyś sie spotkać gdzieś na działce lub przed domem by nasze gwizdy sie pobawiły razem
mmm dzieki za wiadomość ;D wysłałam ci PRIV
Justynko musimy kiedyś sie spotkać gdzieś na działce lub przed domem by nasze gwizdy sie pobawiły razem
my po spotkanku z mokkate ,ja chyba po tych spacerach zgrubnę ;D kolejne lody ;D :
no i oczywiście martynka spała :
nic nie mogłam jej pooglądać
taka małaa już złośliwa
za to Lenka pofikała
czarnulka fakt,upał jest
pozdrów mmm jak się spotkacie
kaśka76 jak przyjedziesz to zdaj relację .
iza1 i jak tam przed blokiem? byłaś ?
kolejny raz muisz już być
oczywiście z karolcią 
martaglo no no ,ładnie tak przekupywać dziecko ???
i dużo było emerytów ? 
czarnulka fakt,upał jest
kaśka76 jak przyjedziesz to zdaj relację .
iza1 i jak tam przed blokiem? byłaś ?
martaglo no no ,ładnie tak przekupywać dziecko ???
Witam
Miałam w zaległościach 15 stron do poczytania!!! Ale mi to pól dnia zajęło. Nie nadążę z życzeniami dla naszych solenizantek i solenizantów. Mimo, że nie mam czasu do Was zaglądać, serduchem jestm z Wami i myślę o naszych babyboomowych dzidziach.
Fotki urocze, dzieci nam rozną tak szybko. Patrzę czasem na takie kilkutygodniowe maleństwa i nie mogę uwierzyć, że ja też miałam kiedyś takiego małego robaczka
Co do wagi....uff. Udało mi się ok 3 tyg temu skończyć wreszcie z karmieniem i...niestety waga idzie do góry. Trzymcie sie dziewczyny tego karmienia, bo jak się nie chudnie, to sie przynajmniej nie tyje. A ja z przerażeniem patrzeę na coraz ciaśniejze rzeczy.
Ogłaszam że nareszcie jakieś zęby nam idą. dwie małe igiełki są na dole. A już myślałam że mój syn będzie szczerbaty. No i nieudolne raczkowanie. Jak się zaweźnie to skacze jak żaba i w szybkim tempie przemierza całe łóżko. Straszny sprinter
Wkleję fotki, jak teraz wyglądamy
z cyklu"nic mi się nie chce"
z cyklu"anioł. nie dziecko...jak śpi"
...z mamą.
Ok, lecę przygotowa zupę dla Kordiana, bo bardzo się już dopomina.
Pozdrawiam bardzo mocno.
papa
Miałam w zaległościach 15 stron do poczytania!!! Ale mi to pól dnia zajęło. Nie nadążę z życzeniami dla naszych solenizantek i solenizantów. Mimo, że nie mam czasu do Was zaglądać, serduchem jestm z Wami i myślę o naszych babyboomowych dzidziach.
Fotki urocze, dzieci nam rozną tak szybko. Patrzę czasem na takie kilkutygodniowe maleństwa i nie mogę uwierzyć, że ja też miałam kiedyś takiego małego robaczka
Co do wagi....uff. Udało mi się ok 3 tyg temu skończyć wreszcie z karmieniem i...niestety waga idzie do góry. Trzymcie sie dziewczyny tego karmienia, bo jak się nie chudnie, to sie przynajmniej nie tyje. A ja z przerażeniem patrzeę na coraz ciaśniejze rzeczy.
Ogłaszam że nareszcie jakieś zęby nam idą. dwie małe igiełki są na dole. A już myślałam że mój syn będzie szczerbaty. No i nieudolne raczkowanie. Jak się zaweźnie to skacze jak żaba i w szybkim tempie przemierza całe łóżko. Straszny sprinter
Wkleję fotki, jak teraz wyglądamy

Ok, lecę przygotowa zupę dla Kordiana, bo bardzo się już dopomina.
Pozdrawiam bardzo mocno.
papa
olak nie dziwię się że miałaś tyle stron do nadrobienia
wszystkie tu się staramy zebyś miała co czytać ;D a kordianek
jak on wydoroślał na buzi
przystojniaczek 8) i ilema cm wzrostu ? bo wygląda na całkiem długiego 
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Frezjagratulacje dla Natalci.Cudownie stoi w łózeczku
nim się obejżysz zacznie ci chodzić 
sandros Fotki CUDOWNE.Musze mojego Radka namówić na wycieczke do Krakowa,bo on to jeździ tam często do pracy a prywanie to wcale
A wiec będzie miał okazje
Udało mi sie namówić mojego męża na wycieczke do Chorzowskiego ZOO
Poprostu powiedziałam że jedziemy i koniec ;D
Justynko Możesz zgapiać wierszyki itp ile chcesz
Ważne by tatusiowie byli zadowoleniu ;D Mojemu mężusiowi pewnie się łyso zrobi,bo on nic nie przygotował dla mnie na dzień matki ( jak to chłop zapomniał
)
Ale ja lubie robić prezenciki ;D
Izunia ta twoja gwiazdeczka to poprostu będzie modelka
FOTY super!
sandros Fotki CUDOWNE.Musze mojego Radka namówić na wycieczke do Krakowa,bo on to jeździ tam często do pracy a prywanie to wcale
Udało mi sie namówić mojego męża na wycieczke do Chorzowskiego ZOO
Justynko Możesz zgapiać wierszyki itp ile chcesz
Ale ja lubie robić prezenciki ;D
Izunia ta twoja gwiazdeczka to poprostu będzie modelka
reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
OlaK No kordianek rośnie na SUPER przystojniaka
Prosze pisać tutaj z nami 
Karolinko my z mmm spotkamy sie dopiero w lipcu,bo ma jeszcze kilka spraw waznych do załatwienia,a wiec nie będe marudzic w takiej chwili spacerkami
A my kiedy babo sie spotkamy???? A może z naszymi mężusiami????
No i zapomniałam sie pochwalić że podciełam Wikusi włoski ;D Ale tylko po to by się wzmocniły
Jak ściągne fotki to odrazu wkleje 
Karolinko my z mmm spotkamy sie dopiero w lipcu,bo ma jeszcze kilka spraw waznych do załatwienia,a wiec nie będe marudzic w takiej chwili spacerkami
A my kiedy babo sie spotkamy???? A może z naszymi mężusiami????
No i zapomniałam sie pochwalić że podciełam Wikusi włoski ;D Ale tylko po to by się wzmocniły
Podziel się: