reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Kasia, Mokkate, chetnie wyslalabym Wam mapke, ale nie mam waszych maili, a w profilu mam ukryty.
Czy jeszcze komus przeslac mapke dojazdowa na moja dzialke?
Dziewczyny z Tychow - Frezja, Izka, a jak z Waszym wolnym w niedziele, moze tez sie zjawicie?

Czarnulka, widac, ze fajne mieliscie wakacje. Ale szczerze to jakos nie lubie morza, wole jeziorko - mniej wieje :p tylko dlatego

Koreczke, gratulacje doczekalas sie zabka u coreczki - super. Sesja juz zakonczone - ponownie gratulacje, ja jeszcze jeden egzamin w sobote i niestety jeden na wrzesien :-[

Iza co do spania, Sonia spi mi w body z krotkim rekawikiem, ale mam okno otwarte.
A co do wagi - u mnie nigdy waga domowa nie pokazywala takiej wagi jak lekarskaKa, wiec nie masz cos sie przejmowac...
Iza, juz pelza... Super, a ty sie martwisz waga, jak taka ruchliwa ;)

Karolina, no to musisz miec teraz szmaty w zapasie ;D W taki gorac, trudno nie lubiec kapielek.

Baska co do wkladek laktacyjnych, to mi wlasnie te Gerbera przyadly do gustu, mialy fajny ksztalt, ale np. Johnsona maja pasek, ktory mozesz przylepic do biustonosza dzieki czemu wkladka jest ma miejscu.
Ja jak Iza nie korzystam prawie z kremow. Sudokremu nigdy nie mialam, kupilam z Bubchen - polecam firme, ale troche droga. Krem ktory kupilam super radzil sobie podraznieniami wywolana silna biegunka poantybiotykowa.

Pozdrawiam,

reklama
my dziś byliśmy u pediatry zanieść zaświadczenie, że szczepienia wstrzymane - wrrrrrrrrrrrrr neuro nie spodobało sie usg główki. we wtorek kolejne eeg. Piotrek waży 6000g ale w pamprze naasikanym.

Czarnulka: aleś była zjarana. rozwiałaś moje obawy, my też jedziemy. a może lecimy???????????

Mokatka
: gdzie dorwałaś w K-cach ziajkę z filtrem 30????/ bo jutro jadę do stacji szczepień i na Ligotę do szpitala???????

Sandros - dzięki za radę.

Kaśka76- trzymam kciuki za Piotrusia aby lekarze znależli przyczynę tych bezdechów.

Iza- nie masz się co martwić malutka pełza....i ma dużo siły. Takze nie martw się na zapas jej wagą bo lekarskie są inne niż domowe :)

Witam,

Co zabrac.... szczerze mowiac nie wiem.
Planujemy grila, wiec pewnie jakas kielbaske - napewno bede miec w nadmiarze, wiec jak nie bedziecie miec swojej , to nic nie szkodzi ;) Picie - zaserwuje wode mineralna niegazowana i sok jablkowy, jak chcecie cos wiecej, to we wlasnym zakresie.
Nie wiem, tak szczerze, to co na co masz ochote zjec lub zrobic ;)

Pozdrawiam,

Kaśka my też trzymamy kciuki za Piotrusia :) a co do kremu to nim Mokkate napisze to może ja wtrące moje 3 grosze ;D Ja widziałam tą Ziajkę w Leclercu, ale nie wiem czy tam Mokkatka kupiła.

dziewczyny, prosze koniecznie o zdjęcia zgrilla. Bardzo Wam zazdroszczę.

Moja dzidzia też już ma pierwszego zębola!!! Teraz wszystko jest tym zębolem podrapane
puzzle26062qr.jpg

A tak mój syn "chodzi" po domu. Ubieram mu jeszcze body z krótkim. Pozwalam też pobawić się trochę dłużej na golasa. Wtedy jest zadowolony.
Trzymamy całą rodziną kciuki za Piotrka. I czekamy na wieści, co dalej.

Co do Ziajki- to ma się te chody :laugh:.
Kupiłam u nas w aptece (czyli na Brynowie)
Ledwo ją przywieźli (po cenę dzwoniono do kierowniczki apteki ;D)

Sandros- wysyłam Ci adres :)

GRATULACJE ZĄBKÓW U DZIDZIOLKÓW ŚLĄSKICH!!!

reklama
Do góry