reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros ja poprosze o adres gdzie mamy jechać na grilla ? Oczywiście jeżeli możemy? Ja i mój Radzio (znasz juz go) i oczywiście moja Wiki :) no i o której godzinie ma sie zacząć spotkanko???

reklama
Sandroska: a to koło giełdy kwiatowej trza przejechać????????? o której godzince? a bryczki przed działkami można zostawic?

basia ja w odróznieniu od karolinny nie lubię wkładek Johnsona, Gerrbera są bardzo fajne jeżeli nie leci za dużo mleka, mi sie zdarzyło że mi szybko przemokły. Niedrogie i dość fajne są wkładki Rossmana kosztują ok 6 pln

iza Grześ w domu chodzi tylko w pampersie, a na noc ubieram mu koszulkę :)

kaśka idź do apteki i poproś żeby Ci zamówili ten kremik, w ten sam lub na następny dzień będziesz miała do odbioru :)

olak zdjęcie mi się nie pokazało, nie wiem czemu Twoje zdjęcia zawsze widziłam :(

koreczek gratuluję ząbalka!

karolinna pewnie gra już opanowana ;)

justyna zdjęcie wklej koniecznie z nową fryzurą, a ja jeszcze nie zdążyłam zrobić tych pasemek :p

Witajcie! Ale mnie tu dawno nie było. Mam sporo zaległości. Trzymam kciuki za Piotrusia i za Ciebie Kasiu - wszystko MUSI być dobrze.

Ale macie sie fajnie z tym grillem. Życzę miłej zabawy.

Ja ledwno co żyję. Ubzdurałąm sobie dzisiaj, że pora zacząć gruntowne porządki, no i gruntownie wysprzątałam pokój Mateuszka. Łącznie z odsuwaniem kanapy, myciem okien, praniem zasłonek i firanek i wieszaniem (Brr - niecierpię tego robić). Bolą mnie wszystkie gnaty.

Postaram się bywać częściej. Buziaczki i spokojnej nocki.

śpioszki wstawać.!!!!!!!!!!!!!!!!

u mnie podobno w nocy była burza - ja nic ne wiem o tym.
zaspałam, a przed 9 mam autobus i jade do K-c.

Witam serdecznie!

Czytałam Was sobie troszkę :-) a teraz się przywitam, powiem, że jestem z Zagłębia.
16 grudnia 2005 roku urodziłam Córę: Weronika Ewa - rodziłam ją w Katowicach-Bogucicach.

To tyle na początek., pomału będe sie wdrażac :-)
Na pytania cętnie odpowiem.

Pozdrawiam życząc miłego dzionka.

reklama
Doroty tu chyba jeszcze nie było (a może się mylę?)
Witaj Dor1976 :)

Karola- dziś mam mieć parasolkę. :D
Grzegorz nie wytrzymał i tam zadzwonił.
Mają masę zamówień i zabrakło im koloru...

Kaśka- to co z tym kremem? :)

Do góry