hej
bo ja w sumie tutaj nie pisałam jeszcze że wyjeżdżam, tylko powiedziałam o tym mokkate na spacerze
jeśli wszystko pójdzie wg planu to wyjazd mamy w sobotę,no ale w tym tyg jeszcze dużo spraw na głowie :
jedziemy pociągiem
zastanawiam się jak my się zabierzemy z tyloma bagażami

Lenka ostatnio marudna wieczorami i w nocy,ciężko było aż wczoraj daliśmy jej panadol i w koncu nawet ładnie pospała,tylko karmienie w nocy,coś opdejrzewam że to przez ten górny ząbek który widać że idzie :
Jak przyjedziemy z wakacji to ostro się biorę za odzwyczajanie małej od cyca :
( a raczej chciałabym ostro ) już mocno mnie gryzie
a do tego je prawie co godzinę,czyli mam już raczej mało wartościowy pokarm a Lena chyba je bo jest takim cyckowym bobaskiem moim ;D
iza ładne fotki wkleiłaś
fotogeniczna z ciebie babeczka
i bardzo ładnie karolcia przybrała na wadze 
sandros jak już facet jest "leniwy" w pewnych kwestiach to nawet jak się poprawi przez jakiś czas to i tak potem wróci do poprzedniego stanu ,no chyba że będzie się go cały czas dyskretnie "mobilizować" ;D

mmm eh,na grilla to się pojechało od razu i bez gadania a do mnie to już miesiac nie mozesz sie wybrać
olak wczoraj twój mały,prawdziwy mężczyzna mial małe 8 miesieczne święto
wszystkiego naj dla Kordianka 
mokkate u mnie dalej parasolki niet
dzwoniłam tam dzisiaj
mają oddzwonić z odpowiedzią co i jak :
i byłaś w końcu na tym basenie ???
dziś chyba do teściowej na ogródek,tylko nie wiem o której :
bo ja w sumie tutaj nie pisałam jeszcze że wyjeżdżam, tylko powiedziałam o tym mokkate na spacerze
Lenka ostatnio marudna wieczorami i w nocy,ciężko było aż wczoraj daliśmy jej panadol i w koncu nawet ładnie pospała,tylko karmienie w nocy,coś opdejrzewam że to przez ten górny ząbek który widać że idzie :
Jak przyjedziemy z wakacji to ostro się biorę za odzwyczajanie małej od cyca :
iza ładne fotki wkleiłaś
sandros jak już facet jest "leniwy" w pewnych kwestiach to nawet jak się poprawi przez jakiś czas to i tak potem wróci do poprzedniego stanu ,no chyba że będzie się go cały czas dyskretnie "mobilizować" ;D
mmm eh,na grilla to się pojechało od razu i bez gadania a do mnie to już miesiac nie mozesz sie wybrać
olak wczoraj twój mały,prawdziwy mężczyzna mial małe 8 miesieczne święto
mokkate u mnie dalej parasolki niet
dziś chyba do teściowej na ogródek,tylko nie wiem o której :