Witam,
MMM idziecie z nauka jak burza - gratuluje
Nie zapomne o trzymaniu jutro kciukow
Mokkate te kupki.... Mnie tez sie tak czasem zdazala, a nawet czesto, pech chcial ze zreguly albo tuz przed wyjsciem, albo krotko po wyjsciu :
A tak, jak ostatnio patrzalam w parku na dzieciaczki jak zaczynaja dreptac... W zeszlym roku Sonia byla na tym etapie - przychodzilam, ona wraczkowywala na zjezdalnie, a pozniej chciala biegac... Ale jak byla mala to juz wiele nie pamietam, ostatnio mialam wziasc na rece miesieczne malenstwo i przyznam, ze maly strach mnie oblecial :-[
baska zakupy pelna para - super, to sie juz tak czuje, ze za niedlugo bedziecie razem.... Fajne
A ja mialam wanienke juz taka wyprofilowana, gdzie dziedzia mogla sama lezec - juz pod katem, z glowa wyzej i z ogranicznikem, by sie nie obdunela - fajna byla wanienka.
czarnulka22 te upaly Cie wykoncza - moze lepiej pomysl nad ta pomoca
Fryzjer... mnie tez goni, ale chyba po przyjezdzie, bo na Sycyli, to mi wlosy bardzo oslabna.
A jaka masz teraz fryzurke?
Ja dzis bylam z Sonia u alergologa, miala kiedys wysypke na nozkach, kotra dluuuugo jej nie schodzila, balam sie ze zaczynaja sie alergie, bo i ja, i Raf jestesmy alergikami. Ale moj lekarz mnie uspokoil, ze to moglo wynikac z ciagle niedojzaleg ukladu pokarmowego, ktory nie poradzil sobie z owocami nie nalezacymi do naszej strefy klimatycznej, dorosnie i pewnie bedzie OK
No i druga dzis wiesc, Sonia ma nowa fure. Leciutka, zgrabniutka i fatalna w prowadzeniu "parasolke". Fatalnie sie prowadzi, bo zupelnie nie jestem przyzwyczajona do podwojnych koleczek i do tego takich malych, ale tak to same plusy ;D
Pozdrawiam,