reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej dziewuszyska :D

dzięki dziewczyny za komlementy :-* a co tam,nic nie bedę pisała ze "tylko fajnie to wyszło na zdjeciu" itp ;D po prostu rozkoszuję się chwilą ;D

mmm :o grześ powinien urodzić się w czasach westernu ;D byłby rozchwytywany przez kobiety :D świetnie trzyma się w siodle :)

koreczku83 napisz jak się cieszycie upałami,może też spróbuję ;D ;)

justynka wklej jakieś zdjęcie Liwii,pewnie urosła ! :) i pochwalcie się kiecką jak juz ją kupicie :) i co szykujecie za imprę z okazji roczku :)

miłego dnia!!!

reklama
acha :D
mokkate pisze:
Karolinna- Czy Lence też zakręciłas grzywkę, czy mi sie wydaje? ::)
nie zakręciłam ;D a propo to właśnie wczoraj po kąpieli obcięłam Lence grzywkę :) bardzo już jej wchodziła do oczu i choć nie jest obcięte po mistrzowsku to przynajmniej teraz ma trochę spokoju ;)

witam wszystkich.... a dziś kolejny upalny dzień a ja od południa sama zostaję bo Przemo po mamę do poznania jedzie... a tak cicho bez niej było hihihihi ;D ;D ;D

Karolinna - piękna fryzura masz podatne włosy do układania a Lenka to cała mamusia :)

MMM - Grzesiu ślicznie wygląda w tym siodle. Duży już chłopczyk :)

Koreczek - nie zartuj ze cieszą was te upały. Ja już nie umiem wytrzymać. Rano wlazłam do wanny prawie zimnej wody i tak sie chłodziłam jeszcze niegdzie nie wychodziłam wiec jest mi tak fajnie chłodniej.

Diablica- to teściowa mieszka z wami czy przyjeżdża do was z wizytą?

Iza - sobie odpoczywa w Melchowie :laugh: Wiem o tym bo pisała mi smsa :laugh:

Dziś mąż ma święto bo jest dziś święto policji a moja mama urodzinki i jeszcze 30 lat po ślubie. Własnie wczoraj upiekłam ciasto i mi wyszło. Dzisiaj muszę tylko zrobić bita śmietanę ale to u mamy na miejscu bo w aucie by mi sie rozpłynęła w taki upał chociaż jest tam tylko 10 min. A tak poza tym wszystko u mnie spoko. Wczoraj z lewej piersi wypłynęło mi coś przezroczysto żółtego chyba siara aż sie wystraszyłam bo ten kolor taki nie fajny.

Baśka.... teściowa niestety mieszka z nami i wraca z wakacji od swoich znajomych.... :( :( :(

a tak wogóle to przemo właśnie pojechał i trochę mi smutno bo wróci dopiero jutro wieczorem :( :( :(

Wrocilam :) bylismy znow w gorach (ponad tydzien) a pozniej jakos ciezko bylo znalesc chwilke na BB
Buziaczkuje do Was wszystkich mamuski i postaram sie niebawem powklejac kilka fotek.

Dzis Swieto Czekolady w Tychach (jak Sandroska pisala)- mniam - a wieczorkiem wybieramy sie na Big Cyca :D

diablica widzę że te dwa dni będziesz siedziała non stop na forum ;D i dobrze :)

olak ja cały czas o tym myślę,tj.o myciu ząbków Lence i jakoś mi tak schodzi.Ale mam już zamiar kupić taką fajną małą szczoteczkę do ząbków i będę przecierać przegotowaną wodę :) chociaż przy nocnym karmieniu nie bo bym rozbudziła małą ale wieczorem pewnie tak :)

baska aż za bardzo podatne ;) wszystkiego najlepsego dla męża-policjanta :D .Na pewno siara leciała :) też tak miałam :) przynajmniej wiiesz że będziesz miała pokarm po porodzie :) to na pewno daje większą pewność siebie :)

Lena już zaliczyła kąpiel w letniej wodzie a ja się rozpływam :p ;)

reklama
karolinna ;D.... będę się starała być jak najczęściej.... dzisiaj robimy z Olem wielkie sprzątanie.... Olek patrząc na mopa ma tak zaciekwioną minkę jak by chcial powiedzieć..... a mamusia sprząta czy odlatuje..... hihihi... ale jest dzielny i mają mnie w zasięgu wzroku zajmuje się sam sobą.... odkrywa uchwyty przy kojcu i coraz lepiej mu to wychodzi ale rączki jeszcze zasłabe by się podciągnąć.... ale gimnastyka wre..... ;D ;D ;D

Do góry