reklama
hej hej 
Lena od 3 tyg wstaje po 5 rano i czasem o 6 :-[ już nie mogę w ten sposób
Liwia daj mamie trochę odetchnąć!!!
olice:
justa rozumiem cię,Lena też daje mi czasem nieźle popalić :
a kiedy chcesz rzucać karmienie ? i czy masz już przygotowaną strategię ? 
mmm gratuluję nowej umiejętności grzesia
(chodzi oczywiście o odkurzanie,tak ??? ;D ;D ;D ,) a tak serio to świetnie stoi,rozumiem że sam się podniósł,brawo!!!(Lena też zdążyła zobaczyć
). I :-* z okazji skończenia 9 miesiąca!
niech mała wstanie z drzemki i idziemy na małe zakupy
Lena od 3 tyg wstaje po 5 rano i czasem o 6 :-[ już nie mogę w ten sposób
Liwia daj mamie trochę odetchnąć!!!
justa rozumiem cię,Lena też daje mi czasem nieźle popalić :
mmm gratuluję nowej umiejętności grzesia
niech mała wstanie z drzemki i idziemy na małe zakupy
diablica2
mały wielki OLO :)
Karolinna.... udanych zakupów....
MMM... również gratuluję Grzesiowi.... fajne zdięcie no i życzonka na 9 miesięcy
Justyna uszy do góry.... a nie pomyślałaś że Liwia ci za Olka nadrabia żeby dziadkowie z Pszowa mieli świadmość że gdzieś niedaleko rośnie ich wnuczek .... i żeby o tym nie zapominali? hihihi ;D ;D
urlop był fajny.... a dziś wracam do pracy na 14.00
MMM... również gratuluję Grzesiowi.... fajne zdięcie no i życzonka na 9 miesięcy
Justyna uszy do góry.... a nie pomyślałaś że Liwia ci za Olka nadrabia żeby dziadkowie z Pszowa mieli świadmość że gdzieś niedaleko rośnie ich wnuczek .... i żeby o tym nie zapominali? hihihi ;D ;D
urlop był fajny.... a dziś wracam do pracy na 14.00
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Justyna - no tak czasem bywa z małymi dziećmi raz są grzeczne a raz marudne.... mówię już jak doświadczona mama :laugh: Napewno upał jej dokucza tez, bo widzę ostatnio, że wszystkie małe dzieci są marudne.
Diablica - miłego dnia w pracy po urlopie.... współczuję
MMM - gratulacje dla Grzesia...pięknie radzi sobie z odkurzaczem :laugh:
Karolinna - to szok, ze mała tak wczesnie wstaje. Dobrze, ze teraz mam L4 to przynajmniej przed porodem troszkę odpocznę bo potem to już będą obowiązki. Ale szczerze to ja juz czekam na swojego maluszka :laugh: i cieszy mnie, że bede spędzała cały czas z maluszkiem.
Dziś jest troszkę chlodniej. Ja już normalnie wysiadam. Jestem zmęczona ciągle i nic mi się nie chce robić. Nawet szczerze nie mam humoru poprostu szok...Nogi mnie coraz mocniej bolą już nie mam siły nigdzie wychodzić a to wszystko przez to że czlowiek nie ma czym oddychać w te upały. W nocy też masakra człowiek nie może zasnać bo nawet otwarte okno nic nie daje jak wiatru nawet nie ma
Diablica - miłego dnia w pracy po urlopie.... współczuję
MMM - gratulacje dla Grzesia...pięknie radzi sobie z odkurzaczem :laugh:
Karolinna - to szok, ze mała tak wczesnie wstaje. Dobrze, ze teraz mam L4 to przynajmniej przed porodem troszkę odpocznę bo potem to już będą obowiązki. Ale szczerze to ja juz czekam na swojego maluszka :laugh: i cieszy mnie, że bede spędzała cały czas z maluszkiem.
Dziś jest troszkę chlodniej. Ja już normalnie wysiadam. Jestem zmęczona ciągle i nic mi się nie chce robić. Nawet szczerze nie mam humoru poprostu szok...Nogi mnie coraz mocniej bolą już nie mam siły nigdzie wychodzić a to wszystko przez to że czlowiek nie ma czym oddychać w te upały. W nocy też masakra człowiek nie może zasnać bo nawet otwarte okno nic nie daje jak wiatru nawet nie ma
Mmm- brawa dla Grzesia!!!!
Jeszcze trochę, a sam będzie chodził. U nas się mówi,
że dziecko "podeptało roczek" jak chodzi przed ukończeniam 1 roku. ;D
Karolinna- zapomniałam zapytać, czy Lence schodzi to uczulenie po zmiane mleka?
A do Piotrka nic nie mam, tylko nie chciałam Wam przeszkadzać we wspólnych spacerach. :
Baska- trzymaj się, już niedługo. Może w końcu te upały zmaleją...
Kiedyś muszą....
Miłego świętowania!!!
Diablica- daj znać, czy dało się wytrzymac w pracy...
Justyna- te marudzenia to na pewno upały.
Dzieci odczuwają je jeszcze mocniej niż my...
No i przez żeby też mozna marudzić.
Dopiero to zrozumiałam, jak mi zaczęły wychodzić ósemki, jak te nasze pociechy cierpią.
(A propos ósemek- do dziś nie wylazły a juz tyle bolały)
Jeszcze trochę, a sam będzie chodził. U nas się mówi,
że dziecko "podeptało roczek" jak chodzi przed ukończeniam 1 roku. ;D
Karolinna- zapomniałam zapytać, czy Lence schodzi to uczulenie po zmiane mleka?
A do Piotrka nic nie mam, tylko nie chciałam Wam przeszkadzać we wspólnych spacerach. :
Baska- trzymaj się, już niedługo. Może w końcu te upały zmaleją...
Kiedyś muszą....
Miłego świętowania!!!
Diablica- daj znać, czy dało się wytrzymac w pracy...
Justyna- te marudzenia to na pewno upały.
Dzieci odczuwają je jeszcze mocniej niż my...
No i przez żeby też mozna marudzić.
Dopiero to zrozumiałam, jak mi zaczęły wychodzić ósemki, jak te nasze pociechy cierpią.
(A propos ósemek- do dziś nie wylazły a juz tyle bolały)
anian
Fanka BB :)
Hejka mamuśki!
karolinna Patrycja też tak wstaje, a nawet zdaża jej się przed 5
Ale silną kobietę mmasz w domu...poszukaj OGROMNEGO psa 
Ale biore ją do siebie, ja podsypiam ona coś figluje, co jakiś czas je i kim i tak do ok.9. Więc chocaiż troszkę jestem wyspana
A wczoraj moj panna wstała o 10:20, ja oczywiście z nią ;D Byliśmy wczoraj na basenie w Rybniku i ... największą radochę miał mój mąż i siostrzenica-mogli się kąpać 8) Partycja zanurzyła nogi w wodzie, ale bez reakcji, więc przeleżałyśmy na kocu :laugh:
A dziś niby chlodniej, ale parówka nieziemska
mmm ale masz pomocnika, buziaczki dla Grzesia :-* :-* :-*
mokkate jakie ładne zdjęcia
Mi ósemki wychodzą od 7 lat i wyjść całe nie mogą 
Mam pytanka: wypadały Wam włosy po porodzie? jak sobie z tym radzić? Boję się. że za niedługo łysa będę
karolinna Patrycja też tak wstaje, a nawet zdaża jej się przed 5
Ale biore ją do siebie, ja podsypiam ona coś figluje, co jakiś czas je i kim i tak do ok.9. Więc chocaiż troszkę jestem wyspana
A wczoraj moj panna wstała o 10:20, ja oczywiście z nią ;D Byliśmy wczoraj na basenie w Rybniku i ... największą radochę miał mój mąż i siostrzenica-mogli się kąpać 8) Partycja zanurzyła nogi w wodzie, ale bez reakcji, więc przeleżałyśmy na kocu :laugh:
A dziś niby chlodniej, ale parówka nieziemska
mmm ale masz pomocnika, buziaczki dla Grzesia :-* :-* :-*
mokkate jakie ładne zdjęcia
Mam pytanka: wypadały Wam włosy po porodzie? jak sobie z tym radzić? Boję się. że za niedługo łysa będę
Witam
Wczoraj sie tyle napisałam, a dziś nic nie ma.....
Teraz tego nie odtworzę...wkleję tylko fotki, ze spaceru po lesie.
Mokatte, piękne fotki z wycieczki. Musimy też sie wybrać kiedyś. A w zamku w Mosznie może byłaś? Podobno też ślicznie
Anian, mnie włosy zaczęły lecieć garściami jak synek skończył 5 m-cy i tak lecą do dziś. Garściami. Już nie karmię odkąd mały skończył 6 m-cy, a włosy nadal wypadają. pocieszające jest, że rosną nowe.
W lesie...
obpoczynek na trawie trwał krótko, bo Kordian pożerał trawę i nie dawał sobie jej oderpać
...z cyklu mama i ja...
Wczoraj sie tyle napisałam, a dziś nic nie ma.....
Teraz tego nie odtworzę...wkleję tylko fotki, ze spaceru po lesie.
Mokatte, piękne fotki z wycieczki. Musimy też sie wybrać kiedyś. A w zamku w Mosznie może byłaś? Podobno też ślicznie
Anian, mnie włosy zaczęły lecieć garściami jak synek skończył 5 m-cy i tak lecą do dziś. Garściami. Już nie karmię odkąd mały skończył 6 m-cy, a włosy nadal wypadają. pocieszające jest, że rosną nowe.
W lesie...

obpoczynek na trawie trwał krótko, bo Kordian pożerał trawę i nie dawał sobie jej oderpać

reklama
OlaK- mina obłędna ;D
W Mosznej nie byłam. Ale jak mówisz, że ładnie, to trzeba się wybrać...
Anian- mnie lecą włosy, OKROPNE!!!
Moze ktos nam cos doradzi?
Fajnie, że możesz sie rano wyspać. Martyna przyjdzie do Patrycji na podszkolenie
W Mosznej nie byłam. Ale jak mówisz, że ładnie, to trzeba się wybrać...
Anian- mnie lecą włosy, OKROPNE!!!
Moze ktos nam cos doradzi?
Fajnie, że możesz sie rano wyspać. Martyna przyjdzie do Patrycji na podszkolenie
Podziel się: