reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza- kiedyś jeździłam autobusem i jak dziecko było na kolanach, to się nie płaciło.
Ale teraz czasy się zmieniły i przepisy też.
Może spróbuj zadzwonić do przewoźnika.

Anian- moja mała tez tak sie przemieszcza, ale przed zasnięciem.
I w końcu obniżyliśmy łóżeczko, żeby mała nie zjadła poręczy do końca. ;)
Za to dzis Martynka piewszy raz spróbowała swojej nóżki- jaka pyszna!!!!

Karolina- czekam, czekam..... a huśtawki puste ;D

reklama
karolinna.... buziaki dla Lenki z okazji skończenia 8 miesięcy.....

iza1... dla Twojej wiadomości... Pszów choć mały posiada prawa miejskie... i może nie jest tak duż jak Katowice ale czyściejszy i bardziej uroszy...... ;D ;D ;D

W ten chłodny wieczór....witam Was moje drogie :p

karolinna pisze:
anian i jak ? smarujecie ? ;) poproszę fotkę Pati z jęzorkiem na wierzchu ;D

wczoraj pan w sklepie posmarował, a dziś znowu się nie blokuje :( ale musimy się zaopatrzyć w WD-40 czy jakieś inne licho.
Buziaczki dla Lenki :-* :-* :-*

iza1 chyba tego wszystkiego dowiesz się przy wsiadaniu :laugh: Z tego co wiem, to jak się jedzie za granicę z Maluszkiem to musi on siedzieć w nosidełku, a jak jest u nas??

mokkate pisze:
Za to dzis Martynka piewszy raz spróbowała swojej nóżki- jaka pyszna!!!!

gratulacje dla Martynki, że w końcu zjadła coś innego niż mamusine mleczko ;)

Nie potrafiłam się zdecydować na jedną fotkę więc pokazuję dwie :laugh:
66cb9bcd17db74c4.jpg

87daba242014ea79.jpg

i po udanym dniu. U mnie zbierało się na deszcz, przez co uprawiałam bieg z wózkiem i na tym się skończyło i jak do teraz sucho...A ja od 30 minut zbieram się spać i jakoś nie mogę się oderwać...ale już czas.
PA Pa

Witam!!

Karolinna mnie okrzyczała :-)
Jestem na forum bb - aktywna na grudniowych mamusiach 2005, na innych wątkach sporadycznie - z braku czasu
Pracuję i tylko w chwili wolnej (jak szefowej nie ma) jestem tutaj.

Pozdrawiam Was wszystkie

witam

dor1976
;D fajnie ze jesteś :) a gdzie mieszkasz bo pisałas że polecasz jakąs lekarkę z kliniki ,ja tam byłam z Lenką u okulisty(jak jej ropiało z oczka) i musiałabym sie znów zapisać na badanie dna oka ::) Lenka też z grudnia ale pierwszego :) choć termin miałam na listopad :)

anian i diablica dzięki :-* :-* :-*

anian druga fotka jest świetna :D

mokkate a nie dawno rozawiałam z Darią i pytalam czy Martynka wkłada stópki do buzi to jeszcze nie a tu już hop :D gratuluję :)

diablica
diablica2 pisze:
iza1... dla Twojej wiadomości... Pszów choć mały posiada prawa miejskie... i
jaaaasne ;) ;D

jak Lenka wstanie z drzemki to lecimy na małe zakupy i do biblioteki (choć przez te ksiazki cierpi mój haft krzyżykowy :p )

a na obiad dziś ziemniaczki,wątróbka i może ogórki małosolne,lub pomodorki w śmietanie (ale tylko maż będzie jadł te pomidroki ;) )

miłego dnia!.

haveanicedayyq9.gif

Karolinna - Ja mieszkam w Czeladzi :-) Do lekarki jeżdżę właśnie do Katowic. A u okulisty tez byliśmy raz (podejrzewaliśmy zezujące oczko - wszystko jest ok.) doktor Pojda.
Swojej córy nie rodzilam na Ligociee tylko na Bogucicach. Weronika miała termin na 25 grudnia a urodziła się 16 :-)
Widzę, że Lenka pięknie wstaje na nóżki - WeroNiśka tego nie potrafi. Niska nawet raczkowac nie potrafi, chociaż dzisiejszej nocy nas zaskoczyła:
mąz się przebudził i patrzy a Nisia pędę sie obruciła na brzuch, podkurczyła nóżki, dupcia w górę, wsparła sie na rączkach i myk zakręciła kółko, poczym czym pręczej znowu się położyła na boczku i spała spacznie. :-) Wszystko robiła śpiąc.
Nocą wysżło szydło z worka.
A w dzień taki chyba leń z niej jest.

Pozdrawiam

Dor1976- witam, witam! :)
Napisz o sobie więcej, jak będziesz mogła ;D

Anian- fotki super!!!
A komu Patrycja pokazuje języczek? ;)

Karolina- no i będe musiała wybrać sie do sklepu, bo mi narobiłaś smaka na wątróbkę.....
A mój mąż nie może..... :p Trudno.... ;D Idę.... ;D
Nie wiedziałąm, że haftujesz... masz jakies dzieła do pokazania?
(.....a huśtawki puste.... ;))

A tak Martynka wcinała wczoraj sópkę. A jak mlaskała przy tym!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
zjadaczstopytf4.jpg

Więcej? Co więcej chcecie wiedzieć? :-)

Dorota mam na imię, mam męża, córę. jesteśmy szczęsliwym małżeństwem od 4 lat (31 sierpień - rocznica śłubu).

Niesety nie jestem w stanie Was nadrobić, poczytac info wstecz :(
i pewie na bieżąco tez nie będę. Z truden panuje nad wąktkiem grudniowym. Sporadycznie na innych np. o alergiach (moja Nisia ma uczulenie na białko mleka krowiego i małe zmiany atopowe skóry).

A i chcę sprzedać fotelik sam. :-) (0-13kg)

Pozdrawiam

reklama
Dzieńdoberek :)
Jak mnie "zawołano" to się pokazuję ;)
Swoją drogą to Mokkate to znalzłam Cię - dlaczego nam z marcóweczek uciekłas ?? :)
Wiem, że będziecie pytać - dlatego od razu napsizę coś o sobie.
Mam zwariowanego " narzeczonego", cudownego synka, mieszkam na Tysiącleciu w Katowicach (od roku - wcześniej w Zabrzu), jestem stażystką w mopsie i jest fajnie :)
Jesli jeszcze coś chcecie wiedzieć to pytajcie.

Do góry