reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witajcie :)

diablica chciałabym mieć tyle energii :) i nie tylko w upał ;D ;)

justynka ale Liwia wydoroślała!! i jak super wygląda 8) no i widzę że ślicznie chodzi! nic tylko się cieszyć :) a ile ma cm wzrostu ? mi sie podoba ta sukienka taka jaka jest :)

miłego dnia,znów zapowiada się upał ::) ale od czwartku ponoć sporo ochłodzenie ::) .

reklama
Witam!!!

Karolina- nie strasz tym ochłodzeniem ;), bo w sobotę jedziemy nad jeziorko...

My po rodzinnym święcie u babci- odpuście .
Było fajnie- 5 wózeczków z małymi dzidziami stało w cieniu,
a mamusiom i babciom nie brakowało tematów o rozmów ;D
Martynka nawiązała bliższy kontakt z kuzynka o 1,5 miesiąca starszą.
A Darii nie odstepowała na krok trzyletnia Maja. Bardzo płakała jak odjeżdżaliśmy
Za rok będzie wesoło, jak cała ta wózeczkowa dziś ekipa będzie dzielnie dreptać ;D ;D ;D
Oczy naokoło głowy! :laugh:

Justyna- jak Liwii sie dobrze chodzi (nie pląta sie jej ta sukioenka pod nogami), to nie skracaj...

Cześć Dziewczyny!
Już jesteśmy, wróciliśmy wczoraj wieczorem :) było upalnie ale fajnie :) Karolinka była grzeczniutka, zaraz po wieczornej kąpieli (w baseniku) i cycusiu zasypiała wózku i dziecka nie było. A dnie spędzała cały czas na dworze pilnowana przez prababcię która muchy odganiała ;D Moja mama jeszcze przed wyjazdem uszyła nam moskitiere z mojego welonu :D i całe szczęście bo bardzo się przydała.
Karolinka do perfekcji opanowała sztukę przekręcania się z plecków na brzuszek i teraz już nie poleży na pleckach ;D od razu sie przekręca do swojej ulubionej pozycji ::)
Właśnie wgrywam fotki z aparatu i na pewno dziś coś wkleje :)

Justyna - fajna sukienka :) a Liwia już taka duża panienka :) My wybieramy się w niedziele do Pszowa :) na roczek Martynki - będzie w kościele :). Dziś kupiłam jej fajną pamiątkę i zamówiłam zabawkę na Allegro :)
Pozdrowienia dla wszystkich wypoczywających!!!

mokkate wiesz ze kogo jak kogo ale Ciebie straszyc ? ;)

iza fajnie ze już jesteś :) wklej fotki :)

pogoda fajna na dworze :) zaliczyłysmy piaskownicę z Leną i huśtawkę ;D tzn.trzymałam Lenę na kolanach i sie huśtałyśmy :D dziwne że ta huśtawka wytrzymała ;)

objadłam sie pierwszy raz w tym roku gruszkami z działki teściowej :)

miłej reszty dnia! :)

Iza- fajnie, że jesteś i że wypoczęłaś. :)
Czekam na fotki, pewnie Karolinka urosła

Karolinna- u mnie huśtawki sa fajniejsze ;), przyjdź sie pohustać

Martyna trenuje głośny śmiech, ale nie taki naturalny tylko chce nas nasladować.
Brzmi to komicznie.... :laugh:

mokkate pisze:
Karolinna- u mnie huśtawki sa fajniejsze ;), przyjdź sie pohustać
a przyjdę :p nie znasz dnia ani godziny ;)

drzewocn9.jpg

Karolinna i Mokkate - dzięki za miłe powitanko :)

A oto kilka fotek z wakacji:
Tak spałam na dworze, ochroniona przed muchami moskitierą z welonu mamusi:

Ćwiczę siadanie z tatusiem  :D:

Nad stawikiem z mamą:

Oglądam papużkę od babci, ma na imię Kasia:

A tak się kąpałam na stole kuchennym  :D:

Tu poznaję się z Miśkiem, pieskiem prababci:

W wózeczku:

Z mamusią na wizytówce Lelowa:

Na motorze wujka:

iza super fotki :D ta na motorze :D widać fajnie wam było! i dobrze :)

mokkate chciałabym usłyszeć jak Martynka naśladuje wasz śmiech :D Lena od razu śmiała się własnym :) ale znając Martynkę to przy mnie pary z ust nie puści ;) ile siemusiałam z nią "nachodzić"żeby otworzyła oczka :D ;)

miłego wieczoru :)

Witajcie babeczki

Śliczne macie te dzieciaczki, jakie już duże i silne. A moja fasolka wciąż się ukrywa i delikatnie tańczy sobie w wodach płodowych ... cóż przez te upały to się maleństwu szaleć nie chciało, lecz teraz idzie ochłodzenie, więc nie ma powodu już dłużej mamuni zwodzić ... i należałoby się sprzedać jakiegoś wyczekiwanego kopniaczka ;)
Na kalendarzu ciąży piszą, że już w 16 tygodniu należy pójść do szkoły rodzenia, ja myślałam, że znacznie później ?? Jak z Wami było babeczki, kiedy zaczynałyście uczęszczanie do szkoły rodzenia ??

reklama
Karolinna było fajnie, chociaż babcia jak to babcia (prababcia Karoli) troche zrzędziła, a teściowa moja zasuwała jak mały samochodzik  :D, ja starałam sie jej pomóc jak najwięcej i tak nam mijały dnie  ;D
Muszę się pochwalić czymś  :p dziś pierwszy raz usłyszałam śmiech Karolci, normalnie super!!! Teraz już wiem na pewno że to co wcześniej uważałam za jej głośny śmiech to nie było to! I jeszcze coś... dziś zaczęła ładnie trzymać główkę przy podnoszeniu do pozycji siedzącej, a jak ją kąpałam i była w leżaczku i złapałam za rączki to sama się podciągnęła. Normalnie szok  :o :o :o ale widać było że kosztowało ją to dużo wysiłku  :) i po kąpieli i cycusiu padła jak mucha  ;D i już dawno śpi :)

Mokkate - też chciałabym usłyszeń śmiech Martynki  ;D jak Was naśladuje  ;D ;D Te nasze dzieciaczki to prawdziwe cuda natury no nie? (mam na myśli wszystkie dzieci na bb i nie tylko ;))

Do góry