• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny wpadłam się przywitać i życzyć wam miłego dnia. Dziś mam troszkę roboty muszę poprasować, trochę posprzątać a potem idziemy na imprezkę na urodziny mojego brata i bratowej :) W poniedziałek rano wyjeżdzam także nie bedzie mnie do soboty. Jak wrócę to bede miała sporo zaległości na bb. Może jakieś fajne fotki potem powklejam :laugh:

To narazie....trzymajcie się dziewczyny ;) i dużo odpoczywajcie z maluchami :laugh:

reklama
ale dziś tu pustki ::) ;) zanosi się i zanosi na deszcz, a tu nic nie kapie z nieba ::)

baska miłej dżamprezy ;) tylko wklej fotki :D

mmm widzę że ta duchota wpływa na Ciebie twórczo ;D jaki rym ;D miłego wypoczynku raz jeszcze! :) my z Lenką też już za wami tesknimy!

miłego wieczoru :)

Ojjojoj ??? Jak tu cisza czyżbyb weekendzik i większość ślązaczek pędzała go z rodzinką?

karolinna pisze:
pytalam bo ja też jestem z marca (18) ,wszystkie rybki są bardzo fajne ;D
wiem o tym: mó mąż i psiepsiółka też z marca. Nawet obstawiali na którego orodziny się Pati urodzi, a ona, dypolomatka, po środku ;D

baska miłego wypoczynku

U nas pogrzmiało, powiało i popadało i nawet jakoś lżej w powietrzu :) Ale padam dziś ze zmęczenia więc dobrej nocki :)

Nie mogłam się opanować od napisania: JESTEM PIERWSZA ale żeby o 11 takie coś móc napisać ??? ??? ??? U nas zapowiada się jakby chłodniejsza niedziela, bo jakiś wiaterek czuję, a z drugiej strony słoneczko też wychodzi zza chmur...zobaczymy ::) ::) ::). Na razie Pati "uczy" się informatyyki ;D i mogę troszkę popisać, szkoda, że jedną ręką :laugh: I cały czas krzyczy, żeby Was pozdrowić i życzyć miłego dzionka ;D

Pusto wszyscy wyjechali czy co nikogo nie ma.
Piękna pogoda słoneczko się schowało wieje wiaterek.Znacie jakieś fajne ścieżki rowerowe za miastem. Możemy dojechać autem, mała na fotelik i ...............

Karolinnasprawa butów wygląda u nas w tym roku tak:
3 pary MEMO   http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?products_id=500  i do tego 2 pary wkładek
2 pary kapci profilaktyznych Daniel  http://allegro.pl/search.php?string=Daniel&category=11809&country=1

No my to chyba faktycznie oszczędzamy na butach.  Do jesieni spokój ale jeszcze zima przed nami.

Pozdrowienia dla odpoczywającyh :laugh:

jej ale ruch ;) chyba (prawie) wszystkie dziewczyny na wakacjach ;)

my po wizycie u dziadków :) Lena ich wykończyła fizycznie ;) szczególnie babcię ;)

anian podziękuj Patuni za pozdrówka :D chyba wszystkie dzieci przechodzą zafascynowanie komputerami i klawiaturą ;D

martaglo a Twoja córa nosi buty korekcyjne z zalecenia ? czy profilaktycznie ? .

miłego wieczoru.

Niestety z zalecenia. Profilaktycznie - te buty są paskudne z wyglądu. I chociaż kupujemy w różnych kolorach to one są takie same.
Dla własnego pocieszenia widzę poprawę i rehabilitantka też.

Moja córka też jest zafascynowana komputerem i już ma swoje ulubione programy. Maluje sama. Lubi pisać literki w edytorze tekstu.

Dobranocki ;)

reklama
widzicie jak za Wami tesknie ze o 1 w nocy tu zaglądam !!
w ciągu dnia kupa roboty w pracy nawet dzis byłam chrzest robić w zakładzie a potem z mężusiem na plenerowe zdj ślubne i jeszcze przygotowania do roczku no i do teraz do porzadku nie ogarnełam po remoncie ::)

Baska widze ze nic tylko juz czekac na maluszka :)

MMM udanego wyjazdu !!

Czarnulka podziwiam ze w tak zaawansowanej cizy jedziesz taki kawał drogi :) Ja juz na miesiąć przed nie ruszałam sie dalej niz 30 km od domu no ale ja miałam zagrozenie przedwczesnym porodem i zakaz jeżdzenia !!
Ale przynajmniej wypoczniesz sobie !! A jak tam dzidziolki w rodzinie nowonarodzone ?? byłaś juz we Wrocławiu ??

Diablica widze ze Olo olał juz pozycję parterową ;D

Karolina Liwia tez ma tak z tym płaczem i jak wsiada ktoś do auta i odjeżdza albo wychodzi na drogę i idzie to lament i płacz ::) teraz juz trochę jej mineło !!

Pozdrowienia od Liwusi !!
img1252nh2.jpg

jak myślicie ładniejsza bedzie tak sukienka jak ją dam trochę skrócic co ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry