reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny wpadłam się przywitać i życzyć wam miłego dnia. Dziś mam troszkę roboty muszę poprasować, trochę posprzątać a potem idziemy na imprezkę na urodziny mojego brata i bratowej :) W poniedziałek rano wyjeżdzam także nie bedzie mnie do soboty. Jak wrócę to bede miała sporo zaległości na bb. Może jakieś fajne fotki potem powklejam :laugh:

To narazie....trzymajcie się dziewczyny ;) i dużo odpoczywajcie z maluchami :laugh:

reklama
My się żegnamy, wieczorem ruszamy i na deszczyk czekamy :D
za trzy tygodnie wracamy i już tęsknimy za Wami

Miłego weekenu, Buziaki

ale dziś tu pustki ::) ;) zanosi się i zanosi na deszcz, a tu nic nie kapie z nieba ::)

baska miłej dżamprezy ;) tylko wklej fotki :D

mmm widzę że ta duchota wpływa na Ciebie twórczo ;D jaki rym ;D miłego wypoczynku raz jeszcze! :) my z Lenką też już za wami tesknimy!

miłego wieczoru :)

Ojjojoj ??? Jak tu cisza czyżbyb weekendzik i większość ślązaczek pędzała go z rodzinką?

karolinna pisze:
pytalam bo ja też jestem z marca (18) ,wszystkie rybki są bardzo fajne ;D
wiem o tym: mó mąż i psiepsiółka też z marca. Nawet obstawiali na którego orodziny się Pati urodzi, a ona, dypolomatka, po środku ;D

baska miłego wypoczynku

U nas pogrzmiało, powiało i popadało i nawet jakoś lżej w powietrzu :) Ale padam dziś ze zmęczenia więc dobrej nocki :)

Nie mogłam się opanować od napisania: JESTEM PIERWSZA ale żeby o 11 takie coś móc napisać ??? ??? ??? U nas zapowiada się jakby chłodniejsza niedziela, bo jakiś wiaterek czuję, a z drugiej strony słoneczko też wychodzi zza chmur...zobaczymy ::) ::) ::). Na razie Pati "uczy" się informatyyki ;D i mogę troszkę popisać, szkoda, że jedną ręką :laugh: I cały czas krzyczy, żeby Was pozdrowić i życzyć miłego dzionka ;D

Pusto wszyscy wyjechali czy co nikogo nie ma.
Piękna pogoda słoneczko się schowało wieje wiaterek.Znacie jakieś fajne ścieżki rowerowe za miastem. Możemy dojechać autem, mała na fotelik i ...............

Karolinnasprawa butów wygląda u nas w tym roku tak:
3 pary MEMO   http://www.dlapacjenta.pl/sklep/product_info.php?products_id=500  i do tego 2 pary wkładek
2 pary kapci profilaktyznych Daniel  http://allegro.pl/search.php?string=Daniel&category=11809&country=1

No my to chyba faktycznie oszczędzamy na butach.  Do jesieni spokój ale jeszcze zima przed nami.

Pozdrowienia dla odpoczywającyh :laugh:

jej ale ruch ;) chyba (prawie) wszystkie dziewczyny na wakacjach ;)

my po wizycie u dziadków :) Lena ich wykończyła fizycznie ;) szczególnie babcię ;)

anian podziękuj Patuni za pozdrówka :D chyba wszystkie dzieci przechodzą zafascynowanie komputerami i klawiaturą ;D

martaglo a Twoja córa nosi buty korekcyjne z zalecenia ? czy profilaktycznie ? .

miłego wieczoru.

Niestety z zalecenia. Profilaktycznie - te buty są paskudne z wyglądu. I chociaż kupujemy w różnych kolorach to one są takie same.
Dla własnego pocieszenia widzę poprawę i rehabilitantka też.

Moja córka też jest zafascynowana komputerem i już ma swoje ulubione programy. Maluje sama. Lubi pisać literki w edytorze tekstu.

Dobranocki ;)

reklama
widzicie jak za Wami tesknie ze o 1 w nocy tu zaglądam !!
w ciągu dnia kupa roboty w pracy nawet dzis byłam chrzest robić w zakładzie a potem z mężusiem na plenerowe zdj ślubne i jeszcze przygotowania do roczku no i do teraz do porzadku nie ogarnełam po remoncie ::)

Baska widze ze nic tylko juz czekac na maluszka :)

MMM udanego wyjazdu !!

Czarnulka podziwiam ze w tak zaawansowanej cizy jedziesz taki kawał drogi :) Ja juz na miesiąć przed nie ruszałam sie dalej niz 30 km od domu no ale ja miałam zagrozenie przedwczesnym porodem i zakaz jeżdzenia !!
Ale przynajmniej wypoczniesz sobie !! A jak tam dzidziolki w rodzinie nowonarodzone ?? byłaś juz we Wrocławiu ??

Diablica widze ze Olo olał juz pozycję parterową ;D

Karolina Liwia tez ma tak z tym płaczem i jak wsiada ktoś do auta i odjeżdza albo wychodzi na drogę i idzie to lament i płacz ::) teraz juz trochę jej mineło !!

Pozdrowienia od Liwusi !!
img1252nh2.jpg

jak myślicie ładniejsza bedzie tak sukienka jak ją dam trochę skrócic co ??

Do góry