reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
olak ogórkowa być de best ;D Lena też musi stać i nie ma innego wyjscia dla nas jak ją podtrzymywać ;D jak tylko się położę koło niej to ona zaraz łapie mnie za bluzkę i hop wstaje na nóżki ;D fajnie to wygląda :D .

justynka no tak baby boom jak narkotyk ;)

gumecka witaj :D
mylove2at0.gif
lepiej późno niż wcale :D a zabrza są olak i kiedyś w zabrzu mieszkała mamaboo i chyba czesto tam bywa :) widzę ze już dwie małe karolinki są na śląsku i jedna duża (czyli ja ;D )

Justyna.... Liwia będzie miała jutro okazję pochwalić się Alexowi swoimi prezentami bo mój syn udaje się na wakacje do dziadków do Pszowa... hihihi dom moich rodziców jutro będzie drżał w posadach więc się nie zdziw.... ;D ;D ;D

Karolinna... mam pytanko.... ty gotujesz zupki dla Lenki.... mogłabyś mi dać parę wskazówek?.... z góry dziękuję....

Iza... KAROLCI THE BEST.... pozostawiam bez komentarza.... ;D ;D ;D

gumecka... witaj w klubie.... niestety nie jestem z Zabrza... i szczerze mówiąc mam złe skojarzenia z tym miastem.... ale to tak na marginesie.... ;D ;D ;D

Witaj Gumecka! Kojarzę Cię chyba z jakiegoś wątku ale nie umiem kapnąć z jakiego :p ::) Twoja Karolinka śliczna dziewczynka, tak jak moja ;) Przed chwilką pokazałam ją mężowi i bardzo mu się podoba :)

A moja Karolka dziękuje za komplemenciki :-* :-* :-*

Justynko
do Pszowa to raczej często nie jeździmy niestety :(

Dałam dziś małej spróbować jabłuszka, ale się krzywiła ;D ale chyba jej smakowało bo otwierała buzie na jeszcze ;D Dałam jej dosłownie odrobinke, jadłam jabłko ona patrzyła to starłam jej troszkę łyżeczką :)

Diablica  ;D  ::)
A to jeszcze dzisiejsza sesja zdjęciowa:
Spacer (odkąd Karolinka nauczyła sie przekręcać w wózku z plecków na brzuszek, już na pleckach nie uleży, a żeby wszystko widziała to tak jeździ w wózku):

W nosidełku też się od razu przekręca:

A tu z najbliższym kuzynem (moim chrześniakiem) Pawełkiem, który dziś odwiedził Karolkę, zdjęcie troche nieostre ale co tam:

Dobranoc Kobietki!

Witam Drogie koleżanki :)
Gumecka ja pochodzę z Zabrza. Kiedyś mieszkałam na Curie, potem na Miarki a teraz moja rodzinka wywaliła się do Miqlczyc :) Tamjest prawie jak na wsi ;) A ty skąd ?
U mnie bez zmian tylko źle spałam i cholera nie umeim obracać głowy w prawo:) Jutro przyjeżdża moja mami do Nas i już się nei mogę doczekać.
Planujemy chrzest - a właściwie cały zaplanowany - co będziemy jeść i w ogóle (przez teściową) za to ja mogę ...... wybrać ubranko :laugh: W sumie to dowiedziałam się tylko, ze mogę wybrać, ale nie wiem czy mogę kupić :)
Karolinna postanowione - kupujemy gracco citi sport po chrzcie, bo narazie brak finansów :)
Rafał mnie znowu wczoraj wqrzał, ale zaraz mu powiedziałam, że nei chcę o tym rozmawiać i tyle.
Izunia a ja znowu nie widzę zdjęc.....
Całuski!

witam :)

diablica dziś Ci przyślę na maila coś na temat gotowania dla niemowlaków :)

iza Karolka ma fajny sposób na leżenie w czasie spacerów :D

mamaboo ja już w końcu myslałam że jednak kupujecie inny wózek, bo jak byłam na waszej stronce to tam było jakieś inne zdjecie wózka :) A tak, to jak się spotkamy na spacerze to bedziemy mieć bliźniacze wózki ;D Powiem Ci że świetnie się trzymasz z nie kłoceniem się z Rafałem :) niektórzy powinni brać z Ciebie przykład :-[ ;D ;)

miłego dnia! lecę sprzątac bo dziś chyba teściowa przybędzie ::) .

:-* :-* :-* .

Karolinna czasem mi się wymsknie kilka słów na temat jego zachowania, ale kiedy zaczyna się kłótnia - przerywam. Wychodzę z pokoju albo mówię, że nie chcę na ten temat rozmawiać, bo i tak to nic nie da.....Ciężko mi i przykro, że on nawet nie widzi w sobie winy, ale jakoś to musi być. Teraz jest nawet lepiej niż jak się klócimy. Przestałam się tak wszytskim przejmować.
A ten wózek co jest na stronei to mieliśmy najpierw kupowac, ale duzo osób nam go odradziło, bo jakaś chińszczyzna i jest dużo zwrotów. Poza tym gracco mi się bardziej podoba. Chcę kupić ten "Retro". Ty tez taki masz, prawda ? :)
A co do sprzatania to jak pomyślę o jutrzejszych porządkach to normalnei mis ię podnosi :) :) :)
Ale muszę, bo w domu syf - kurze nie ścierane nie wiem od kiedy :)
No do mnie też przyjeżdża mami to czysto musi być :)
:laugh:

reklama
Na chwilke wpadłam,poczytałam co w świecie u was słychac i muszę lecieć.Dom rozkopany doszczętnie."łazienka" w piwnicy,końca remontu nie widać a nam się już skońzcyło wolne na ten cel.Od wtorku wracam do pracy.Dzieci wracają w niedzielę,córke muszę szybko wyprawić do sanatorium.Czyli w tym sajgonie robię pranie i pakowanie.Dobrze,że moje dzieci już duże bo bym sie powiesiła w takich warunkach ;-)) Pozdrawiam wszystki mamuski,te z dziećmi w wózkach,biegającymi i z tymi kopiącymi w brzusiu jeszcse.Buziaczki i do następnego razu!

Do góry