ale sie dzisiaj wrobiłam dziewczyny ;D poszliśmy z Lenką i meżem do centrum katowic do sklepu zoologicznego i przechodziliśmy koło denstysty,to ja mówię do meża i Lenki

że ide się zapisać do dentysty,ona zawsze daje terminy na za 2-3 tyg ,a przy okazji nakarmię małą i skorzystam z toalety (o dentyście myślałam juz jakiś czas) i pół godziny później wylądowałam na fotelku dentystycznym ;D ale miała stracha ;D Nie ma tego złego! Za miesiac idę założyć plombę na tego dzisiejszego zęba a za 2 tyg do chirurga dentystycznego na wyrwanie zęba a poza tym mam wszystkie zdrowe ząbki!!!! hura ;D . Teraz czekam aż te lekarstwo się porządnie zastygnie bo jestem glodna!!!
baska już widziałam Karolkę na żywo

ale to było ze 2 miesiące temu około i widzę na zdjęciach i filmikach ze się sporo zmieniła

a jaki jest ten przepis na gulasz do placków ziemniaczanych ? podasz ? plisss
mariaola szkoda z tym brakiem sprzętu

coś musisz wykombinować !

a jakie to sałatki robisz do placków ? też poproszę o podanie przepisu ;D bardzo lubię różne nowe potrawy podawać a to co piszesz brzmi smakowicie (bardzo lubie różniste sałatki ) ,jak trzeba bedzie to też się zrewanżuje przepisem na jakąś sałatkę ;D
frezja jak to bez sukienki ??? co na to rodzina ??? ;D ;D

a jaki kolorek tego kompleciku? nie ma nic fajnego na allegro ?
jeszcze pół godziny a ja głodna jestem!