reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Lenka wykąpana,śpi :) .

mariaola dawno Cię nie było :) witam ponownie :D gratki z okazji skońcenia przez Ciebie 4 miesiaca ciaży :D

anian heh,zapomniałam ze są jeszcze wakacje :p ;) no dobrze ,w drodze wyjątku moze Cię nie być tutaj parę dni ;D ;) ja też czekałam aż Lena będzie siedziała i kupiłam jej drewniany fotelik :) wcześniej dawałam jej amciu na leżaczku :)

mamaboo a nie moze Twój załatwiać tych interesów w domu ? kurcze,ale pewnie przeszkadzali by Oskarkowi w spaniu ::) ja też nie lubię jak mój mąż wychodzi gdy już przyjdzie z pracy ::) ale to chyba my wszystkie kobitki takie jesteśmy ::) świetna fotka w podpisie :D .

iza jak juz będziecie mieli tą zabawkę to wklejcie koniecznie fotkę z Karolką :) ja miałam wczoraj placki ziemniaczane ;)

baska pozytywne nastawienie najwazniejsze wiec życzę ci takiego porodu :D .

no i niedługo zabieram sie za kolacyjkę :) tzn.jak mi ją przyrządzi mąż ;D .

reklama
Witam
Przypominam się czasem, że żyjemy w tym naszym śmierdzącym Zabrzu i mamy się dobrze.
Nie nadążyłam z czytaniem....niestety.
Kordian zaczął wstawać w łóżeczku, pogniótł żaluzje, zrzucił lampkę nocną, więc przeprowadził się od rodziców do swojego pokoju..
A że w pokoju jest komputer....to nie możemy z niego korzystać, bo wiadomo, on natychmiast przychodzi i krzyczy że też chce. Ciągle mnie resetuje itp.
Komputer w pokoju dziecka to najgłupsza rzecz na świecie. Nie wiedziałam, że tak to będzie. Musimy go zabrać do sypialni...niestety. Ale póki co, dostęp jest mocno ograniczony.
Do tego zęby wychodzą jak grzyby po deszczu. Jednocześnie po kilka sztuk...to sobie możecie wyobrazić...
Znikam, bo pora późna.
papa, pozdrawiam bardzo mocno.

img0020wo1.jpg

img0042ir3.jpg

Witam

karolinko
karolinna pisze:
anian heh,zapomniałam ze są jeszcze wakacje :p ;) no dobrze ,w drodze wyjątku moze Cię nie być tutaj parę dni ;D ;) ja też czekałam aż Lena będzie siedziała i kupiłam jej drewniany fotelik :) wcześniej dawałam jej amciu na leżaczku :)
skleroza nie boli ;D
Patrycja też wcina jedzonko w leżaczku :) a jak wyjedziemy to w nosidełku, bo leżaczka nie biorę :)

OlaK ale Kordian ładnie stoi

Dziękuje dziewczyny za życzenia udanych wakacji, oby takie były...Ale ja nie chcę jechać i wolałabym zostać w domu, a nie jechać i męczyć się u teściów, ale...takie życie i niekiedy trzeba robic coś pomimo tego, że się nie chce. ;)
Trzymajcie się ciplutko, może zdążę jeszcze potem zajrzeć...

Witam Moje Drogie :)
Dzisiaj witam dzień szerokim uśmiechem, bo wczoraj spędziłam praktycznie cały dzień z Rafałem i Oskarem i było rewelacyjnie - zero kłótni nic. Jak wróciłam z pracy to powiedziałam, że nie chce rozmawiać o wcześniejszym jego wyjściu i tyle. Powiedziałam jeszcze, że to on będzie ponosił konsekwencje swoich czynów a nie ja :)
Wczoraj Oskarek tak starsznie płakała pod wieczór - wstrętne ząbki, ale w sumie nadal nie wiem czy mu się już wyżynają, bo po dziąsłach tego nie widać - jutro idziemy na szczepienie to zapytam p. doktora. Ale wczoraj strasznie płakał. Próbowałam wszystkiego, maści,lodu, gryzaka i nic... W końcu dałam panadol i po 10 minutach się uspokoił. A dziś rano mnie zaskoczył - spał do 5:45, może doszedł do wniosku, że fajnie jest spać całą noc :) ?
OlaK z jakiej części Zabrza jesteś ? Ja stamtąd pochodzę i tęsknię za tymi smrodami :)
Pozdarwiam!
Buziaczki!

My również witamy - ja i Karolinka :)
OlaK - super że Kordianek już tak ładnie stoi :) Mały rozrabiaka z niego ;)
MamaBoo - gratuluję udanego dnia rodzinnego :) Ja czytam co piszesz to już sie boje co to będzie jak małej zacznie sie szczęka uzbrajać ::)
Karolinka znowu zasnęła, dziś musiałam ją karmić dwa razy o 1 i o 4 :) a jeśli chodzi o krzesełko do karmienia to ja też ją bede w nim karmić dopiero jak już będzie dobrze siedzieć ale chcemy je kupić już teraz. Jak na razie to przegrywam ale zobaczymy :p Na razie karmie ją tylko i wyłącznie piersią i nie mam zamiaru wprowadzać żadnych produktów, chyba że pediatra da takie zalecenia. A idziemy się szczepić 16 sierpnia, za to wczoraj byłam ją zważyć, waży 5690 g. nie wiem czy dobrze na 4 miesiące?
Pozdrawiam! Miłego dzionka życzę!

witam :)

olak
Kordianek już tak "dorosło" wygląda :o też mieliśmy na początku komp w pokoju małej ale po jakimś czasie to zmieniliśmy i teraz jest ok :) wszystkie ząbki naraz... współczuję :p

mamaboo no super że wczoraj mieliście taki udany dzień :) no i gratuluję postawy! super mu powiedziałaś o tym ze iż nie chcesz do tej sprawy wracać itp :) .Tak...panadol pomaga :)

anian
zobaczysz będzie lepiej na wyjeździe niż ci się wydaje!! :)

iza a do ilu chcecie licytować to krzesełko ? Lena dokładnie w tym wieku ważyła 6040g czyli ze 400 g więcej ,ale też musisz wziąść pod uwagę ile ma cm ?

miłego dnia!
mi347pszcz322kahd4.gif

I ja się witam z Wami ;)

Dziś o 19 załatwiamy kredyt na remont naszego domku :) ciekawe ile to potrwa, podobno do miesiąca :p

.........tyle chciałam napisać i mi wywiało..............

Dla małej Karolinki wszystkiego naj :-* coś mi się wydaje że ta żyrafka to niezbyt długo bęzie jej przydatna :laugh:

Jak córa wstanie to lecimy na sklepy szukać kreacji na roczek, wczoraj byłam na targo ale kompletnie nic nie było :( w prawdzie jeszcze miesiąc ale....nie zostawię tego na ostatnią minutkę ::)

Co do mężów to mój po pracy niby ze mną siedzi ale przed kompem ;D ale zawsze mam go na oku nie?? :laugh: Ja należę do tych przewrażliwionych i gdyby mój chłopek tak często wychodził to bym oświrowałą.

......no pipetka wstała, to uciekam.....

papa

reklama
Karolinna nie wiem do ilu to licytować, takie krzesełka są chyba drogie, zobaczymy jak to się potoczy. Może kupimy nowe innej firmy. Karolinka nie wiem ile mierzy, mam nadzieje że przed szczepieniem mi ją zmierzy, ciekawe czy kaze mi ją dokarmiać, wolałabym nie, zobaczymy.
Frezja - :-* :-* :-* to od Karolisi :)

Do góry