reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
po obiadku kierunek Chorzów - ZOO huraaaaaaaa!!!!!

Pozdrowionka, relacja z wycieczki wieczorkiem może jakieś zdjecia ;D ;D ;D ;D ;D ;)

reklama
Kubusiowa - udanej wycieczki! I koniecznie fotki muszą się pojawić ;) :D
My też się gdzieś wybieramy dziś, tylko jeszcze nie wiem gdzie może w okolice Muchowca :) teraz przyszliśmy z kościółka, rosołek zjedzony, za chwilkę reszta obiadku :)

Witam:)
My już po weekendzie w Zabrzu. Niestety z przyjaciółką się nie spotkałam, bo w sumie to nie wiem co - fochy ma :)
Ozinek jadł dzisiaj troszkę rybki - aż cmokał, i do jarzynek z indykiem dodałam mu ziemniaczka - też cmokałą :) Rafał kupił też 6 obiadkó z bobovity i mamy kurteczkę przeciwdeszczową, ale przypuszczam , że to dopiero na następny rok, bo duża:) Jestem totalnie padnięta a w sumei nie wiem czemu, bo cały czas się leniłam. Chce ktoś pieska ?:) Bo oszczeniła im się suczka i teraz mają zamiast dwóch psów to...8 :) Świra chyba dostaną w Zabrzu, bo nikt narazie ich nie chce - nawet za darmo:)
Aaaaaa - jutro zapisuję się przez internet na studia a w sobotę jadę zawieźć dokumenty. Idę na zaoczne - pedagogika: profilaktytka i resocjalizacja. Strasznie się cieszę na samą myśl o tym. W następny weekend nie jedziemy do Zabrza, więc chyba też pójdziemy do ZOO.
Zdjęć nei będzie, bo qmpel od Rafała zgubił aparat na wakacjach a nie ma nam nawet z zcego kas oddać - jestem strasznie zła...... Nie wiem czy póki co będziemy mogli sobie pozwolić na nowy >:D >:D >:D >:D
No to do jutra :)

Jesteśmy!!!!

Wycieczka do ZOO udana chociaż przegoniło nas szybciej pochmurne niebo, wracajac do domu zajechalismy jeszcze na kawusie do mojej kolezanki z pracy która ma prawie 4 letniego Dawidka który bardzo lubi jak Kubus go odwiedza.

a Kubus po kapieli i cycusiu padłu jak "żołnierz na polu walki" i spi grzecznie w łórzeczku. ;D ;D

Zdjecia pomału sie instalują.

Na pierwszym zdjęciu Kubus z mamusią w ZOO
_623744_n.jpg

Kubusiowa - to fajnie, ze wycieczka się udała. Kubuś śliczny i duży już z niego chlopczyk. Ah....jak te dzieci szybko rosną :laugh:

Ja już też wóciłam od rodziców troszkę posiedzieliśmy przed domkiem :) a teraz sobie leniuchuję, nogi mi strasznie puchną. Powinnam leżeć z nogami do góry a ja ciągle gdzieś chodzę i coś robię ;)

hej dziewczyny

my dziś mieliśmy zabiegany dzionek :D ,pozwiedzaliśmy i zaliczyliśmy sklepy i znajomych :) .

mamaboo jeżeli poczytasz poprzednie moje posty,to sie dowiesz że też kupiłam deserki bobovity ale dostałam polarek dla małej ;D z tym aparatem to przechlapane... :p .

kubusiowa super że wycieczka do zoo się udała :D Ładnie oboje wyglądacie :D .

oliwka jak po spacerku ? :) nie złapał was deszcz?

miłego wieczoru! .

reklama
Gratulacje dla Lenki to mała już prawie wszystkie zabki ma :)

Ja idę się już położyć bo strasznie bolą mnie nózki. A co się dzieje z Czarnulką???? Od dwóch dni nic nie pisze.... Karolinna wiesz coś???

Do góry