reklama
Kubusiowa - udanej wycieczki! I koniecznie fotki muszą się pojawić

My też się gdzieś wybieramy dziś, tylko jeszcze nie wiem gdzie może w okolice Muchowca
teraz przyszliśmy z kościółka, rosołek zjedzony, za chwilkę reszta obiadku 
My też się gdzieś wybieramy dziś, tylko jeszcze nie wiem gdzie może w okolice Muchowca
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Witam
My już po weekendzie w Zabrzu. Niestety z przyjaciółką się nie spotkałam, bo w sumie to nie wiem co - fochy ma
Ozinek jadł dzisiaj troszkę rybki - aż cmokał, i do jarzynek z indykiem dodałam mu ziemniaczka - też cmokałą
Rafał kupił też 6 obiadkó z bobovity i mamy kurteczkę przeciwdeszczową, ale przypuszczam , że to dopiero na następny rok, bo duża
Jestem totalnie padnięta a w sumei nie wiem czemu, bo cały czas się leniłam. Chce ktoś pieska ?
Bo oszczeniła im się suczka i teraz mają zamiast dwóch psów to...8
Świra chyba dostaną w Zabrzu, bo nikt narazie ich nie chce - nawet za darmo
Aaaaaa - jutro zapisuję się przez internet na studia a w sobotę jadę zawieźć dokumenty. Idę na zaoczne - pedagogika: profilaktytka i resocjalizacja. Strasznie się cieszę na samą myśl o tym. W następny weekend nie jedziemy do Zabrza, więc chyba też pójdziemy do ZOO.
Zdjęć nei będzie, bo qmpel od Rafała zgubił aparat na wakacjach a nie ma nam nawet z zcego kas oddać - jestem strasznie zła...... Nie wiem czy póki co będziemy mogli sobie pozwolić na nowy >
>
>
>
No to do jutra
My już po weekendzie w Zabrzu. Niestety z przyjaciółką się nie spotkałam, bo w sumie to nie wiem co - fochy ma
Ozinek jadł dzisiaj troszkę rybki - aż cmokał, i do jarzynek z indykiem dodałam mu ziemniaczka - też cmokałą
Aaaaaa - jutro zapisuję się przez internet na studia a w sobotę jadę zawieźć dokumenty. Idę na zaoczne - pedagogika: profilaktytka i resocjalizacja. Strasznie się cieszę na samą myśl o tym. W następny weekend nie jedziemy do Zabrza, więc chyba też pójdziemy do ZOO.
Zdjęć nei będzie, bo qmpel od Rafała zgubił aparat na wakacjach a nie ma nam nawet z zcego kas oddać - jestem strasznie zła...... Nie wiem czy póki co będziemy mogli sobie pozwolić na nowy >
No to do jutra
kubusiowa
Fan(ka)
Jesteśmy!!!!
Wycieczka do ZOO udana chociaż przegoniło nas szybciej pochmurne niebo, wracajac do domu zajechalismy jeszcze na kawusie do mojej kolezanki z pracy która ma prawie 4 letniego Dawidka który bardzo lubi jak Kubus go odwiedza.
a Kubus po kapieli i cycusiu padłu jak "żołnierz na polu walki" i spi grzecznie w łórzeczku. ;D ;D
Zdjecia pomału sie instalują.
Na pierwszym zdjęciu Kubus z mamusią w ZOO
Wycieczka do ZOO udana chociaż przegoniło nas szybciej pochmurne niebo, wracajac do domu zajechalismy jeszcze na kawusie do mojej kolezanki z pracy która ma prawie 4 letniego Dawidka który bardzo lubi jak Kubus go odwiedza.
a Kubus po kapieli i cycusiu padłu jak "żołnierz na polu walki" i spi grzecznie w łórzeczku. ;D ;D
Zdjecia pomału sie instalują.
Na pierwszym zdjęciu Kubus z mamusią w ZOO
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Kubusiowa - to fajnie, ze wycieczka się udała. Kubuś śliczny i duży już z niego chlopczyk. Ah....jak te dzieci szybko rosną :laugh:
Ja już też wóciłam od rodziców troszkę posiedzieliśmy przed domkiem
a teraz sobie leniuchuję, nogi mi strasznie puchną. Powinnam leżeć z nogami do góry a ja ciągle gdzieś chodzę i coś robię 
Ja już też wóciłam od rodziców troszkę posiedzieliśmy przed domkiem
hej dziewczyny
my dziś mieliśmy zabiegany dzionek
,pozwiedzaliśmy i zaliczyliśmy sklepy i znajomych
.
mamaboo jeżeli poczytasz poprzednie moje posty,to sie dowiesz że też kupiłam deserki bobovity ale dostałam polarek dla małej ;D z tym aparatem to przechlapane...
.
kubusiowa super że wycieczka do zoo się udała
Ładnie oboje wyglądacie
.
oliwka jak po spacerku ?
nie złapał was deszcz?
miłego wieczoru! .
my dziś mieliśmy zabiegany dzionek
mamaboo jeżeli poczytasz poprzednie moje posty,to sie dowiesz że też kupiłam deserki bobovity ale dostałam polarek dla małej ;D z tym aparatem to przechlapane...
kubusiowa super że wycieczka do zoo się udała
oliwka jak po spacerku ?
miłego wieczoru! .
reklama
Podziel się: