reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna - ja też spędzilam dzień wlaściwie bez męża :) Poszedł na 16 do pracy i wróci o 24 :(
H&M superowe mają ciuszki dla maluszków tyle mi się tam rzeczy podobalo dla chlopca, że szok. Będę teraz wiedziała gdzie mam patrzyć za jakimiś modnymi ciuszkami dla maluszka ;)

Iza - nie martw się jak tylko urodzę napewno cię powiadomię i będziesz mogła ogłosić na bb :) śliczne zdjęcia :)

Oliwka - to prawda, suwaczek już przesuwa się coraz blizej rozwiązania ale coś mam przeczucie, ze urodzę po terminie niewiem dlaczego. Moze dlatego, że cały czas dobrze w sumie się czuję (odpukać) i nie czuję się, że jestem tyle czasu w ciąży :)

MamaBoo- racja tak jak mówi Karolinna powinni wam dać jakiś rabacik za to, ze tak dobrze znacie Zoo :)

Za niedlugo będzie Taniec z Gwiazdami więc będę sobie patrzyć ;)

Życzę wam milego wieczorku i odpoczynku ;)

reklama
muszę csię w końcu zabrać za pakowanie - jakoś nie mam weny, dziś z grubsza, a jutro rano dokńczę, bo wyjeżdżamy po obiedzie.

baska ja też zaraz lecę na taniec z gwiazdami :) .Ja się trochę czuję jak słomiana wdowa przez ostatnie 1,5 tyg(tak około) ::) rano jak się budzę to go nie ma ::) jak przychodzi wieczorem to zaraz idę spać bo mi się oczy zamykają :p .

kaśka76 więcej entuzjazmu ;) a ile macie bagaży ? ;) .

idę zrobić mężusiowi kanapki na jutro do pracy :) .

MELDUJĘ SIĘ  :) :)
Ale dzis fajnie spedziłam dzien Po obiadku pojechałam z moimi rodzicami i Filipkiem do Ustronia.Maz niestety musial wazna rzecz w pracy zalatwic . Kurcze jakie korki na drogach były , no coz ale nie wiedzielismy ze dzis tam dozynki były. Filipek w zywiole był, woda duzo ludzi, muzyka balony.Fajny wyjazd tym bardziej ze sponsorowany ;D ;D ;D

Tak dziewczyny zgadzam sie z H&M sa bombowe dziuszki troche drozsze ale naprawde swietnie wygladaj nawet po 100 praniach. Ja wszystkie ciuszki od małego sprzedaje potem na allegro.
A jest juz jakas kolekcja zimowa glownie chodzi mi o kurtki.????????? Dla Filipka chciałabym taka alaske, kolor bez lub oliwka z kapturem i na nim futerko  8)

Fotki dzidziolkow fajniusie
Diablica ja kiedys tez miałam Sony Ericsona moze starszy model bo T610 ale byl rewelacyjny , niestey wykonczylam go podczas ciazy.W nocy chcialam wziasc sok z polki nocnej i zalałam go całego.
Postaram sie dzis jeszcze wkleic fotki

KASKA76
ja to bym juz dawno sie pakowała ...kurcze taki wyjazd to az sie chce ;)
KAROLINNA ja to w ciagu tygodnia czuje sie taka osamotniona ...ale dobrze ze w nocy mam go przy sobie 8) 8) 8)
BASIU przyjdzie pora na Twojego szkraba, chyba na razie mu tam dobrze

Witam,

U nas wszystko OK, no, moze po za tym, ze teraz mnie zaczyna na nowo kaszlec  ::)

Wczoraj odbieralam zdjecia od fotografa, zanioslam , tez dwie zalegle plytki, bylo tego tyle, ze dostalam 25% znizke na dwa zlecenia  ;D No, ale i tak, o ostateczny rachunek lepiej nie pytac.... ::)

Ewcik zazdroszcze, ja od tygodnia chce sie wybrac do Ustronia i jakos nie umiem dojechac... Teraz Rafal zacznie prace, moja mama tez, a sama jechac nie chce  :( Super, ze fajnie sie bawiliscie.

Pozdrawiam,

beztytuuql9.png

To dzisiaj było robione w Ustroniu w UTROPKU fajny lokal dla dzieci duzo zabaw orgnizuja , piosenki, plac zabaw potezny, fajna atmosferka ..ale piwko tez tam maja

reklama
Do góry