reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dobry wieczór!!

Wpadłam żeby poczytac co naskrobałyście  ::), oj duzo tego dużo.
Dzisiaj zalioczylismy poprawiny u moich rodziców a Kubus spacerek z ciocia Bożenką.
Wczoraj imprezka udana tylko Kubusiek od wczorajszego ranko cos zakatarzony i od razu humorek nie ten :(, zobacze jak dzisiejsza noc, może jutro wybiorę sie do lekarz niech go dokładnie zbada, miał troche stan podgorączkowy i dłam mu na noc Ibufen i dzisiaj było juz zdecydowanie lepiej, cosik fotek wkleje.

iza1 - duzo zdrówka dla Karolinki z okazji ukończenia 5 miesięcy fotki exstra!, widać że karolince smakuja nowości, oby tak dalej! całuski dla malutkiej :laugh:

Mariola - ja też mam kolezanke fryzjerkę (mistrzyni Polski ;D) sie wie jak sie wkręcić w ten światek ;D ;)

Baśka - widze ze jesteście 2w1, trzymam kcuki cały czas ;D, a ciuszki w H&M rewelacyjne tez Kubusiowi kupuje, jeszcze exstra są z firmy ZARA (sklep w Silesi) polecam!!

Ewcik - juz w H&M jest zimowa kolekcja kurtk ja właśnie kupiłam oliwkową puchowa z kapturem ale bez futerka, z futerkiem widziałam w ZARZE w Silesi, fotka super :D

diablica - gratki na nowy telefon, tylko uważaj na złodzieji ;), nieźli więźniowei, ale i tak Oluś fajnieszy

Rany rany zapomniałam czy jeszcze cos komus chciałam pisać sorki ale tego duzo

to spadam, miłej nocki!!! :laugh:

reklama
kaśka - miłego pakowania, szczęśliwej podróży, udanej pogody, napykać fotek tym pieknym oczętom .............Piotrusia oczywiście, nie twoje (żarcik ;D ;)) i do zobaczenia!!

OOOO chyba jestem piersza! Fajnie!
Witam w poniedziałkowy ranek!
Oczywiście jestem tu bo mam super niezawodny ale jaki słodki budzik. Domyslacie się o kogo chodzi ;D pobudka o 5 a potem o 7 i na razie nie śpi.

Kubusiowa Karolinka dziękuje za komplementy i życzonka :-*

Ewcik fajna fotka widać że duuużo piwka tam było ;)

Karolinna -tak tak dzień bez mężów, a dziś juz mężuś jest i mamy dziś święto :), ale jest jeden niezbyt przyjemny aspekt dzisiejszego dnia, a mianowicie przyjeżdża teściowa :mad: A ja juz się nie ciesze że przyjedzie, mam jej serdecznie dość!

Sandros fajnie że zajrzałaś, oby kaszelek przeszedł szybko.

A ja Taniec z Gwiazdami też oglądam, fajnie że jest nowa edycja i kilku fajnych przystojniaków bierze w niej udział. Strasznie podoba mi się ten podobny do Richarda Geera (chyba tak się pisze) nie pamiętam nazwiska, podobnie zresztą jak sam Richard :)

Witajcie dziewczyny ... szybciutko nadrabiam, bo przez weekendy mąż często pracuje na komputerze i nie mam dostępu ... Przez ostatni weekend robił swoje lukrowane bilanse i szukał jakieś zaginionej kwoty ... bidulek  ::)

Baśka ... kup sobie herbatkę, mimo iż ma zapach lukrecji, przecież przez tak długi okres napewno ją wypijesz ... możesz też zapytać w aptece o saszetki na jedną taką herbatkę, ewentualnie mogę ci wysłać, bo mam taką w domu :)

Iza ... brawo dla Karolki, ślicznie wcina kaszkę i widać, że jej smakuje ... no a minka Nr1 ... boska  ;D

Karolinna .... wiem co czujesz, mój mąż też często wraca zbyt późno, ale wstaję rano, by przynajmniej tę poranną godzinkę z nim spędzić... mówię mu, że czasem chciałabym by z nim sjamska ;)
A co do obiadków u teściów to też uwielbiam wracać z słoiczkami i termosikami i mieć wolne od pichcenia, choć lubię to robić, ale to nie znaczy, że non stop :)

Karolinna, Baska ... Czarną herbatę powinno się zalewać wrzącą wodą (100°C) i zaparzać od 3 do 5 minut, po tym czasie zaczyna się uwalniać tanina, która neutralizuje pobudzające działanie teofiliny i kofeiny, dodatkowo herbata staje się gorzka.

MamaBoo ... co do sypialni ... jak najbardziej zapraszamy na oględziny ;)
A jak to Rafał mówi ci Ania ... hmmm ... nie pomyliło mu się  :police:

Kubusiowa .... no to przegrałam, moja dopiero zaczyna przedzierać się w tej branży, ale jest świetna, jak zmienia zakład to niemal wszystkie klientki za nią przechodzą :) Wierzę, że będzie coraz lepsza :)

Witam Was kochane!

Wczoraj byliśmy w Chorzowskim ZOO :)
My (ja i mąż) oczywiście z zainteresowaniem oglądaliśmy zwierzątka, WeroNisia zachwycała się słoniem a poza tym to interesowały ją wszystkie tabliczki/inormacje typu: Niebezpieczne zwięrzta - zachować ostrożność, z namietnością zrywałe je, obryzała itp :)
Pogoda wymarzona na takie ekskursje - nie za zimno, nie za ciepło

Pewnie w najbliższym czasi eponownie tam zawitamy. Może nastęnymrazem Niśka wykarze większe zainteresowanie :)

Pozdrawiam

cd
Była tam któraś z Was?
My byliśmy w godzinach 15.00 - 18.30
Multum rodzin z dzieciakami było, mase wózków, szum, tłok, płacz - ech te dzieciaki :)

Witam, witam i melduję, że czytam Was regularnie, ale nie mam czasu pisać ::)
Jeszcze tylko ten tydzień będzie taki zwariowany
(pomagam sąsiadce, szczegóły jak będzie więcej czasu)

Spóźnione gratulacje dla wszystkich dzidziolkowych umięjętności  :) (przepraszam, że tak hurtem :()
i buziaczki z okazji ukończenia 5 miesięcy dla Karolinki od Izy i święta jej rodziców :).

Ale ten czas leci!!!! My też mamy dziś malutkie święto ;D

Kubusiowa- to pewnie będziesz znała moją siostrę z widzenia, bo też chodziła do "2"
Szczegóły jak się spotkamy.
To kiedy się znowu spotykamy, mamusie z BB? ;D

Kaśka- udanego wypoczynku!
Kołobrzeg!!! Mam do niego sentyment ...  ::)
Proszę o fotki :)

MamaBoo i Dor1976- to pewnie się mijałyśmy.
Byłam na spacerku z mężem, dziewczynkami i teściową w Parku Chorzowskim

No, udało mi się napisać więcej niż jedno słowo (prawda Karolinna? ;))
Dobrze, że jesteś już zdrowa, bo nie znasz dnia ani godziny.... :D ;) :D

reklama
witam :)

ja przy kawce :) a propo kawki to dawno nie zaglądała tu mmm hm,ciekawe co tam u niej ::)

wszystkie fotki super :)

diablica ale Olo jest podobny do taty! :o

iza wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!!
rocznica347lubult3.gif
;D a teściówką się nie przejmuj,a nuż znów nie przyjdzie ;D

mariaola
jak bedzie juz córa na swiecie ( ;D ) to odechce ci się wstawać i siedzieć gdzinę z mężem :p ;)

mamaboo dla mine to też podejrzane ze twój mówi ci per Aniu ::) jesteś pewna że się nie pomylił a teraz ciągnie to bo nie chce się przyznać :police: ;)

dor1976 a foteczki z zoo ?

kubusiowa a idź do lekarza! będziesz miała spokojniejszą głowę :) napisz co po lekarzu :) no i ekstra ze impra udana :D

sandros a ile zapłaciłaś za zdjecia ? bo ja daję do wywołania w media markt i powiem ze jest tam tanio! za 100 zdjec zapłaciliśmy około 40 zeta!! a jak ty? z rabatem oczywiście ;D

mokkate
teddydmuchawsercahy7.gif
dla małej Martynki dużo buziaków z okazji skończenia pół roczku!!!! poważna data!!!! wklej jakieś foty z tej okazji...oczywiście jak znajdziesz czas ::)

miłego dnia! życzę nie pogubienia "ogonów" ;)
osio322ekgifdl1.gif
:) .

Do góry