reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Hej dziewczyny

Właśnie wróciłam z Bytomia. Jestem obciążona glukozą ;-) Zmieściłam się w normie ze sporym zapasem i już więcej nie będę musiała powtarzać tego testu ... w tej ciąży ;-)
Dziś na 19.30 jadę na to USG, więc się odezwę, co i jak :tak:

A teraz wybaczcie, ale padam na pyszczysko, bo spotkałam mnóstwo znajomych, obeszłam kilka kumpelek i trochę padam na pyszczysko.

Basiulka ... a co ty tu jeszcze robisz !! Marsz się rozdwajać ;-) ;-) ;-)

mmm - oboje z mężem jesteśmy strzelcami :-) ;-) :tak: a malutki będzie waga ;-)

Zupkę już zjadłam. Za chwilę odwiedzą mnie moi rodzice a potem powoli będę się szykowała do gina. Zdam relacje wieczorkiem ;-)

Mamaboo załatwione choć pierwsza napewno bedzie wiedziała izka;-)
Kurcze gdzie wy sie podziałyście mam teraz dużo czasu wolnego i sie nudze ,a tu nikogo:-( U nas Pogoda ma sie na deszcz :wściekła/y:

Hej dziewczyny! Znów dużo naprodukowałyście nie wiem czy nie zapomne wszystkiego co chce napisać.

Po pierwsze ja raz też prosiłam Was o gg i odzew był marny, troszkę mi smutno z tego powodu :-( ale przynajmniej dzięki Ewcikowi mam np. gg Karolinny :-)

MamaBoo super fotki, dużo nowych :-). Miłego wypoczynku!!! Jak Basia urodzi to wyślę CI smska :happy:

mmm - dużo zdrówka dla Grzesia!!! Oby wirus poszedł precz :wściekła/y:
Karolinka chyba już przybrała po tych smakołykach, okaże się 9 października :tak:

Karolinna Karolinka w tej spacerówce leży tak jak w głębokim, troszkę jej pupka zjeżdżała bo strasznie śliski ten wózek, ale podłozyłam jej podusie i jest ok. W głębokim też zjeżdzała niestety, taki głupi troche ten wózek.

reklama
Do góry