reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mariaola mój P na początku też nie chciał znać płci ale potem nie mógł się doczekać:tak: no i w koncu sie dowiedzsieliśmy i Piotrek szalał z radości:tak:

iza oc coś te poranne spacerki nam się nie moga zgrać.Popołudniami myślę ze szybciej by nam się udało:tak:

czarnulka gratki dla Emilki z okazji skończenia 1 miesiaca,ha! to juz nie noworodek a niemowlak:tak:

oliwka tak się powoli przymierzam zeby pokazac Lence teletubisie ale jakoś musze przekonać do tego męża;-)A twoja córa to którą postać lubi najbardziej:confused:.

Ja juz dziś przy drugiej ince:tak:

hoppbabybk3.gif
.

reklama
Czarnulka gratki dla Emilki!!!! Jak znajdziesz chwilke to wklej fotusie dziewczynek :tak:

Karolinna a no jakoś nie umiemy się zgrać :-( mam jakiegoś pecha bo nie mogę się prawie nigdy zgrać z żadną z koleżanek :-( Dziś na placu gadałam ze starszą panią :eek: która opiekuje się wnuczką Zuzią - ma 7 miesięcy :happy:

Mokkate - kuruj się, miło było spotkać Twoją starszą latorośl :tak: Córy się Wam super udały :tak: Mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej i się w końcu spotkamy :-) A Ty mieszasz na 3 piętrze? Patrzyłaś przez okno? Nie byłam pewna czy to Ty, jestem krótkowidzem i nie mam aktualnie soczewek (jakoś nie mogę się zebrać z kupieniem a stare już były niedobre :-( )

MariaOla jeszcze nie wiem co do ceny żyrafy, na pewno nie drogo, dogadamy się ;-) A kojec może kiedyś kupimy jak będzie potrzebny, na razie nie ma takiej potrzeby. A widzę że zdania na ten temat podzielone :dry: ale więcej jest na TAK :tak:

Któraś z Was się pytała czy bułeczki na grilla nadziewamy chyba Ewcik, przepraszam ale nie pamiętam :-( A więc odp. nie nadziewamy podpiekamy takie suche i są pyszne (jak świeże :baffled: )

Ale tam dziś super na dworku :tak: za niedługo do parku idziemy w trójeczke :happy:

Lecę bo Karolcia głodna, Basia czekałam, dłużej już nie mogę niestety :sick:

oliwka @ już mam 2 dni a wybierałam się właśnie do gina :baffled: Moja matka powiedziała"myślałam ze szybko się zdecydujecie na drugie":szok: haha,a tu tyle przeszkód...pomijam brak kasy (bo zawsze jest za mało;-)) no i wynajmowane mieszkanie:dry:.Nie bedę tu nadawac na męża ,choc czasem bym chciała:-p;-).

iza mi też się zdarzyło parę razy gadać z jakaś starszą panią-babcią:laugh2:ale zauważyłam od kilku dni ze place zabaw opustoszały:surprised: .Miłego spacerku w trójeczkę:tak:.

Witam mamusie - ja tylko na chwilkę do Was "wpadła". Jesteśmy już po wizycie u doktorka. Oskar waży........ 8800 g :szok:
Ale nie wygląda na takiego "grubiutkiego". Pan doktor powiedział, ze mamy dziecko do reklamy i w ogole go wychwalał. Na szczepieniu niewiele płakał, bo - dostał cyca :-) . Rozmawiał o karmieniu piersią i powiedział mi doktorek, że jeśli naprawdę jestem zmęczona to mam przestać, bo naprawdę i ja wtedy cierpię i Oskar. A co do wstawania w nocy to powiedział, ze to na pewno nie jest z głodu jeśli dopstaje mleko z kleikiem (wczoraj mu tak dałam i 2 h się obudził....) tylko .... z tęsknoty. Spytałam się co będę musiała zrobić jak już przestanę karmić, bo on smoczka nie chcę to powiedział, że mam go brać "na głos". Bo on się budzi dlatego, że teśkni za mną. Czyli mówić do niego, przytulać. W końcu się sam uspokoi - powiedział, że to trochę potrwa, ale na pewno poskutkuje. No i dodał, ze jeśli będę chciałą przestać karmić to od razu a nie, ze dzisiaj mu dam a jutro nie i tak na zmianę. Od razu przestać. Jeszcze wytrzymuję ;-) Zobaczymy jak długo:-) . Z resztą p. doktor powiedział, ze wszytskie przeciwciała jakie miał dostać to już dostał.
Acha!
Mam dwie wiadomości: wczoraj w parq znalzłam telefon :-) . Swoją drogą to głupi ma zawsze szczęście :-) .
No i ............ Oskar zaczął raczkować !!!!!!!!!:-) :-D :cool2: :elvis: :happy2: :rofl: .
Cudnie to wygląda !!!!!!!!!!! Strasznie jestem szczęśliwa !!!!!!!

Nadrabiam gratulacje:
MamaBoo- dla Oskarka z powodu raczkowania:-)
Kaśka- dla Piotrusia z okazji pierwszego zebolka:-)
Karolinna i Mmm- dla Lenki i Grzesia z okazji pierwszych samodzielnych słów:-) :-)

Iza- tak mieszakm na 3 piętrze i machałam Ci przez szybe.
A to ze mnie nie poznałaś, to nie wina Twoich soczewek tylko mojego przeziębienia, bo wygladam jak Zombi:tak: :-D ...albo jeszcze gorzej. Dobrze, że w ogóle nie uciekłas z przerażeniem na twarzy :-D ;-)

Kubusiowa- ja naprawdę czekam na zdjęcie.
I chyba cos w tym jest, kiedy ludzie mówią, że dziecko po 30 bardzo odmładza.... Ja bym Ci dała co najwyżej 24.:tak:

Szkoda, że to nowe forum nie ma starej opcji- "w czasie wysyłania Twojej wiadomosci powstała nowa", bo czasami posta kogoś kto chwilę przede mną wysłał odnajduje dużo, dużo później :-(

Najpierw nadrobie troche a pozniej wroce do was

Kasiu ale fajnie pierwszy zebolek juz jest , teraz reszta sie posypie. U mnie po dwoch dolnych jednykach bylo przerwy 4 miesiace by wyszły gorne jedynki

MAMA BOO teraz to proponuje miec oczy na plecach..mały wszedzie juz wejdzie- GRATULACJE

Czarnulka gratki dla coreczki .

Kubusiowa dzis chyba poznalam Twojego tescia - Kubus to na bank był. Nie ładnie to zostawiac małego dziadkom a ty szalejesz po sklepach:-) :-)
Prosiłam by Cie pozdrowił, przekazał tesciu ???????Ja oczywiscie do parku wedrowałam.

Ale dzis mi szybko minął dzionek. Rehabilitacje mialam 3 zabiegi łacznie 40 min. Zostało mi jeszcze takich seanswo 9. Ale fajne uczuice z tym prądem.
Kurcze ale dzis u nas chłodno sie zrobiło. jak maz wrocił z pracy i zaczełam mu mowic co potrzebuje na jesien i zime to tylko powiedział " jak bede miał wolne to pojedziemy" To takie uprzedzenie przed tym ze moge przypełzac z jakims sweterkiem do domu :-) :-)
Kurcze ale naprawde rok temu gdy byłam w ciazy mało kupowałam bo nie było sensu i teraz mam braki w szafie.

reklama
Do góry