reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
DZIEWCZYNY A GDZIE DIABLICA- cos jej tu długo nie ma ?????na gg tez jej brak ????
Co sie stało???

DIABLICA daj jakis znak - martwimy się:sick:

reklama
Ocxywiscie dziekujemy za wszystkie gratki :-) a przedwszystkim karolince która zawsze o wszystkim pamięta :-)

MamaBoo wielkie gratki dla twojego szkraba! Wiem jak sie cieszysz,to takie słodkie :-) No i fajna z ciebie dziewczyna :-) fotka w podpisie super!

Izuniu napewno postaram sie jutro wkleić foteczki :-)

A czy BAsieńka i Luczynka juz urodziły?

dziewczyny bardzo dziekuje wam za te wszystkie super słowa :-) Jak je czytam,to aż czuje się wielka ;-) Jesteście kochane :-)

A moja Wikusia sie zajeła zabaweczkami,Emilia pojadła i smacznie spi :-) to mama szpera po necie :-)

hej hej:happy:

już jest tak naprawdę jesiennie:tak: klimat jest:happy2:.

mamaboo gratki dla Ozinka z okazji raczkowania :tak:.

mokkate ty i zombie...buhahaha:rofl: widze że zdrowiejesz,bo rzucasz dowcipami:tak:

ewcik u mnie też niedobór garderoby,musze kupic sobie parę sweterków i jakąś kieckę no i jakieś fajne kozaczki:tak:lubię zakupy:tak: .

Od dłuższego czasu martwi mnie jedna rzecz- Martynce poci sie główka.
Zdałam sobie sprawę z tego, że to już od dłuższego czasu, tylko, że wczesniej były upały, potem ta goraczka.... zawsze cos.
Jedna lekarka powiedziała, że to osłabienie po gorączce, druga, ze źle podaje witamine D. Zaczęłam jej podawać prosto na język i dalej sie poci.
Moze mam za ciepło w domu, nie wiem, ale trochę sie martwie.
Moze któras coś na ten temat wie i mnie pocieszy....:confused: :-( :confused:

Mokkate ja tez byłam z tym problem pocenia sie głowki u pediatry ale powiedziała ze nia ma powodow do paniki. Najczestsza przycznyna jest za duzo wit D lub krzywica( o krzywicy poczytaj na necie)Ale ja daje tylko 1 krople d3(vigantol). Pediatra powiedziała ze rozwoj jest taki jak powinnien byc wiec jest ok.Moj maly do teraz po kapieli gdy toche powariuje z nami to poci sie głowka. Za 2 tygodnie mam wizyte u lekarza wiec znow zapytam o to. Gdy bede wiedziała cos wiecej napisze na pewno.

Wlasnie rozmawiałam z moja kolezanka. Dzis miała zabieg , nie wie z tego nic. Uspali ja i trwalo to okolo 1 godzinki. Jest juz w domku a płód zabrali do badania. Jak mi jej szkoda, ale nic juz nie zrobi. jedno jest pewne do konca zycia bedzie to pamietac a mam nadzieje ze w przyszłosci dzidzia ukoi jej bol

Hejka:-)

Ewcik - pozdrowionka przekazane dziekuje:tak: Kubus pogadał sobie z Filipkiem:confused: , a my z Jarkiem w Auchanie na zakupach uzupełniajacych pusta zawartość lodówki;-). Cosik znalazłam w internecie, wygląda mi to na początki anemi :-( :szok: ale nie wiem czemu przeciez witaminki dostaje, obiadki pełnowartosciowe, soczki itp. jutro dokładnie sie dowiem:tak:. Ja to ciuchy mam tylko musze do nich schudnąć, ale cosik nowego napewno by sie jeszcze zmieściło:-) :tak: :-p

mokkate - fotki nie mam jak jakies będą to prześle :tak: , a to chyba masz racje z tym dzieckiem po 30 bo ty równiez na swoje latka nie wyglądasz i do tego ta figurka :tak: pozazdrościć:happy: :cool2:, Kubusiowi tez główka sie poci ale przy karmieniu i doktorka powiedział mi że dla dziecka picie a szczególnie z piersi jest nielada wysiłkiem ale dla pewności sprawdziła ciemiączko i jest okej, powiedx o swoich obawach doktorce napewno sprawdzi ciemiączko:tak:. Ty i Zombi:no: karolinna ma racje dowcipkujesz;-) :-)

mamaboo - gratki dla Ozinka, no to teraz oczy dookoła głowy:szok: :eek: :-),a jaki telefon (cosik z nowości:-) )

karolinna - no jesień już widać ale jest piękna szczególnie w parku i w lesie te kolorowe liscie

iza - mam telewizor jeszcze zajecty przez męża ogląda Zagubieni ale zaraz idzie do pracy więc mam spóxnienie w rowerku Na Wspólnej a ty ruszyłaś:confused:

czarnulka - jak ty sobie radzisz sama:confused: :szok: jestem pełna podziwu:tak: , pozdrowionka:-), bardzo chętnie cie poznam i poopowiadasz nam jak to sie robi okej:confused: :tak: ;-)

wpadnę potem

mokkate a jak długo podajesz Martynce d3 bezpośrednio na język:confused: bo wydaje mi się ze musi minąć trochę czasu...Lence też się pociła głóka ale po regularnym podawaniu witaminki na jezyk wszystko przeszło,wiec myślę ze to kwestia czasu.Wcześniej dawaliśmy jej na łyzeczce..dziw bierze ze lekarze od razu nie mówią jak podawać:dry:.

ale tu pustki na tym bb.

zdjęcia wkleję, ale się muszę trochę w domku odrobić. odłożyć ciuszki za małe, wyprać i posegregować te, które kupiłam w Kołobrzegu.

Iza: no i dobrze zrobiłaś. a ja kupuję tę ciuchcię dla myszy mojej.

Kubusiowa: to klocki fisher price

reklama
Do góry