reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć Dziewczyny!

..i ja się melduję.. Jutro przeprowadzka tak więc dzisiaj masa bałaganu, jeszcze do tego Jarek się rozchorował i cały czas leży, wrrr Jeszcze jego będę musiała przetrabsportować ;-)

Grzesiowi już lepiej, jeszcze trochę z noska leci, a jutro ma dzień z babcią, która od tygodnia mówi jak to nie może się doczekać :-)

oliwka pomysłowa ta Twoja pannica, świetnie wygląda :-)

czarnulka dziewczynki jak malinki, słodziuchne :-)

ewcik ale masz przystojniaka, świetna ma bluzę :-)

iza mnie lekarka powiedziała, że po wprowadzeniu zupek jarzynowych szybko zacząć dawać z mięsem :-) widać że Karolcia lubi jeść :-) i tak trzymać!

kubusiowa ciekawa jestem tych wyników Kubusia, przecież on tak ślicznie otwiera buźkę do jedzenia :-) sama widziałam

reklama
Kubusiowa po czesci masz racje domek to doemk ale moj wychowal sie na blokach i naprawde to mu odpowiada. Przy domku trzeba tu skosic tam podlac, cos przesadzic a on do tego nie przyzwyczajony.
Teraz mamy cała gore domku bo na dole jest mama. Fajnie jest bo niskie opłaty ale czsami tez chciałabym byc sama. Rozumiesz to wstajesz rano i nie wazne czy to 10 czy 11 gotujesz lub nie a tutaj jednak jest ta mysl ze ktos jest na dole. Moj brat tez mieszkał tak i tez zapragnął tej swobody i teraz ma swoje M.

No i już po Shreku, miło było znów zobaczyć tą bajeczkę :-), na której spędziłam miło czas prasując całą furę ciuszków po siostrzeńcu :-D

idę pracować, a tyle jeszcze chciałam napisać.
Jest mi smutno bo już od poniedziałku skończą się poranne kawki z Wami :-(

mmm wiesz ja juz bym chciała sie przeprowadzac mam juz takie plany na jaki kolor sciany pomaluje i gdzie jak uloze. Ja na razie musze czekac.Najgorsze jest to ze nikt oporcz mojego brata nie wiem o zamiarze przeprowadzki.

mmm - miłej przeprowadzki, i odezwij sie, o własnie a w nowym mieszkanku masz neta:confused: , no własnie sama sie zastanawiam nad wynikami boskąd Kubus ma taki fajny apetyt:tak: , no własnie te ranne kawki:-(

iza - przyjemne z pożytecznym:-)

Ewcik - a dlaczego taka tajemnica z tym mieszkaniem:eek:

Kubusiowa zgadza się :tak: A tymi wynikami się tak nie martw (łatwo powiedzieć co?) na pewno wszystko będzie dobrze, Kubuś jest wesoły, ładnie je, może jest w nich pomyłka i trzeba powtórzyć :confused: Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

A Ty robisz Kubusiowi jedzonko i mrozisz? Też się nad tym zastanawiałam, nie wyrzucam słoiczków po jedzonku z myślą że do tego mi się przydają, ale jesteś pewna że tak można?

Mmm miłej przeprowadzki! Dobrze że Grześ już zdrowieje, ale chyba jakaś epidemia jest z tymi chorobami mężów, od Mokkate mężuś też chory :-( A co do jedzonka to chyba wprowadzę Karolci zupki z mięskiem od niedzieli :happy:, muszę w końcu zacząć jej coś gotować ale póki co to trochę szkoda mi czasu na pichcenie w domku lepiej na dworze czas spędzać.

Diablica fajnie że wpadłaś :-)

Karolinna byłyśmy w parku, szkoda tylko że same :-( smutno tak samemu spacerować, no ale trzeba korzystać z pogody póki jest bo w październiku już chyba nie będzie tak ładnie :-(

trudno przerobić całą radosną twórczość..... ale....

Mokate..... dużo zdrówka.....
Oliwka i Kubusiowa.... żyję i pozdrawiam oraz dziękuję za troskę i pamięć.... jak mi się skończy szybki nerwowy żywot trzeba jakieś spotkanie wymyślić... i Justynę ściągnąć :-)

Baśka... trzymam kciuki.....

Resztę pozdrawiam

czołem dziewczynki
poprzednią noc mialam straszną - Piotrek budził sięco chwila, w koncu wylądował u nas w łóżku. ja nie spałam prawie w ogóle, bo ciągle sprawdzałam czy oddycha. dziś też śpi niespokojnie.
troszkę się odrobiłam, to znaczy poprane po przyjeździe, jutro prasuję wszystko i popiorę większe ciuszki Pioterkowe.

Mokatka: obiecuję opisać pobyt i dać zdjęcia, ale nie mam siły już teraz. postaram się w niedzielę siąść po południu dłużej i powklejać.

Ewcik: Filipo boski jest, a jak już ślicznie gania :baffled: :happy:

a gdzie się MMM wyprowadzasz? bedziesz mieć netka???????

Kubusiowa: czy możesz rzucić jakimiś przepisamina żarełko dla malucha?

u nas dalej kryzys jedzeniowy - to znaczy Piotrek zje deserek, ale już gotowych dań nie tknie. to znaczy tknie, ale tylko te, które kupiłam mu w Niemczech. dziwne to dla mnie jest bardzo. nawet nie skutkuje już sposób żeby dawać kilka łyżeczek desreku, a potem łyżeczkę zupki czy dania. po dzisiejszym eksperymencie obydwoje mogliśmy wskoczyć od razu do pralki na pranie.:-) :-D

coś chciałam jeszcze napisać, ale skleroza nie boli..............

reklama
Kaśka może jak zaczniesz małemu gotować to będzie chętniej jadł, a to jedzonko z Niemiec to pewnie lepsze :tak:

Ewcik zapomniałam wcześniej więc nadrabiam, super fotki Filipka, przystojniaczek z niego :happy: ładnie macie w domku.

Pora spać, jutro dzień z mężusiem więc pewnie będzie troszkę lepszy bo dziś jakoś mi smutno było tak samej tylko z Karolcią.

Na blogu nowe wpisy, zapraszam do zwiedzania, czytania i komentowania!

Dobranoc Kobietki!

Do góry