reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dziękujemy za pozostałe gratki dla Lenki z okazji 10 miesięcy
kissofloverk0.gif

Baska
trzymam kciuki:yes:

mokkate wszystkiego naj z okazji 12 rocznicy ślubu
obr261czkisercacd4.gif
.Jeszcze 100 lat takich samych:tak:

mamaboo to czekam na fotkę na blogasie tego super wypaśnego wózka :wink:

oliwka może i ja sie skuszę na ten wosk ponownie,bo wtedy co robiłam to było ze 2-3 lata temu:eek: a może dawniej:rolleyes2: ,No i skoro polecasz ten veet:tak:.Mam nadzieję ze dzis Oliwka bedzie miała lepszy humor:tak:

iza dobrze że Karolka sucha była:-D nas też troszkę zmoczyło (oprócz Lenki) jak wracalismy od gości,Lenka grzecznie sobie siedziała pod folią przeciwdeszczową:happy:

kubusiowa i jak Kubuś po nocce:confused:

mmm
no no ,katowiczanko :-) trzeba sobie przybić piątkę
ggprzyjacieldd5.gif
:tak: .Napisz jak tam po pierwszym dniu stażu:tak:

mariaola a mogę być ciekawska i spytać za ile odkupiliście ten wózek:confused::-p.Zjadłabym sobie jakaś dobra rybkę:tak:pstrąg powiadasz;-)

Dziewczyny ja jestem po tej jasnej stronie mocy:-D .

Słoneczko wyjrzało:tak:.

Dzien Dobry.
I znow poniedziałek i to moj ostatni wolny poniedziałek za tydzien do pracy rodacy- ale sie nie chce .

Mama Boo widzisz a taka ostatnio smutna byłas. Nie jest zle jak pamieta nawet o takiej malenkiej rocznicy. Teraz musicie byc jak najblizej siebie , bo czeka was ta rozłaka. Dobrze ze mam Oskara bo bez niego byłoby ci na pewno gorzej a tak masz sie do kogo przytulic.

Wklej fotki jak masz jak Oskarek siedzi juz w nowej furze.

KUBUSIOWA jak noc?????
Wiesz ja mysle ze to na pewno zabki, zobacz na dziaselka, moj mial strasznie opuchniete i takie białe.

BASIU jestesmy z Toba . Zyczymy jak najszybszego rozwiazania.

U nas pogoda nawet nawet sloneczko sie wybija ale wiatreke dosc mocny jest.

Filipek z kuzynka Dominika ( corka mojego brata) i balonikiem - babcia prosila bysmy kupili konika ale no coz Domi wybrała KRÓWKĘ- teraz pod sufitem w domku fruwa
1002629kj0.jpg

Tutaj razem z mamusia
1002627cf9.jpg

a tak popijam sobie po zupce ......po zupce "żubr" hi hi hi
1002635rv4.jpg

Właśnie napisałam smsa R. żeby zrobił kilka fotek Oskarowi i jak mi prześle na pcoztę to zaraz je wkleję :-) .
Ewcik chociaz jeszcze dokłądnie nie wiemy kiedy R. wyjeżdża to czuję, że jest coraz bliżej i coraz bardziej to do mnei dociera...... Nie wiem jak to wytrzymam. Wiem, że najgorzej będzie na początku.....

mmm - no to witaj KATOWICZANKO! Oby się Wam dobrze mieszkało w nowym miejscu :happy: , a co do stażu koniecznie zdaj relacje. Duża buźka dla Grzesia oby katarek jak najszybciej sobie poszedł precz :tak: .

Kubusiowa - napisz jak po nocce, jak sie czuje Kubuś? Ja też myślę że to ząbki, o ile dobrze pamietam mówiłaś na spotkanku że lekarka Wam mówiła ze będą mu wszystkie na raz wychodzić, może właśnie sie zaczyna i bidulek bardzo źle to znosi :-( Buziaczki dla niego :tak:

Karolinna my mieliśmy ten problem że nie mieliśmy folii na wózek, ale na szczęście mała nie zmokła :-)

Ewcik balonik super :happy:

MamaBoo no to Cię Twój ukochany miło zaskoczył, fajne są takie chwile co nie? A jak tam Oskarek, wklej jakieś foto jak raczkuje :happy:

MariaOla zjadłabym taką rybkę, mniam :cool2:

Diablica gratki dla Olusia! Za niedługo to pewnie ciężko CI będzie za nim nadążyć :laugh2:

A u nas wszystko ok, malutka jest jak na razie zdrowiutka (odpukać) tylko ja taki jakiś katarek chyba złapałam :-( Basia mogłaby już urodzić, moze to nastąpi dziś, myślę że tak. Dziewczyny orientujecie się jak to jest? Jak czop odejdzie to szybko jest poród czy niekoniecznie:confused:

Słoneczko nawet nawet, zaraz obiorę kartofelki na obiadek, malutka śpi (pewnie standardowo 30 min ;-) ) i będę się zbierać na spacerek, a po południu idę z Karolinką w odwiedzinki do rodziców.

MAMA BOO wierze ci ze juz powoli to do Ciebie dochodzi. Wiesz smutno bedzie wieczorami. Tym bardziej ze ciemno sie juz szybko robi ale masz nas ...:-) :-) :-)
Po stazu bedziesz juz w domku siedziec ?????Czy planujesz gdzies isc do pracy ??

Dziewczyny wczoraj był u nas tesciu i mowil z moim tata jak zrobic ten garaz drugi na nasz samochod. Hm nie wiem ale trzeba bedzie z nimi pogadac bo my zalatwiamy to mieszkanko.
Nie chcemy juz nic tutaj remontowac .
Zrobilismy duzy blad bo po weselu wladowalismy w remont prawie 20 tys:sick: .Chyba dzis powiem Grzegorzowi ze przy njablizeszj okazji trzeba bedzie to powiedziec.

mmm napisz mi moze nawet wszystkim maila lub na priva twoj nowy adresik. Bo w mailu od MAMY BOO mam Gliwice a ty teraz Katowiczanka jestes:-)

reklama
Po skończeniu stażu chcę sobie odpocząc - przynajmniej do stycznia, bo wtedy będę musiała już zarabiać na studia :-) .
Myślałam o tym, żeby po skończeniu stażu jechać do Zabrza, ale grubo się nad tym zastanawiam, bo ostatnio nie zbyt dobrze się tam czuję.... Wczoraj zadzwoniła moja przyjaciółka z zapytaniem co bym zrobiła gdyby chciała się do mnie wprowadzić na czas nieobecności Rafała, bo jej Krzyś też wyjeżdża a ona nei chce u teściów mieszkać. Ucieszyłam się neisamowicie. Ale zobaczymy - wolę się nie "napalać", bo jeszcze nic z tego nie wyjedzie a bardzo bym chciała żeby pomieszkały z Nami (ona i jej córeczka).
Ewcik powiedz teściowi jasno i wyraźnie, że nei chcecie więcej remontu. Boże - nie lubię takich ludzi co najchętniej by innym całe meiszkanie urządzili wg. własnego uznania (czyt. moja "teściowa")

Do góry