reklama
Kubusowa Kubulek tak śpi do rana to sie zgrali z tym spaniem,
a jednym słowe to niezła wyprawka na zime dla malucha ale ja też bede miec dwie kurtki i kombinezon na sanki oczywiście jak bedzie śnieg

Tylko mi pomysł dałaś na te spodnie ocieplane nono
My również całujemy;-)

.fitam fiecorkiem;-).
kubusiowa gratki dla Kubulka że pije z niekapka
to jednak sztuka jest
.Podejrzewam ze sypialnia jak się patrzy
,albo będa fotki albo wczesniej zobaczę jak wpadniemy tam z mokkate
.te zabiegi co pól roku
chyba ta kosmetyczka chciała mnie naciągnąć bo mówiła co 2-3 miesiace;-),a nasz się co oznaczają "pół zabiegi"
bo czytałam o tym ale nie wiem co to
.
oliwka mniam,pizza.Mój mąż robi wyśmienitą
musze go naciągnąć na to bo dawno nie było
,nie słyszałam o ciuszkach z marquity
.
sandros jak tam kółko muzyczne
a jak basen,nie wybieracie się
.
luczynka a od czego jest allegro
;-).
czarnulka hehe,nie lubię takich niespodzianek
.
.milego fiecorku
.
.
kubusiowa gratki dla Kubulka że pije z niekapka

oliwka mniam,pizza.Mój mąż robi wyśmienitą

sandros jak tam kółko muzyczne

luczynka a od czego jest allegro

czarnulka hehe,nie lubię takich niespodzianek

.milego fiecorku

.
:-) WITEJCIE!!!!!!!!!!!!
JA WLASNIE WYSZŁAM Z WANNY I MUSZE TERAZ CZEKAC AZ WYSCHNA MI WŁOSY BO BARDZO RZADKO UZYWAM SUSZARKI.
BYŁAM DZIS NA SOLARIUM..NO NO NO MOJ MAZ ROBI SIE CORAZ BARDZIEJ ZAZDROSNY. JESCZEZ JAK MU OZNAJMILAM ZE JAK BEDE JEZDZIC DO PRACY GODIZNE POZNOEJ NIZ ON TO JADE SAMOCHODEM , BO WTEDY ON JUZ BEDZIE MIAŁ SŁUZBOWY ..ALE MINE ZROBIŁ ....
KUBUSIOWA NIE ZA DUZO RZECZY TAKICH SAMYCH ....WIDOCZNIE W ZORACH WSZYSCY MAJA TAKI GUST...JA TEZ TAKIE BUTKI MAM Z GUFO:-) :-) :-)
kAROLINA TERAZ TY ZACZYNASZ TEMAT "PIZZA" SMAKA ZROBIŁYSCIE TAKIEGO ZE ZARAZ WEDRUJE DO LODOWKI ;-) ;-) ;-) ALE PO JAKIS JOGURCIK
DOSTAŁAM DZIS KOLEJNY NUMER GAZETKI "TWOJ MALUSZEK" WY NA PEWNO TEZ DOSTAJECIE JA CO MIESIAC. JEST FAJNY TEMAT " POMYŁSY NA PIERWSZE URODIZNKI" ORAZ "DOMOWE METODY NA PRZEZIEBIENIE - KATAR"
JUTRO NAPISZE WAM CO TAM WYCZYTAŁAM

JA WLASNIE WYSZŁAM Z WANNY I MUSZE TERAZ CZEKAC AZ WYSCHNA MI WŁOSY BO BARDZO RZADKO UZYWAM SUSZARKI.
BYŁAM DZIS NA SOLARIUM..NO NO NO MOJ MAZ ROBI SIE CORAZ BARDZIEJ ZAZDROSNY. JESCZEZ JAK MU OZNAJMILAM ZE JAK BEDE JEZDZIC DO PRACY GODIZNE POZNOEJ NIZ ON TO JADE SAMOCHODEM , BO WTEDY ON JUZ BEDZIE MIAŁ SŁUZBOWY ..ALE MINE ZROBIŁ ....

KUBUSIOWA NIE ZA DUZO RZECZY TAKICH SAMYCH ....WIDOCZNIE W ZORACH WSZYSCY MAJA TAKI GUST...JA TEZ TAKIE BUTKI MAM Z GUFO:-) :-) :-)
kAROLINA TERAZ TY ZACZYNASZ TEMAT "PIZZA" SMAKA ZROBIŁYSCIE TAKIEGO ZE ZARAZ WEDRUJE DO LODOWKI ;-) ;-) ;-) ALE PO JAKIS JOGURCIK
DOSTAŁAM DZIS KOLEJNY NUMER GAZETKI "TWOJ MALUSZEK" WY NA PEWNO TEZ DOSTAJECIE JA CO MIESIAC. JEST FAJNY TEMAT " POMYŁSY NA PIERWSZE URODIZNKI" ORAZ "DOMOWE METODY NA PRZEZIEBIENIE - KATAR"
JUTRO NAPISZE WAM CO TAM WYCZYTAŁAM
reklama
Własnie bardzo mądrą rzecz wyczytałam..otoz przed szczepieniem tak godzinke posmarowac miejsce ukłucia(ramie lub udo ) kremem EMLA, ktory działa znieczulająco.po nałozeniu przykleic plasterek by krem sie nie wtarł w ubranko
:-) :-) my za 3 tyg mamy szczepienie
:-) :-) my za 3 tyg mamy szczepienie
Podziel się: