reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczynki proszę o spokój ! :-D :-)
I jedna i druga ma trochę racji - poza tym każde dzieciątko jest inne, więc proszę mis ię tu nie kłócić.
Iza Oskar wcina już od dawna biszkopty, flipsy i czekoladki od czasu do czasu mu babcia daje spróbować. Ja mu nie daję, bo jak ja bym dawała, moja mama i mama R. to już w ogóle :szok: . Ale przecież jeśli nic jej nei było to można nadal jej dawać coś do spróbowania.
Karolinna ja wczoraj przed telewizorek wyglądałam mniej więcej tak : :szok:
Oczom nie mogłam uwierzyć. A do 24 ludzie chodzili jeszcze i się darli. Ale w sumie to lepsze to darcie się do północy niż cisza po przegranej. Mul tłum ludzi wczoraj w WPKiW. Po prostu masakara, ale prawie sami polacy.
Oliwka streśc mi co tamz tą Mała Mrysią - dlaczego jej się pogorszyło, bo nei stać nas na 2 tv i byłam zmuszona oglądać mecz.:-)

Oliwka. Mam do ciebie takie pytanko .
Gdy rejestrowałaś dziecko w USC to ile płaciłaś opłaty skarbowej?
Bo mój znajomy dwa miesiące temu płacił 50 zł . Przynajmniej tak twierdził . Nie brał żadnych odpisów ani nic , sama rejestracja . Drugi kumpel rejestrował w Rydach i płacił 5 zł , chociaż przy poprzednim dziecku , które rejestrował Wodziu (3 lata temu ) płacił 45 zł .
Nic z tego nie kumam . Ktoś tu miesza w papierach .
Urzędniczka w Rydach się zdziwiła gdy ten znajomy jej o tym powiedział .

witam koleżanki:-)
Oliwi już lepiej bo grączka spadła no i lepiej już spała :tak::-):-)niech zdrowieje wykorzystam jeszcze ładną pogode:-)
mamabo odpowiadam na pytanko odnośnie Marysi .A więc pogorszyło sie i musieli ją ochrzcić w szpitalu .Zmienili antybiotyk ale gorączka nie spadała.Widać ze grzesiu jest bardzo przejęty i nawet zazdrosny ale sie do tego nie przyznaje :-D
iza ja miałam tak z teściową na popczątku ale zobaczyła ze ze mną nie wygra i sfolgowała.Jak jeszcze była noworodkiem kazała mi dawć cherbatki jak ja karmiłam,później soczki .Dokładnie kiedyś tak sie wychwywało a teraz inaczej.;-)
shinue my za rejstracje płaciliśmy 15zł i do tego dostaliśmy 3 akty urodznia.
A poród miałam z pomocą oxytocyny ponieważ przyszłam z bólami w nocy.Ale że rozwarcie było małe 3 cm .to dostałam kroplówke
KAROLINKA DZIęKI.
:-(

ciekawe co nasi jedli przed meczem?????????:dry:
abo dyspensy seksowej nie mieli????????:shocked2: :-D

no bo co innego z nimi Leo mógł zrobić od meczu z Kazachami?????????????????????????????????????????:no:

tyle z tego że przez Nunu Gomes przegrałam krzinkę piwa, bo szalona obstawiałam 2:0 dla naszych, a kupmel - jeszcze większy szaleniec - 3:1. jest po środku i idziemy razem na browar :-) ;-)

Cześć!
Kaśka o mały włos byś wygrała :shocked2: , ale niestety musieli wbić honorowca :-D ale i tak wynik jest ładny :-) .

Oliwka to dobrz że Oliwka czuje się już lepiej :tak:
A moja teściowa to generalnie w ogóle się nie wtrąca, tak jak kiedyś pisałam rzadko do nas przyjeżdża. Nigdy mi nie mówiła co i jak mam robić i o tyle dobrze, a tych ziemniaczków to przecież mała nie zjadła dużo. Praktycznie tak na smak, wcinała co prawda ale ile było na tej łyżeczce, dawała jej taką małą łyżeczką z Nestle :tak:, tyle tylko że mała poznałam smak :-D

Zaraz ide robić małej kaszkę i przygotuję też jarzynki na zupkę dla niej, dziś zrobię jej z cielęcinką :-) ciekawe czy będzie jej smakować :sorry2: .

Na razie!

:rofl: :happy: :blink: :happy2: Witam

Ale naklikałyście przesz ostatnie 2 dni az trudno nadrobić więc sorki ale barkuje mi czasu przy tym malowaniu, ale już pomalutku finisz sie zbliża tylko jeszcze jutro przedpokoje ( ale tylko po jednej scianie w styczniu było malowane, więc terza tylko do kontrastu;-) )

czarnulka - trzymaj sie dzielnie Wikusia jakos musi to wytrzymać ale współczuje z całego serca:-( :tak:

baska, luczynka - dzieciaczki macie sliczne!!:-)

mokkate - wszystkiego najnajnaj.......lepszego dla Martynki z okazji skończenia 7 m-cy!!!:-)

iza - każde dziecko inaczej toleruje różne potrawy, Kubus juz tez spróbował czekoladki (polizał batonik jakis dla dzieci), lody na wakacjach i własnej roboty żurek i było okej:-)

karolinna - no to twój mężulek przyniósł szczęście naszej drużynie:confused: :cool: , super Lenka wyszła na zdjęciach wymalowana modelka:yes: :happy:

shinue - :-) witam nową koleżankę, ja jestem z Żor

mandarynka - ale masz sliczna córcie :tak: oj mamuska juz tak ja stroich od małego :-) , jak sie czujesz po twoich dolegliwościach no i jak malutka po badaniach (chyba nie pomylilam że chodzi o Anie?)

kaska - jak tam zabek Piotrusia:szok: co za pech:no:

mamaboo - juz bede wysyłać fotki na meila, powodzenia w załatwieniu tajemniczej sprawy:cool2:

Ewcik - jakos ciuchutko :confused2:

oliwka - to moze Kuba też stanie w konkury o Oliwkę:cool: :tak:

Posta pisze juz od 9 i teraz moge skończyć bo Kuba własnie usnął, dzisiaj jedziemy na zakupy do małego przede wszystkim po fotelik samochodowy bo w obecnym juz Kubie nie wygodnie (za mały juz wystaja nogi) a potem do IKEI po dodatki do pokoju :cool: :tak: :-) ach ale sie u mnie w mieszkanku zrobiło inaczej :-D

miłego dnia

reklama
Do góry