reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Witajcie kochane :-)
Cieszę się że o mnie i moich skarbach pamiętacie,kochane cioteczki
Przepraszam że się nie odzywałam! U mnie jak narazie mały bałagan w domu,bo wczoraj wymieniali okno w pokoiku u dzieci (nareszcie)
Z Wiki rączką jest OK,nosi aparat i super sobie z nim radzi Na kontrol idziemy 10.11 a wiec zobaczymy co doktorek powie Na szczęscie juz nie wypada Wiki rączka,bo też uwazamy bardziej niż zwykle! NO i oczywiście pomaga trzymanie kciuków kochanych forumowych cioteczek
Chyba idzie Wikuni też następny ząbek,bo zaczeły się nocne płacze Emilka za to super śpi wczoraj jak poszła spać wieczorem,tak się obudziła o 5.30 rano (kocham takie nocki )
Dziekuje Izuni i reszcie dziewczyn które odwiedzają nasz blog ;-)
Teraz zmykam robic porządeczki ;-)
Cieszę się że o mnie i moich skarbach pamiętacie,kochane cioteczki
Przepraszam że się nie odzywałam! U mnie jak narazie mały bałagan w domu,bo wczoraj wymieniali okno w pokoiku u dzieci (nareszcie)
Z Wiki rączką jest OK,nosi aparat i super sobie z nim radzi Na kontrol idziemy 10.11 a wiec zobaczymy co doktorek powie Na szczęscie juz nie wypada Wiki rączka,bo też uwazamy bardziej niż zwykle! NO i oczywiście pomaga trzymanie kciuków kochanych forumowych cioteczek
Chyba idzie Wikuni też następny ząbek,bo zaczeły się nocne płacze Emilka za to super śpi wczoraj jak poszła spać wieczorem,tak się obudziła o 5.30 rano (kocham takie nocki )
Dziekuje Izuni i reszcie dziewczyn które odwiedzają nasz blog ;-)
Teraz zmykam robic porządeczki ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
i kilka naszych aktualnych foteczek ;-)
Witam! Witam!!
I już spiesze sie usprawiedliwić. :-)
Wczoraj odwiedziły mnie koleżanki i dość późno wyszły, a potem ślubny okupował kompa.
Za to Martynka w nocy miała stan podgorączkowy :-( (czyżby zęby) i dziś jestem wypluta bardziej niż zwykle.
Karolina nie może pisać, bo Lenka dostała przedwczoraj wysokiej gorączki i albo to ząbki, albo 3-dniówka.
Pozdrawiam i lece do małej, bo marudna (pewnie tez się nie wyspała)
I już spiesze sie usprawiedliwić. :-)
Wczoraj odwiedziły mnie koleżanki i dość późno wyszły, a potem ślubny okupował kompa.
Za to Martynka w nocy miała stan podgorączkowy :-( (czyżby zęby) i dziś jestem wypluta bardziej niż zwykle.
Karolina nie może pisać, bo Lenka dostała przedwczoraj wysokiej gorączki i albo to ząbki, albo 3-dniówka.
Pozdrawiam i lece do małej, bo marudna (pewnie tez się nie wyspała)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Dla Marttynki i Lenki duzo zdrówka zycze!!!
reklama

Zdrówka dla Lenki;-)
mokate ach te zeby ,oby szybko sie przebił;-)
Podziel się: