reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam , witam, witam!!!

6 i pół godziny niczym niezmąconego snu!!! Mogę powiedzieć, że jestem wyspana:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: (pierwszy raz od 7 i pół miesiąca:-) )

Udanych zakupów dla wszystkich wybierających się na nie.:-)

Karlam- Co do wózków, to myślę, że wszystko zależy od tego kiedy dzidzia przyjdzie na świat i na czym nam najbardziej zależy- przekładanej rączce, czy skrętnych kołach, wentylacji w budce...itp.. Ja ze swojego jestem baaaardzo, baaaaaardzo zadowolona (mam osobno gondolę i spacerówkę) a naczyytałam się tyle negatywnych opii, że szok

reklama
witam kochaniutkie:-)

mokkate - dzisiaj znów dalszy ciag mijania:tak: ale ci zazdrowsze tego wyspania;-) u nas od poniedziałku noc to masakra od 12 w nocy Kuba płacze jak opentany (dziasła na górze czerwone i spóchnięte) i tak praktycznie do rana z przerwami 30 min.:-( :wściekła/y: , dzisiaj lekka poprawa bo o 3 w nocy pierwsza pobudka i potem co godz.:-p Może juz sie kończa nocne koszmary:dry: :tak: Powodzenia dla Dari bo cos piasałaś o jakiś zawodach :dry: :baffled: :confused: :happy:

mandarynka, ewcik - udanych zakupów:tak: pochwalcie sie wieczorkiem co kupiłyście:-)

oliwka - jakoś chyba nie okupujesz od rana kompa, pobudka!!!!!!!:-)

a gdzie reszta Pań:confused: pobudkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

witajcie dziewczynki
kubusiowa jestem poleciałm do sklepu z rana i mam spokój;-):-)
mokate to w koncu jestes wyspana:-)

W nocy to było jakies oberwanie chmury i u was też tak lalo jak z cebra .Widac ze pogoda sie popsu:wściekła/y::wściekła/y:ła:wściekła/y:

KAROLINNA mój mąż nic nie wie .Pewnie by nosem kręcił .
MANDARYNKA nie wiem co będe mieć bo jak się pytałam to było obrucone tyłkiem a potem się nie pytałam . Kupować tega nie będe , chciałam się tylko ciotki zapytać o ten SIMPLEX .
Ja też miałam ciekawą noc . Nie dość że poszłam póżno spać to jeszcze o 3.30 rano steraż porzarna miała akcję pod moim blokiem .Horror :eek: :eek: :wściekła/y: .
Ide na zakupy z mamą ( to tak bardziej w formie spaceru ) :tak:

Mandarynka dzieki za opienie co do wozeczka, ja juz mam taki metlik w glowie, widzialam go i macalam i wlasnie bardzo mi sie spodobal, jedyne czego sie obawiam to tej wagi :-( mieszkam w bloku z winda (mam nadzieje ze nie bedzie sie zbyt czesto psula), dzwiganie to tylko ewentualnie na pol pietro, ale wczoraj moja mama zaczepila jedna mamuske z tym wozkiem i wypytala co o nim sadzi, no i odradzala bardzo bo ponoc taki ciezki ze nawet na spacerze przy zwyklym jego pchaniu mozna sie niemilosiernie zmeczyc :-( no i teraz juz calkiem nie wiem co kupic, Tako byl moim faworytem, teraz jeszcze rozwazam Jędricha i Deltima, ale Deltim jest bardzo chalasliwy (przynajmniej ten co ogladalam), a moze Ktoras z Was ma Deltima? jest chyba dosc lekki okolo 15 kg :-)
Shinue jak ja juz bym chciala byc w 38 tygodniu :-) jak przygotowania do porodu? pewnie jestes przeszczesliwa ze to juz tuz tuz :-)

Cześć dziewczyny!!!

Karolcia śpi, mąż pojechał do sklepu a ja myk na bb :-D . Niedawno była u mnie na chwilkę Basia z Kamilkiem (no i jeszcze z mężusiem i mamą) Kamilek słodziutki, taki malutki :tak: Och kiedy Karolcia taka była... Kupili mu ubranko do chrztu :happy:

Karlam ja mam wózek Deltim, ale zeszłoroczny i teraz chyba już takich nie ma, według mnie ma dwie wady jest za duży i za ciężki, a poza tym same zalety: przekładana rączka, budka z siateczką - na upały, szerokie pompowane koła. Kupiła nam go teściowa, ale gdybym miała kupować nowy wózek i miałabym kasę to kupiłabym inny. Wiesz Basia ma super wózek, nowość, jest naprawdę bardzo fajny Mikado Oxford. Ale w sumie to tylko Basia mogłaby Ci powiedzieć o jego wadach i zaletach, wydaje mi się fajny i w przystępnej cenie :tak: Tu możesz go zobaczyć, ona ma właśnie taki czerwony: ..:: BOBO W

Kurczę nie wiem co z tymi linkami, Karlam wystarczy że wpiszesz w wyszukiwarce MIKADO OXFORD i Ci znajdzie ;-) A ten wózek co ma Mokkate też jest super :tak:

Mokkate to fajnie ze się wyspałaś :-) Ja walczyłam dziś z Karolcią, ok. 23 się obudziła, próbowałam zrobić tak zeby jej nie karmić, dałam smoczek, poprzytulałam ale nie chciała spać więc w końcu skończyło się cycem, ale za to o dziwo później obudziła się przed 4 (czyli jakieś 5 godzin) i znowu próbowałam no ale w końcu ją nakarmiłam, kolejne było o 6. Nie wiem kiedy ja się w końcu wyśpie :eek:

Justyna chyba powinnaś faktycznie iść do lekarza z tym oczkiem.

Karolinna byłam w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania zanim spotkałam się z Mokkate :tak: więc nie miała okazji pokazać mi gdzie mieszkasz. A masz niedaleko domku taki mały placyk zabaw z piaskownicą, huśtawką i takim kolorowym płotkiem:confused: Bo właśnie tam sobie na chwilkę siadłam.

Ewcik świetny portet Filipka :tak: ja też mam portret tyle że siebie :-D ale nie jestem na nim do siebie podobna :no: A Filipek bardzo :tak:

JUSTYNAz okiem to nie przelewki . Lepiej to sprawdzić .:no:
KARLEM przeleci ci to ani nie będziesz wiedziała kiedy :tak:.Nie wiem czy będziesz się starała o zasiłek rodzinny ale jeśli tak ,to radziła bym ci złożyć w skarbówce wnioski o obliczenie dochodu za rok 2005 . Bo oni czasem robią dziwne cyrki :baffled: :eek: . Taki wniosek jest ważny przez 3 miesiące .

EWCIK ktoś w rodzinie ma taki talęt czy zamawiałaś ten obrazek ? Jest super .

Dobra . Obiadek przygotowany , teraz małe prasowanko i koniec na dziś .
Jak się komuś coś nie podoba to niech sam poprawia :dry: .

reklama
Czesc dziewczyny!! Mieszkanko posprzatane teraz troszke czasu na relaks przed komputerem mala poszla wlasnie na spacer z ciacia wiec moge sobie troszke posiedziec.:-) :-)

Do góry