reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Shinue ja bede rodzic w styczniu wiec chyba taki zarobel beda chcieli z 200 6 roku prawda? a poza tym to ja nie mam dochodow :-( ja wogole jestem zielona z tymi wszystkimi zasilkami itd :-(

reklama
a ja jeszcze sprzatam, bo do południa były grzy i zabawy naszej TRÓCY:-) potem Kubuś spał a teraz sprzątam razem ze mną bo niestety mamy pecha na spacerek zaczyna u nas sipieć deszczyk i wiaterek sie zbiera:-(

Jutro mamy gości tzn. przyjedźaja moje dwie koleżanki z liceum z rodzinkami wiec musze cos popichcic wieczorem.
Kuba jutro bedzie miał dwie dziewczyny do wyboru;-) :-D

.hej.

.Ja od rana pracowicie spędzam dzień.Strosze piórka przed lustrem ;-),sprzątam.No i ugotowałam dzis Lence obiadki na ten tydzień:-),pomiksowałam na małe kawałki i hop do słoiczków a potem do zamrażarki:tak:,mam nadzieję ze zaoszczędzi mi to czasu i gazu w butli;-).

Mała na razie śpi,jak wstanie to obiadek i powoli szykujemy się do gości.

.mokkate co za radośc bije z postu:-p,ja też się dziś wyspałam,Lena wstała tylko RAZ od 20.30 ,tj.obudziła się 0 6.00 i pospałą jeszcze do 8.00:szok:.Napiszę dziś do ciebie wieczorem jak się zmienia "to coś" pod podpisem;-).

.shinue mam nadzieję ze nic złego się nie stało ze była ta straż pozarana:confused:.

.iza
widzę ze coraz dalje zapuszczasz się na spacerkach:-D.Nie daleko tych bloków jest mój,chodzę tam czasami na plac zabaw.

.karlam
ja mam taki wózek ANMAR CART NAJTANIEJ Z FABRYKI!!!SPRAWDZ!!!!!!!!!! (135182124) - Allegro ,jest bardzo fajny,nie jest najlżejszy ale bardzo fajnie się prowadzi ! znosiłam go z kilku schodków więc się da go unieść wraz z dzieckiem:-p.Ma taką miękką gondolkę chyba o taką o jaką ci chodzi.Ja mam taki kolor czerwono-waniliowy.Można go przerobić na spacerówkę,chociaz teraz mam inną spacerówkę ale nie wiem czy na zimę do niego nie powrócę.Kolor na wózku nie płowieje.Można go kupić w sklepie w Katowicach.

.mandarynka
napisz jak po zakupach:cool2:.

.oliwka to ty się budzisz w nocy jak leje:cool2::laugh2:,ja nic nie słyszałam wiec albo przespałam(baaardzo prawdopodobne) albo nie było deszczu(też prawdopodobne):-p.

.Miłej soboty!!!.

karlam póżniej ci napiszę co i jak bo nie pamiętam tych dochodów . Z tym becikowym i zasiłkiem to jest trochę stania w kolejkach . Bo jedno becikowe dostajesz niemal od ręki a na drugie składasz wniosek równolegle z wnioskiem o rodzinne :no: . Nastaw przyszłego tatusia na bieganie po urzędach i na stanie w kolejkach .;-) No chyba że jest farciarzem .

KAROLINNA ta straż przyjechała bo jakimś gówniarzom się nudziło i przywlekło pod blok fotel ze śmietnika i go podpaliło :wściekła/y: :wściekła/y: . Jeszcze jest smród na podwórku że wyjść z klatki nie można . Ja na 7 piętrze czuje .

Gadałam z kumpelą o tym skrucie z karty ciąży .PS-i jakaś liczba , i mi powiedziała że to jest rozwarcie szyjki . Ale mi się to nie zgadza bo w takim razie w24 tygodniu ju miałam dwójkę A teraz mam już 5 . To chyba dużo , nie???:eek: :eek:

Ja tylko na chwilę.

Tyle naprodukowane jest że nie jestem w stanie tego nadrobić.

Karolinna - wygląda na to, że masz nowe mieszkanko czy mi się wydaje???:-)

Iza - dzięki za pożyczenie beciku i szaty do chrztu :-) ;-) Szkoda, że z malym nie idzie posiedzieć dlużej, ale niedlugo będzie większy to spokojnie pogadamy ;-) Karolinna już taka duża dziewczynka :-D

MMM - to ja mam pić koperek czy podawać Kamilkowi herbatkę Hippa z kopru????Szczerze probujemy podawać malemu herbatkę w butelce z Aventu ale Kamilek za nic w świecie nie umie się nauczyć ssać z butelki :no:

oliwka29 - dzięki za pozdrowienia od Diablicy

Karlam - co do wozków to jest cieżki wybór bo jest tego tyle na rynku, że szok. Ja jestem zadowolona z mojego Mikado Oxford fajnie się go prowadzi i nie jest ciężki. Cena jest przystępna kupiliśmy łącznie z fotelikiem do samochodu.

Basia Kamilek jest słodziutki :-) i taki malutki :-) Ja już tylko na zdjęciach mogę popatrzeć jak Karolinka taka była :tak: Musimy do Was wpaść bo muszę koniecznie go ponosić ;-) Wszyscy widać promieniejecie szczęściem i dumą z nowego członka rodziny :tak: .

Karolinna ja często jestem w tych okolicach :tak: i zawsze się zastanawiam w którym domku mieszkasz ;-) A ten wózek fajny masz, myślę że na zimę będzie lepszy. Ja już nie mogę się doczekać wiosny kiedy kupimy inny wózek, taki mniej więcej jak ten co teraz używasz ;-)

reklama
Do góry