reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
:-D Ewcik i Mokkate ale żeście sie zgrały, myślę ze obie macie 2 miejsce :laugh2:

Ewcik trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze z oczkami Filipka :tak:

Baska u nas jest na odwrót, ja bym dla Karolci ciągle coś kupowała, a najbardziej ubranka :laugh2: zabawki też uwielbiam :tak: Dobrze że mój Rysio jest oszczędny i mnie hamuje bo byśmy z torbami poszli :laugh2: ale za to Karolinka miałaby za dużo zabawek i ubranek.

reklama
IZA to tak jak u mnie. Ja to obojetnie obok dzieciecyh ubranek i zabawek nie przechodze. Wczoraj byliśmy w TESCO i znow kupiłam małemu taka super mieciutka poszewke cos jakby z polarku lub frotty za 19,90. Podobaly mi sie poduszki z Disneya ale cena była za wysoka 39,90.
Moj mezus tez oszczedny - we wszystkim. Dobrze ze przynajmniej on hi hihihihihi

Mały śpika ja lece umyc czupryne wyprostowac wlosy i potem jade z malym za obrusem.

A reszta dziewczyn gdzie jest koniec weekendu juz jest

Iza, Ewcik- Ja też lubię kupować zabawki i ubranka malemu bardzooo ale w tym miesiacu już tyle kupiliśmy mu, że szokkkkk dlatego trochę hamuję już męża z tymi zakupami :-) ;-) :tak: :-D Bo ostatnią rzecz jaką w tym miesiacu mu kupilismy to jeszcze leżaczek-bujaczek,który wcale nie taki tani jest także wystarczy narazie ;-)

Kupowanie dziecku to ogromna przyjemność, teraz jest tego wszystkiego tyle i wszystko takie ładne, ale skąd brać kase :baffled: worek pieniędzy trzeba by mieć :-D

Czarnulka jak się udały chrzciny:confused:

IZA tez prawda ale czym wiecej masz tym wicecj wydasz....byajmnniej ja tak mam. W tym miesiacu miałam mega premie ale juz "premia roczna nie widoczna " he he he

Ale mam smaka na jakis ryz zapiekany w piekarniku . Ale nie wiem jak sie robi. kiedy jadłam u znajomej na słodko chyba z jabłkiem. Moze macie jakis przepis??????

Czarnulka czekamy na fotki

Witam,

Sonia ucina sobie popoludniowa drzemke, a ja mam chwilke na spokojna prace, zajecia domowe i oczywiscie by zajzec do Was.
Zrezygnowalam z pracy... Te choroby Soni, jej bunt dwulatka i moje oslabienie zadecydowaly.
Jutro jednak idziemy do przedszkola, chce ja jakos zapisac, moze dyrektorka sie zgodzi i nie bedzie zwracac uwagi na jej wiek.... W koncu jest samodzielna...

Ja znow na zabawki nie mam takiego szalu, bardziej Rafal, ale za to na buty.... jejku co widze sklep, to nie umiem sie oprzec, wchodze, a pozniej choruje, bo niebardzo mam za co kupic :baffled: Ale i tak, Sonia ma nadmiar bucikow :zawstydzona/y:

A sa juz wyniki Rafala - nowotwor niezlosliwy, torbielowaty, niejednorodny. Mowiac bardziej po polsku - wycinka nie jest taka bardzo pilna, ale lepiej nie zwlekac, bo te torbiele moga sie uzlosliwic, a i tarczycy calej nie wytna, wiec Rafal nie bedzie musial do konca zycia byc na lekach.

Pozdrawiam,

hej kobitki
Jakoś mi czsu brakuje:-D poleciałm rano popłacic rachunki i póxniej robiłam sobie pazurki:-D Dziewczyny dzieki za gratki:happy:
iza masz racje nam to obojetne czy to bedzie dziewczynka czy chłopczyk byle było zdrowe bo to najważniejsze :tak:
ewcik według obliczen to by było 24 lipiec:-)ale Filipek sliczniutki cała mama:-Djak u okulisty? a z t nosiem to mamy to samo:-D
czarnulka jak po chrzcinach ,czekamy na fotki:-)
diablica ale fajny facet:-Dz tego twojego Olusia:-D
sandros naszczescie ze taki wynik jest ,te raczysko to straszna choroba:-(
shiune napewno w szpitalu:-D

.Hej babeczki.

.Wczorajszy dzień spędziliśmy u teściów,Lenka zwiedzała całe mieszkanie:-),musiała wejść za kanapę,za tv i ogólnie,wchodziła nawet do wujka do pokoju jak na chwilę wyszedł:tak:.
.Poza tym Lenka pokazała nową umiejętność,jak trzyma maskotkę ,to ją przytula i kołysze w ramionach,jakie to słodkie...:happy:.Dziś też nosiła lalę tak jak ja noszę Lenkę gdy chcę żeby położyła się spać:-).Dorasta nam córeczka,nie podejrzewałam że 11,5 miesięczne dzieciaczki są takie mądre:szok:.Baaaardzo miłe zaskoczenie,musze jeszcze bardziej docenić małą.

.mokkate a z czego to się tak chichotałaś cały dzień:confused::cool2:.

.oliwka mdłości są:confused:;-).Rodzina już wie:confused:.

.sandros czasem warto z czegoś zrezygnować zeby zyskać na czymś innym,ważniejszym,bo na naszych bliskich.Dobrze że z Rafałem ok.

.ewcik jeszcze raz napiszę ze twój synek jest do ciebie bardzo podobny:eek:.Przepisu na taki ryż nie mam:no:.

.baska może dzisiejszej nocy się wyśpisz:laugh2:.Ciekawa jestem czy leżaczek zda u was egzamin.

.iza dzięki za info na gg.

.justyna musicie kupić teraz zwiarzątko:-D.

.Na razie.

reklama
karolinna dzieciaczki sa tak madre że sama byłam:szok:nasladuja dorosłych:-)
narazie brak objawów tylko brzuch mnie boli niewiem czemu, a rodzina jeszcze niewie nic;-)

Do góry