reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam
cd fotek

Martynka jaka ty słodziutka jesteś :-) :-)
1002808xu9.jpg

Lenka ma te same klimaty co ja.....TELUTUBISIE
1002810ga9.jpg

Cisza teraz ja będę mówił
1002811sx6.jpg

reklama
Co do warzyw tej zapiekanki mozna uzyc warzyw na patelnie- lekko je podsmaze na patelni i tez jest pychotka .

OLINKU wszystkiego naj naj od ciociusi i Filipka. Rosnij duzy i badz grzeczny mamusi.
Sto lat sto lat
3648kh2.gif

mokkate - odnisosłam takie same wrażenie ze zamy sie hohoho:tak: nawet mój Jarek stwierdził ze po tym spotkaniu taka rozanielona chodze z wysmienitym humorkiem:-D I ma racje !!!!!!!!!!!!

Kubusiowa u mnie to samo, nawet maz moj wypytywal jak było. Powiedzial ze wiecej takich spotkan to coraz to nowsze przepisy beda na jedzoko....niestety ale on lui dobrze zjesc

Hej dziewczyny!
Ewcik dorzuciła kolejne fotki :tak: super, widać że zabawa była przednia :tak: Świetne zdjęcia, wszyscy prezenują się super :tak:

Mokkate fajnie, że chrześni odwiedzili Martynkę, pewnie coś fajnego dostała ;-) :-) . My niestety trochę źle wybraliśmy chrzestnych, tzn. chrzestna moja siostra jest ok. często wpada, ale chrzestny to chyba tylko raz w roku się będzie pojawiał :baffled: i wcale nie chodzi mi tu o prezenty tylko o zwykłe, ludzkie zainteresowanie :baffled: , które u niego niestety równe jest 0 :-( .

Nie zaglądałam wcześniej, bo troche sprzątałam, zrobiłam porządek z butami, wyprałam dywan i takie tam różne rzeczy, na jutro zostało mi niewiele, nawet częściowo obiadek już zrobiłam (tzn. obrałam ziemniorki) fajnie, bo może pojedziemy z Karolcią do moich rodziców.
A w niedzielę całą trójeczką jedziemy do Kamilka :-D Bardzo się cieszę, ostatnio byliśmy u Baski jak jeszcze miała brzuszek :tak: :happy: .

iza - to miałaś dzisiaj roboczy dzień to chyba juz taki swiateczny:confused:

kto sie jutro pisze na ranną kawusie:confused: :-) oliwka to wiem że mur beton:-D zapraszmy:laugh2:

dobrej nocki

iza widze ze dzis dałaś czdu ze sprzataniem ja dzis odpusciłam sobie:-D
Zdiecia super widac ze dzieciaczki fajnie sie bawiły no i oczywiście teletubisie:-D:-D
kubusiowa oczywiscie rano z kawką sie witamy :tak:
ide spac papapa dobranoc:-)

reklama
Dziewczyny czasem trzeba zrobić takie porządki, Kubusiowa - fakt pomału przymierzam się do świątecznego sprzątania, nie bardzo mam komu podrzucić Karolinkę a z nią to wiadomo jakie sprzątanie. A ten dywan to taki nieduży,uzyłam Vanisha do prania dywanów i jestem nim troche rozczarowana :baffled:, zrobiłam to z myślą o małej która niedługo ruszy na zwiedzanie mieszkania i chyba codziennie będę musiała odkurzać i myc podłogi.

Na kawkę się nie pisze bo pije dopiero ok. 12 ale jak uda mi się wstać to chętnie herbatkę z Wami wypiję :tak:

Idę karmić małą i do wyrka. Do jutra!

Do góry