reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka... widzę że Tobie żaden szczegół nie umknie hihihi.... ale śpieszę z wyjaśnieniem.... ten mały to oczywiście Olek.... ten duży co go trzymie to mój szwagier Marian który jest jednocześnie chrzestnym Olka... a obok nich Dominik... syn Mariana:-D :-D :-D

reklama
Witam,

Diablica widac imprezka sie udalo, a Olek bardzo szczesliwy i jak juz Oliwka zauwazyla prezenty bardzo go zachwycily.
A tak wlasciewie to o co chodzi z ta "zatoką czerwonych świń"?

A nie chce mi sie, nadal jakos nie umiem sie zabrac za pieczenie. Za to wyszedl nam calkiem fajny lew :happy: - taki pomysl przyszedl, bo na zajeciach, na ktore chodze z Sonia troche sie czasem klei, Sonia to uwielbia, wiec kupilam papier kolorowy i zaczelysmy

Pozdrawiam,

Sandros... "zatoka czerwonych świń"... to potoczna nazwa własna hihihi tak czasami mówi się na osiedle domków jednorodzinnych które znajdują się między zamieszkaniem moim i Oliwki... a ta nazwa wzięła się ztąd gdyż było to kiedyś dość luksusowe osiedle które powstało w latach 80-tych i w większości mieszkali tam partyjni dygnitaże......:tak: :tak: :tak:

Witam!

Diablica jak juz dziewczyny zauważyły imprezka udana a Olo zachwycony prezentami :tak:

Oliwka ja to zawsze rycze jak słysze o maltretowanych albo porzuconych dzieciaczkach, strasznie mi ich żal, niektórzy ludzie nie zasługują na to zeby ich ludźmi nazywać.
Sandros widać że Sonii podoba się na działce, fajny ma ten traktorek :tak:

Przed 20 wróciliśmy od Baski, wykąpałam Karolinkę, ale coś w nią wstąpiło i nie chciała spać. Przekręcała się na brzuszek i zabawa na całego :baffled: ale po którymś razie zaczęła w końcu usypiać uffff.
Kamilek od Basi jest kochaniutki, taki lekutki (przyzwyczaiłam się już do ciężaru 7 kg :-D ) i ma bardzo donośny głosik :laugh2: Może póżniej wkleje fotki, muszę je przegrać do kompa.

Hejka

Ja juz padam caly dzien w terenie. Ale fajnie ze ciepełko było.
Moze uda mi sie jeszcze dzis wkleic fotencje.

Sandros zazdroszcze ci tej choinki ja mam z zeszlego roku sztuczna i nie za wysoka bo taka jak mi sie podoba to 2,10 ale nie da sie nigdzie u mnie takiej postawic. Musze nacieszyc sie moja mała ale tez jest ładna bo cała udekorowana na niało - srebrno. Ale obiecuje sobie ze jak bede juz miec swoje mieszkanko to na pewno duza prawdziwa choina stanie i wlasnie z takimi ozdobami jak piszesz najbardziej mi sie takie podobaja...cos maja w sobie, sa takie proste i wracaja wspomnienia z dziecinstwa naszego. Koniecznie wklej fotki jak ja juz ubierzesz.

Iza tak tak fotki by sie Kamilka przydały :-)

Diablica ale Olik byl w raju..co ??? tyle nowych zabawek na raz.
ja dzis byłam w auchanie i rozgladam sie za zabawkami. Na pewno kupimy mu gitare dla dziec taka duza i ma wiele fajncyh przyciskow i kacik majserkowicza cos takiego jak dziewczynkom kupuje sie kuchnie. Oj nasz Filipek tylko jak widzi dziadka z młotkiem lub jakims narzedziem rwie sie cały.

Ewcik.... Olek młotek ma gumowy.... co do instrumentów to 3 gitary naturalnej wielkości (moje i Przema... ) pianino.... i małe organki na baterie... będą jeszcze cymbałki oczywiście i melodyka (taka fujarka z klawiszami)

cześć dziewczyny

shinue - Wielkie gratulacje z okazji przyjścia na swiat twojego największego skarba:-) :-) :-) :-) !!!!!!!!!!

diablica - to super że imprezka udana, zreszta widac na załączonych fotkach:tak: Oluś to zachwycony prezentami!!!!!

karolina - :tak: prezenty dopiero Kuba dostanie 6 grudnia:laugh2:

sandros - super juz u was świętami "pachnie" :rofl: :-) a ozdoby to napewno piersza klasa, fotka obowiązkowa. U mnie teraz 4 raz bedzie prawdziwa choinka ale w tym roku ubiore ją w swoje ozdoby, ale juz w następne święta stroic z Kubusiem. Napewno przy łóżeczku jakąs ozdobe wymyślę:-)

iza - klejaj szybciutko te fotki ze spotkanka, Karolinka "pyszna" na fotce:happy:

ewcik - a gdzie to sie dzisja szwendaliście cały dzień?

A co do porządków, to pomalutku trzeba sie zabierać bo potem zakupy i pichcenie:tak:, mi zostało do sprzątnięcia tylko szafa w przedpokoju no i oczywiście łazienka i okna, więc mozna żec niewiele.

Wczoraj bylismy w odwiedzinkach u znajomych którzy u nas tez niedawno byli z synusiem jasiem i wczoraj własnie skończył 10 m-cy, ale było fajnie.
Umówiliśmy sie na wspólne spędzanie Sylwestra u nas:-) :-)

reklama
Do góry