reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
trochę w miarę świeżych zdjęć Piotrkowych

1005989uc4.jpg

rozbrajam matę puzzlową
1006008bs4.jpg

1006015cq2.jpg

nie wiem , z którego talerzyka mam zjeść :laugh2:
1006027hz3.jpg

kawusię piję z tatusiem
1006045zh1.jpg

jak można to pić??????????:szok: :szok: :no: :eek: :baffled: :baffled:
1006046kh5.jpg

WAMPIRZE ZĄBECZKI - jestem zakochana w tym zdjęciu :-D
1006049sm2.jpg

niedzielny spacerek
1006058zv1.jpg

reklama
Czarnulka z miła checia na spotkanko ale nie sobota mam gosci :-(((((
Ty jestes ten rocznik co ja 1981????
zadroszcze Tobie tych 3 kg a masz jakis sprawdzony sposob na szybkie zbicie kilku kilo????????????????

Ja za to ide w Niedziele na imieniny do tesciów :baffled: No i ja tez jestem rocznik 81 ;-) A kg zbiłam w sprawdzony sposób,ale dzisiaj było o nim bardzo głosno w tv.A wiec jak co to ci opowiem na spotkanku :-) albo pisz do mnie na gg 7956765

:-) Karolcia dziękuje za wszystkie miłe słowa pod jej adresem :tak:

Sandros strasznie przyjemnie mi się zrobiło, ogólnie Karolcia jest bardzo radosna i często się śmieje, a jak jest w pozycji na czworakach to szczególnie bo to jej raj :tak: Ale chyba muszę jej to ograniczyć bo przez to że teraz często jej pozwalam to ciągle chciałaby być w tej pozycji.
Dużo zdrówka dla Sonii!!!

Kaśka ja zazdroszcze Ci że Piotrek tak ładnie siedzi, Karolinka tak nie umie :no: przydałyby się im wzajemne korki :-D Też mamy takie puzzle ale chyba mniejsze, Karolcia też je rozbraja i uwielbia gryźć :laugh2: powyjmowałam z nich te najmniejsze elementy wiadomo czemu :baffled: A te zębalki Piotrek ma zarąbiste :laugh2:
Śliczny torcik urodzinowy miałaś :tak:

Ewcik świetne foteczki, jak zwykle uroczy ten Twoj Smerfuś :tak:

Dziewczyny ale poklikałyście :szok:

Wszystkie zdjęcia boskie, bo boskie są wasze szkraby!!!!!!!!!:-)

Shinue - słodziutka córusia:tak: ja na pokarm piłam herbatę z Hippa, i spróbowałam piwo KARMI (sikało jak z sikawki strażackiej):-D POWODZENIA. Napewno pokarmu jest tyle ile potrzeba:-)

ewcik - wypalanka nie boli:no: :tak: będzie dobrze!!

karolina - ty ostatno tylko sprzątasz:szok: :-D kichaj sprzątanie nie zając nie ucieknie, siadaj i pisz więcej postów z zajefajnymi gifami:happy:

sandros - zdrówka dla Soni!!!!!:-)

dzisiaj kupiliśmy sanki:-D tylko śniegu brakuje:-(

Kuba dzisiaj był dzielny przy pobieraniu krwi, rozpłakał sie dopiero wtedy gdy zobaczył sciekająca krew, ale go uspokoiłam a te pielęgniarki powiedziały że przy pobier. u dzieci jest inaczej niz u dorosłych, dzieci najlepiej jak płaczą:confused: i dawaj zmuszały Kubusia do płaczu mówiąc do niego płacz Kubusiu płacz. W tym momencie mi chciało sie i śmiać i płakać:-( :tak: :-D

dobranoc:cool2:

dzień dobry
Czekam na towarzyszke do kawusi:tak:
Kubusiowi chyba lewa górna jedynka sie juz przebija bo w nocy cosik niespokojnie spał:confused:

Wstawać śpioooooooooochy!

kubusiowa sanki:oo:ja tez kupie tylko ja chce śnieg :-:)-(
kaska piotruś super wyglada na fotkach:-)
ewcik fotki tez fajne a ja myślałam ze y juz jesteś dawno po tym zabiegu:szok:bo miałaś iśc

reklama
Witam "stare" i nowe mamusie! :-D

Iza- duuuuże gratki dla Karolki. Świetny z niej "raczek":tak:

Ewcik- a z czego Ty się chcesz odchudzać :szok: Nawet nie żartuj.
Filipek na spacerku- super. :tak:

Kaśka- wampirek pierwsza klasa! :-) :happy:
A jaki miałaś tort! Piotruś pomagał mamie dmuchać świeczki?

W poniedziałek byliśmy z Darią na basenie (zajęcia otwarte dla rodziców) No musze powiedzieć, że ta moja starsza pociecha radzi sobie w wodzie całkiem nieźle. Jak sobie przypomnę te nawoływania w kąpieli - "Mamo, mamusiu, jęcznik..." (chodzi o ręcznik) bo dwie kropelki wody wpadły jej w okolice oczu, to to jest duuuży postęp. :tak: :happy: :tak:
Martynka od paru dni przyjmuje pozycję do raczkowania, ale nie wie którą kończynę ma oderwać od ziemi i w efekcie pełza dalej.:-D Myślę, że juz niedługo będzie raczkować.
Zębów dalej nie widać.:-D :laugh2:
Do Mikołaja jestem już przygotowana:-) !

Do góry