reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Czarnulka z miła checia na spotkanko ale nie sobota mam gosci :-(((((
Ty jestes ten rocznik co ja 1981????
zadroszcze Tobie tych 3 kg a masz jakis sprawdzony sposob na szybkie zbicie kilku kilo????????????????
Ja za to ide w Niedziele na imieniny do tesciów

:-) Karolcia dziękuje za wszystkie miłe słowa pod jej adresem
Sandros strasznie przyjemnie mi się zrobiło, ogólnie Karolcia jest bardzo radosna i często się śmieje, a jak jest w pozycji na czworakach to szczególnie bo to jej raj
Ale chyba muszę jej to ograniczyć bo przez to że teraz często jej pozwalam to ciągle chciałaby być w tej pozycji.
Dużo zdrówka dla Sonii!!!
Kaśka ja zazdroszcze Ci że Piotrek tak ładnie siedzi, Karolinka tak nie umie
przydałyby się im wzajemne korki
Też mamy takie puzzle ale chyba mniejsze, Karolcia też je rozbraja i uwielbia gryźć
powyjmowałam z nich te najmniejsze elementy wiadomo czemu
A te zębalki Piotrek ma zarąbiste
Śliczny torcik urodzinowy miałaś
Ewcik świetne foteczki, jak zwykle uroczy ten Twoj Smerfuś

Sandros strasznie przyjemnie mi się zrobiło, ogólnie Karolcia jest bardzo radosna i często się śmieje, a jak jest w pozycji na czworakach to szczególnie bo to jej raj

Dużo zdrówka dla Sonii!!!
Kaśka ja zazdroszcze Ci że Piotrek tak ładnie siedzi, Karolinka tak nie umie

Śliczny torcik urodzinowy miałaś

Ewcik świetne foteczki, jak zwykle uroczy ten Twoj Smerfuś

kubusiowa
Fan(ka)
Dziewczyny ale poklikałyście
Wszystkie zdjęcia boskie, bo boskie są wasze szkraby!!!!!!!!!:-)
Shinue - słodziutka córusia
ja na pokarm piłam herbatę z Hippa, i spróbowałam piwo KARMI (sikało jak z sikawki strażackiej)
POWODZENIA. Napewno pokarmu jest tyle ile potrzeba:-)
ewcik - wypalanka nie boli
będzie dobrze!!
karolina - ty ostatno tylko sprzątasz
kichaj sprzątanie nie zając nie ucieknie, siadaj i pisz więcej postów z zajefajnymi gifami
sandros - zdrówka dla Soni!!!!!:-)

Wszystkie zdjęcia boskie, bo boskie są wasze szkraby!!!!!!!!!:-)
Shinue - słodziutka córusia

ewcik - wypalanka nie boli

karolina - ty ostatno tylko sprzątasz

sandros - zdrówka dla Soni!!!!!:-)
kubusiowa
Fan(ka)
dzisiaj kupiliśmy sanki
tylko śniegu brakuje:-(
Kuba dzisiaj był dzielny przy pobieraniu krwi, rozpłakał sie dopiero wtedy gdy zobaczył sciekająca krew, ale go uspokoiłam a te pielęgniarki powiedziały że przy pobier. u dzieci jest inaczej niz u dorosłych, dzieci najlepiej jak płaczą
i dawaj zmuszały Kubusia do płaczu mówiąc do niego płacz Kubusiu płacz. W tym momencie mi chciało sie i śmiać i płakać:-(
dobranoc

Kuba dzisiaj był dzielny przy pobieraniu krwi, rozpłakał sie dopiero wtedy gdy zobaczył sciekająca krew, ale go uspokoiłam a te pielęgniarki powiedziały że przy pobier. u dzieci jest inaczej niz u dorosłych, dzieci najlepiej jak płaczą

dobranoc

reklama
Witam "stare" i nowe mamusie!
Iza- duuuuże gratki dla Karolki. Świetny z niej "raczek"
Ewcik- a z czego Ty się chcesz odchudzać
Nawet nie żartuj.
Filipek na spacerku- super.
Kaśka- wampirek pierwsza klasa! :-)
A jaki miałaś tort! Piotruś pomagał mamie dmuchać świeczki?
W poniedziałek byliśmy z Darią na basenie (zajęcia otwarte dla rodziców) No musze powiedzieć, że ta moja starsza pociecha radzi sobie w wodzie całkiem nieźle. Jak sobie przypomnę te nawoływania w kąpieli - "Mamo, mamusiu, jęcznik..." (chodzi o ręcznik) bo dwie kropelki wody wpadły jej w okolice oczu, to to jest duuuży postęp.
Martynka od paru dni przyjmuje pozycję do raczkowania, ale nie wie którą kończynę ma oderwać od ziemi i w efekcie pełza dalej.
Myślę, że juz niedługo będzie raczkować.
Zębów dalej nie widać.
Do Mikołaja jestem już przygotowana:-) !

Iza- duuuuże gratki dla Karolki. Świetny z niej "raczek"

Ewcik- a z czego Ty się chcesz odchudzać

Filipek na spacerku- super.

Kaśka- wampirek pierwsza klasa! :-)

A jaki miałaś tort! Piotruś pomagał mamie dmuchać świeczki?
W poniedziałek byliśmy z Darią na basenie (zajęcia otwarte dla rodziców) No musze powiedzieć, że ta moja starsza pociecha radzi sobie w wodzie całkiem nieźle. Jak sobie przypomnę te nawoływania w kąpieli - "Mamo, mamusiu, jęcznik..." (chodzi o ręcznik) bo dwie kropelki wody wpadły jej w okolice oczu, to to jest duuuży postęp.

Martynka od paru dni przyjmuje pozycję do raczkowania, ale nie wie którą kończynę ma oderwać od ziemi i w efekcie pełza dalej.

Zębów dalej nie widać.

Do Mikołaja jestem już przygotowana:-) !
Podziel się: