reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Właśnie sprawdziłam, roczek Karolinki wypada w LANY PONIEDZIAŁEK :-D Ale tu jest problem, nie wiem jak to zrobimy, czy będzie się dało zrobić msze roczkową w ten dzień, a jak nie to musiałaby być w Wielkanoc, ale fajnie byłoby w ten sam dzień co ma urodzinki :tak:

reklama
Witam, witam!!!

Zgłaszam się z Ineczką :-)
Martyna demoluje pokój Darii. Właśnie dorwała cymbałki. Nie wiem co z tego będzie :-D
Wczoraj zapoznałam ją z naszym żółwiem- bardzo chciała go wziąć na ręce:-D
A Daria ma w końcu jutro występ. Bardzo się cieszę, bo mają dziennie po 2-3 próby i moje dziecko jest w szkole od 8 do 15 :wściekła/y: . A potem jeszcze basen lub angielski. Widze, że jest już u kresu wytrzymałości....:-(
Zmykam, bo z pokoju obok dochodza jakieś dziwnie niepokojące dźwięki...:confused: :confused: :confused:

ja melduję sięz kawą.....

Mokate... widać że masz ruch w rodzinie..... no i stresy córeczki CI się udzielają... będzie dobrze... kiedy przewidywany OSKAR dla małej artystki?

Iza.... masz jeszcze trochę czasu na plany....

czesc laseczki:-)
ewcik moze porostu Filipek bedzi miał rodzeństwo?:-)jak wrócisz z Katowic to napisz czy trafiłaś?
kubusiowa to miałas wycisk tez tak chce ,jeszcze przed ciaza Oliwi to biegałam z kumpela ,tez fajnie sie czułam:tak:
mokate Twoja Darunia cały dzien ma wypełniony zajeciami ;-)Ale chyba lubi to?A martynka tez bedzie na basen chodzić?
I de obiadek pichcic ,dzis pierogi z miesem i barszczyk ;-)

Kubusiowa fajnie tak sobie poćwiczyć :tak: samopoczucie rewelacyjne póżniej jest, takie przyjemne zmęczenie.

Diablica tak jest sporo czasu :tak: ale z ciekawości sprawdziłam jak wypadą święta w tym roku :tak:

Mokkate Daria to super zdolna i ambitna dziewczynka, ciekawe jak będzie Martynka w jej wieku :-)

Dziewczyny nie wiecie jak zrobić żeby to zdjęcie w podpisie nie było takie ogromne :confused: :baffled:

witam was dziewczyny!!!

Mokatte - ja też napilabym się z tobą inkę ale przestalam ją pić odkąd Kamilek mial wieczorem problem ze spaniem ;-) odstawiłam ją na probę i faktycznie to bylo przez nią :zawstydzona/y:

Karolinna - przestań już sprzatać :-)

Kubusiowa - fajnie, ze chodzisz na fitness szkoda ze nie mieszkasz bliżej to dołączylaby też ;-) Kamilek waży już 5800 i jest duzy lekarka powiedziala, że bardzo ładnie przybiera na samym cycku :-) Już duży z niego chłopczyk i robi się coraz bardziej fajniejszy ;-) Jest co nosić :-D

Ewcik - czyżby Filipek miał w drodze rodzeństwo???;-) Fajna bylaby róznica wieku tak najlepiej. Ja narazie nie planuje drugiego dziecka może za 3-4 lata.

Oliwka - jak się czujesz??? Masz jakieś smaki???

Iza - super fotki. Karolinka świetnie raczkuje. Wyślę ci na maila fotki Karolinki co zrobilam swoim aparatem ;-)

Diablica - to prawda moge tak patrzec godzinami jak śpi...To zdjęcie zostalo zrobione jak mały mial problem z zasnieciem to dalismy go na brzuszek zeby sie zmęczyl a on bosko zasnął ;-)

.Hej.

.My już z Lenką po spacerku,brr zimno na dworze.Ale Lena zaliczyła dziś (ostatnio to stały punkt spacerków) dreptanie po spokojnych uliczkach,tylko ma manię zbierania rzeczy z ziemi i dawania mi ich,więc co chwilę muszą ja odciągać żeby nie zbierała liści,trawy itp.:rolleyes::happy2:.

.Kupiłyśmy dziś 3 odcinek bajek Disneya:tak:.

.kubusiowa super sie masz z
ggcwiczyxj9.gif
.Zastanawiam się czy ja mogłabym po tej cesarce tak się nadwyrężać:baffled: a brakuje mi tego drżenia nóg i zakwasów po gimnastyce:biggrin2:.Na roczek Lenki to ja najbardziej się teraz denerwuję ale Lenka spokojnie:-).

.iza fakt,na pewno będzie mi łatwiej posprzątać na swięta:laugh2: ,a i tobie bardzo fajnie to wypadło:cool2:.Lany poniedziałek.... nie lubię tego zwyczaju:confused2:.Ale to jeszzce daleko ze ho ho ;-).A zeby było mniejsze to zdjęcie to chyba można zmniejszyć w jakimś programie i wkleić:confused:.

.baska coś mnie wzięło na te wielkie porządki i się cieszę bo nie często mi się to zdarza:huh::sorry2:.Super ze masz tak treściwy pokarm,na pewno grubaskiem nie zostanie,o to nie ma co się bać karmiąc piersią
:yes:.

.sandros ciekawe co to dzieje się z Sonią:no:,podejrzewam ze 3dniówkę ma za sobą:confused:.Ja mam nadzieję ze Lenka mi się ne rozchoruje bo przez te kilka pierwszych dni grudnia mam małe ,a moze całkiem niemałe,zamiesznie ,urodzinki,wizyta u lekarza z Lenką na którą udało nam się z trudem dostać(więc musimy na niej być) no i takie jedne zajecia musimy zaliczyc,ale to wam opowiem jak sie dowiem wszystkiego konkretnie:-).

.oliwka ślinka mi cieknie jak czytam co ty tu pichcisz :-p.A to była taka twoja zachcianka ciążowa czy ot tak sobie gotujesz takie mniamności:confused:.

.edytas o kurcze ,na meblościankę:szok:.Nie wyobrażam sobie jak zacznie mi tak robić Lenka
ggwystraszonybi9.gif
.

.Chyba zbliża mi się @ bo chodzę non stop poirytowana
:angry: i szukam "ofiary" :-p:rofl:.

.Popołudniu wybieram się z koleżanką i naszymi córeczkami(Wikusia jest starsza od Lenki o 9 miesięcy) na zakupy do Leclerca,bardzo się cieszę bo lubie takie babskie zakupy:wink::-p.

.Miłego popołudnia czwartkowego
380abaoklk5.gif
.

.Się rozpisałam dzisiaj:eek:.

reklama
Iza- z roczkiem Karolinki to Ci się uda, bo własnie w drugie święto są chrzty i roczki:tak: :-)
Ja tez chcę wtedy odprawiać, więc znowu bedziemy razem. :-)

Baska- jesteś pewna, że to po Ince?:confused: A co w niej może zakłócac sen?:confused:

Karolina-Ty już kończ z tymi porządkami :-p :rofl:

Do góry