reklama
.Dziękujemy za kolejne życzonka!!!!
.
.W tej sukience Lenka wystąpi na swoich urodzinkach! Dziękujemy za komplementy ,mnie też się bardzo podoba:-).
.Ale mam stres przed dzisiejszym
.A rano jeszcze Lenka nabiła sobie guza na czole
.
.Balony powieszone,jedzenie prawie gotowe.Lenka śpi
.
.Trzymajcie kciuki!.

.W tej sukience Lenka wystąpi na swoich urodzinkach! Dziękujemy za komplementy ,mnie też się bardzo podoba:-).
.Ale mam stres przed dzisiejszym

.Balony powieszone,jedzenie prawie gotowe.Lenka śpi

.Trzymajcie kciuki!.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Wszystkiego najlepszego dla Lenki z okazji jej wielkiego swięta niech rośnie zdrowo i wesoło :-) ;-)
P.S. piękna z niej księżniczka
Spacerek dziś już zaliczony piękne słoneczko bylo teraz sie już zachmurzylo. Kamilek mi śpi a ja dorwalam się do kompa. Już jest coraz lepiej mam wiecej czasu dla siebie. kamilek nie wisi mi już tak na cycku. Je w dzień co 2h czasami troszkę pociągnie i mu wystarczy poprostui chce mu się pić ;-) Cieszę się, że nie muszę go długo karmić. Maksymalnie je 10 min. ale raczej tak 5 min i wystarczy mu nie wyobrazałabym sobie siedzieć z nim 20-30 min ale jak trzeba byłoby to bym musiała ;-)
Jutro Kamilek kończy 2 miesiące ale ten czas szybko leci. Jak sobie pomyślę ze w lutym muszę wracać do pracy
Kubusiowa - dzięki ;-) i co rozmawiałaś już w sprawie tej maty???
Masz trzecia bajkę Disneya bo wczoraj maż poprosił kolegę zeby kupil w Katowicach bo u nas nigdzie juz nie było i na szczęście kupil ;-)
Karolinna - dzięki ze wczoraj przypomniałaś ze jest następna bajka Disneya ;-)

P.S. piękna z niej księżniczka
Spacerek dziś już zaliczony piękne słoneczko bylo teraz sie już zachmurzylo. Kamilek mi śpi a ja dorwalam się do kompa. Już jest coraz lepiej mam wiecej czasu dla siebie. kamilek nie wisi mi już tak na cycku. Je w dzień co 2h czasami troszkę pociągnie i mu wystarczy poprostui chce mu się pić ;-) Cieszę się, że nie muszę go długo karmić. Maksymalnie je 10 min. ale raczej tak 5 min i wystarczy mu nie wyobrazałabym sobie siedzieć z nim 20-30 min ale jak trzeba byłoby to bym musiała ;-)
Jutro Kamilek kończy 2 miesiące ale ten czas szybko leci. Jak sobie pomyślę ze w lutym muszę wracać do pracy

Kubusiowa - dzięki ;-) i co rozmawiałaś już w sprawie tej maty???
Masz trzecia bajkę Disneya bo wczoraj maż poprosił kolegę zeby kupil w Katowicach bo u nas nigdzie juz nie było i na szczęście kupil ;-)
Karolinna - dzięki ze wczoraj przypomniałaś ze jest następna bajka Disneya ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
ŚLICZNEJ KSIĘŻNICZCCE LENCE Z OKAZJI 1 URODZINEK WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE I NAJLEPSZE,ORAZ DUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZY CIOTECZKA FORUMOWA CZARNULKA Z WIKUSIĄ I EMILKĄ !!!

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
A ja dzisiaj niestety nie popisze bo czuje się okrutnie! Oczywiście po Andrzejkach ;-)
reklama
Podziel się: