reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
hej hej :)
nam minął bardzo intensywnie, z koleżankami z bb :))) i Sebastian był na rowerku więc w ogóle szczęście :D
a jak u Was?

To tylko pozazdrościć i oby tak dalej :) Fajnie,że możecie się spotykać nie tylko na forum. U mnie dziś średnio bo cały czas praktycznie w biegu. Lekarza miałam i pół dnia straciłam czekając w poczekalni. A tak to Rafał szalał na dworze, biegają u nas bezpańskie koty a on za nimi. Bardzo mu sie podobają i chce sie z nimi bawić :D

To moze ja - glowna maruda tego forum - tez sie przylacze ;)
Ja tez w sumie nie mam za bardzo opcji zeby sie z kims spotkac, bo mamy z forum wroclawia maja raczej mlodsze dzieciaki.
Moje dzisiaj tez biegalo po dworze - w koncu sie fajna pogoda zrobila i mozna jakos milo spedzic czas. My czekamy az nam w koncu przywioza zamowiony plac zabaw, bo mieszkamy poza miastem i wszystkie sa daleko od nas :(

Marcia kim jesteś?? :p
Mama_iza faktycznie zabiegany dzień, nasz kochany nfz :/ u nas tak Seba reaguje na psy, jak Rafał na koty :) kotów się boi...
Charlene witaj i Ty tutaj :) ja z Wrocławia znam bardzo fajną mamuśkę z bb która ma 15miesięczną córeczkę, więc ciut młodszą, fakt ;)

Tygrynka: właśnie Rafał mógłby choć trochę się ich bać, bo tak to biega za nimi i za ogon próbuje je ciągać. Zgroza. Psy na szczęście nie są dla niego aż tak ciekawe :D

W mojej okolicy jest tylko jedna dziewczyna z bb, zawsze coś ;)

Jakie plany na dziś, drogie mamy??

My tez na pewno jakis spacer, moze rowerek wezmiemy. Albo porobimy cos w ogrodku. A potem basen, to taka tradycja wtorkowa :) Poki co Sara i jej kolezanka bawia sie same w pokoju na gorze...Dzwieki dochodza dziwne, chyba zaraz tam zajrze ;) Ale jak znam Sare to pewnie skacze z lozka na ziemie...

reklama
Do góry