reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

aguska my Sylwka to na bialej sali a jak....:-D

mama Iza skrecalam do 23-00, starszy juz spal na nowym lozku, wiec mlodszy juz dzis tez bedzie spac- lozko sie nie zawalilo wiec jest dobrze skrecone...:-D
a u nas tez dzis brzydko, pada i ciemno....:-D

reklama
To widzę, że biała sala dominuje w tym roku :D Ja też preferuję ten sposób :D Obejrzę "Sylwester z Dwójka" i w kimono :D Szampańska zabawa się zapowiada.

Beata gratuluje, jesteś moim guru :D Ja mam zawsze jakieś problemy ze skręcaniem czegokolwiek.

Aguska
mój też chwile zawiesił oko na Autach, ale jakoś nie wciągneły go. Najbardziej jednak lubi Kubusia Puchatka i Stacyjkowo. A co Twój Bartuś ogląda?

Martusia
Odpowiadam na Twoje pytanie choć nie widzę takiej potrzeby, bo można było wywnioskować to z postu. Tak, jestem samotną matką.

Mama iza a wiesz mój to ma etapy teraz też Kubusia Puchatka polubił ale chyba wszystko zależy od dnia i jego humoru stacyjkowo wcześniej byo przez niego uwielbiane teraz ogląda ale nie zawsze,polubił misia uszatka no i ostatnio oglądał garfilda choć moim zdaniem to nie jest odpowiednia bajka dla niego:sorry2: nadal lubi złota rączke, timmiego ,klub przyjaciół myszki Miki częściej już go interesuje,oczywiście Tomek i przyjaciele a i ostatnio bardzo podoba mu sie Kacper(piesek) na prawde różnie a zapomniałam oczywiście bob budowniczy strażak sam:-D
a co planujecie z maluchami jutro bo ja mam taki plan żeby w dzień sobie ładnie pospał a potem chociaż do 22 z nami posiedział a jak da rade to nawet do 24 dlatego że jak zaczna strzelać to mi go przestrasza:dry:

mamaIza ja tam lubie drewno, ale stolarzem nie jestem....:-D
wkurzylam sie na mojego S bo miał mi kupic wosk do drewna a kupil lakier akrylowy- on uwaza ze w sklepie mi o tym mowil ze bierze lakier....:baffled:
tylko ze jest roznica miedzy woskiem a akrylem....:-D
wiec dzis musi mi kupic.....:-D:-D

Aguska moj to kocha Auta..... ale pierwsza czesc....:-D
nawet przez sen mowi brum brum....:-D
i uwielbia bajke Ul.....:tak:
zupelne przeciwienstwo starszego.....:-D

mamaIza ja ostatni raz bylam na Sylwka w 2004/2005 a potem co roku biała sala.....:-D

To widzę, że ogląda to co Wasze maluchy. Dorzucę jeszcze Fineasz i Ferb, Ciekawski George, Chuck i przyjaciele, a z takich długich to Toy Story i Gdzie jest Nemo. To chyba wszystko :D

Aguska ja jakoś bardzo nie muszę kombinować, bo jak nie zagonie Rafała do spania to i do północy wysiedzi. Nie wiem co mu z tym spaniem odbiło.

Beata kolejne ukłony w Twoją stronę :D Wosk? Akryl? Rany ja nawet nie wiem po co to sie używa :D

A my po raz pierwszy od czterech lat idziemy na imprezę i cieszę się niezmiernie, bo chyba to będzie nasza ostatnia impreza na długie lata. Trójke dzieciaków juz nie tak łatwo podrzucić jak dwójkę. Nawet tak cudownym dziadkom jak moi rodzice. Dlatego fajnie, że się zgodzili, i że potwory zdrowe. Bo cały grudzień chorowały. Zosia w niedzielę dostała gorączki w okolicach 40 stopni. 10 dni wcześniej Stasia odbierałam z przedszkola z podobną gorączką. Zaczęłam tęsknić za pracą.
I zastanawiam się jak ja wytrzymałam przez rok w domu z dwójka dzieci. A jak pomyslę, że będę z trójką, to... wolę właściwie nie pisac co mysle, bo to nie sa to mysli. którymi mozna sie chwalić.

Zatem zamierzam skorzystać z wolnego wieczoru i poranka, bez pobudki o 6 rano. :)

Życze Wam dobrego roku, pełnego radości, sukcesów Waszych i Waszych bliskich. I optymizmu. I siły. I cierpliwości. I jeszcze tych wszystkich rzeczy, których potrzeba matkom. :)

[FONT=&amp][/FONT]

[FONT=&amp][/FONT]

mamaiza pelen szacun ode mnie ze dajesz rade sama:tak:
magnez udanej imprezy fajnie sie tak wybrac my bylismy w zeszlym roku, duzo sily i zdrowka
aguska ja tez uwazam ze auta cz 1 super, a 2 to juz tylko dla starszych dzieci, moja tez kocha Kubusia Puchatka i hope (Tygrysek) tak go nazywa
Beata co to biala sala, szpital?? :)

”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~”*°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku
B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil
L...lotów wysokich
M...miłosnych uniesień
N...nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P...pogodnych dni
R...romantycznych wieczorów
S...szalonych nocy
T...tylko spełnionych marzeń
U...uroku osobistego
W...wiary w sukces
Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
...W...KAŻDY...DZIEŃ...

reklama
martusia1605 nieee szpital....;-)
w domku siedzimy ;-)

[video=youtube;8xr6gGa6JtE]http://www.youtube.com/watch?v=8xr6gGa6JtE&feature=related[/video]

Do góry