reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Aguśka dobrze masz obiad u teściowej, moja to raczej nie zaprosiłaby nas. a jak przyjeżdżamy do niej to ja sama muszę gotować, albo ona juz od wszelkiej biedy ugotuje ale to są porcje dla rocznego dziecka.

reklama
Dzień dobry
Nam niedziela minęła szybciutko, najpierw Kościółek, Ania wyszalała się potem na rowerze, co do końca nie było fajne, bo kilka razy zawału mało nie dostałam:baffled:, bo nam zwiewała a my za nią biegiem, w Tesco to w ogóle pędziła miedzy regałami jak na złamanie karku:baffled:. Ale nic, grunt, że troszkę się zmęczyła. Potem poszliśmy w odwiedzinki do małego Kubusia. Już zapomniałam, jak to jest mieć takie maleństwo w domku:-p

u nas pogoda piękna, cały dzień prawie spędziłyśmy na dworze. jak mi brakowało tego słoneczka!:-)

a jak tam u was mamusie? jak wam mija dzisiejszy dzionek?:-)

hej
u nas bez slonka ale cieplo.
ze spaceru nici bo mlody kimal od 11 do 15....:szok::szok::szok:
a teraz siedze i zgrywam zdjecia a potem koncze nozownik ;-)

reklama
aguska, Asienka to jednorazowa przyjemnosc....;-)
on po prostu padl po weekendowym szalenstwie.....:-D:-D
a ja dzis koncze nastepny nozownik.....:tak:
ikony juz ida do uk- tzn papier z ikonami....:tak:
ale.....:sorry2:
dalej nie mam dech pod ikony....:no:
szlag mnie trafia!!!!
bo decha musi byc najlepiej z wyczuwalnymi slojami a na ebaju to wszystko gladkie.....:baffled::baffled:

Do góry