reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzień dobry
Nam niedziela minęła szybciutko, najpierw Kościółek, Ania wyszalała się potem na rowerze, co do końca nie było fajne, bo kilka razy zawału mało nie dostałam
, bo nam zwiewała a my za nią biegiem, w Tesco to w ogóle pędziła miedzy regałami jak na złamanie karku
. Ale nic, grunt, że troszkę się zmęczyła. Potem poszliśmy w odwiedzinki do małego Kubusia. Już zapomniałam, jak to jest mieć takie maleństwo w domku
Nam niedziela minęła szybciutko, najpierw Kościółek, Ania wyszalała się potem na rowerze, co do końca nie było fajne, bo kilka razy zawału mało nie dostałam

aguska2017
Fanka BB :)
u nas niedziela miło spędzona:-)
a dziś mży więc siedzimy w domu:-(
a dziś mży więc siedzimy w domu:-(
aguska2017
mamuśka to zazdroszczę pogody bo u nas jest ponuro mokro br... więc siedzimy w domu
mały przed chwila zjadł kopytka:-)
a teraz ogląda baje
mały przed chwila zjadł kopytka:-)
a teraz ogląda baje
aguska2017
Beata to ci mały ma nutę do spania
pewnie rośnie;-)

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Beata niezłą ma młody melodię do spania

Wróciłyśmy ze spacerku, Ania pochodziła po parku, naznosiła narcyzów, teraz sobie stoją w wazonie

Wróciłyśmy ze spacerku, Ania pochodziła po parku, naznosiła narcyzów, teraz sobie stoją w wazonie
reklama
aguska, Asienka to jednorazowa przyjemnosc....;-)
on po prostu padl po weekendowym szalenstwie.....

a ja dzis koncze nastepny nozownik.....
ikony juz ida do uk- tzn papier z ikonami....
ale.....
dalej nie mam dech pod ikony....
szlag mnie trafia!!!!
bo decha musi byc najlepiej z wyczuwalnymi slojami a na ebaju to wszystko gladkie.....

on po prostu padl po weekendowym szalenstwie.....

a ja dzis koncze nastepny nozownik.....

ikony juz ida do uk- tzn papier z ikonami....

ale.....

dalej nie mam dech pod ikony....

szlag mnie trafia!!!!
bo decha musi byc najlepiej z wyczuwalnymi slojami a na ebaju to wszystko gladkie.....