reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

reklama
Witajcie ponownie dzisiaj!!
Mała ogląda bajkę, ja z grubsza sprzatnęłam no i mam maleńką chwileczkę dla Was.
Kuxa masz fajną różnicę wieku między dzieciakami, też bym tak chciała ok 6 letnią. Nawet czasem chciałabym większą, ale boję się, że wtedy będę za stara:baffled:.

Ika no niestety taki urok bloków, u mnie też wymieniali w pionię jakąs rurę w kuchni, ale na szczescie u mnie na samej górze (4 pietro) jakies wielkie kucie nie było potrzebne.

cieszcie sie cieszcie, moja kolezanka w tym samym bloku ma kawalerke i jeden pokój dzieli ściane z łazienką (1łazienka kibelek+reszta) i rury szły w tej scianie... we wszystkich tych kawalerkach pół ściany wyburzali zeby sie do rur dostac bo od strony łazienki nie było jak... i to dopiero był hardcore.... szczegolnie jak ktos dopiero co remont robił jak ona. bo to bloki z duzej płyty lata 80-te....

a co do różnicy wieku to powiem ci mikusia ze za stara nie bedziesz... no bez przesady :-)
a ta roznica wcale nie taka fajna
Xawek ma 2 lata, Kuba 8 . Mały ma bunty 2-latka i poprostu trzeba go miec na oku 24h! a Kuba poszedl do pierwszej klasy i tez go trzeba pilnowac bo takich rzeczy tam uczą (koledzy na przerwach) ze glowa mala.... 2 dzienniczki pełne uwag juz mam, ciągłe narzekanie nauczycieli i wizyte u psychologa za 2 tyg.... tak więc wiesz.....
teraz widze ze albo sie przemęczyc z małą różnicą (bo to dwoje na pieluchach mleku itp) albo poczekac dłużej....
Kuba owszem czasem pomoże, ale w gruncie rzeczy bardziej 8-latek zniża sie do poziomu 2-latka niz odwrotnie ;-)

A dobry wieczor dobry..;-)
Ja tez mam chwilke dzieciaczki baje na dobranoc oglądaja:-) Dzis bylismy z synkiem zapisac sie do przedszkola i 8 czerca idziemy pierwszy raz, ja mam stresa a on plakał ze nie mogł zostac hehe:-D
Co do róznicy wieku u mnie jest około 7 lat, corka ma 10 skonczyła niedawno, i nie narzekam, tez sa trudne dni, ona zaczyna okres buntu, synek teraz tez nas wyprubowuje na ile moze se pozwolic, jest roznie, ale córka duuuzo mi pomaga i chyba wole tak niz dwoje maluszków ;-)
pozdrawiam i milego wieczorku, ja dzis chyba jakies winko wyciagnę :happy2:

reklama
no ja też na chwilkę:-D
dziś dla odmiany M usypia Bączka - a co:-D

winko powiadasz...u nas też jest ale chyba na piwko się skuszę coby za szybko nie usnąć;-)

Do góry