reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

Witam Was mamuśki:-)
Jestem mamą 20 miesięcznej Ani:-)

Teraz przechodzimy etap SAMA i ciągle mamusia musi być,sama nie chce się bawić tylko mamo chodź i tulić by się chciała:-p;-). Dzisiaj już mnie do szału od rana doprowadzała, jak mówiłąm nie podchodź do komputera, zostaw myszkę, ale co 5 sekund było to samo

O przedszkolu jeszcze nie myślimy, bo mieszkamy w Irlandii i tutaj jest troszkę inaczej, no chyba, że wrócimy, na co mam wielką nadzieję, ale Ania raczej nie będzie miała z tym problemu

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór :)
W końcu piątek! Swoją drogą bardzo szybko zleciał mi ten tydzień. I dobrze. Teraz tylko relaks. Ostatkami sił posprzątałam dom, żeby weekend poświęcić wyłącznie na przyjemności i odpoczynek. I wszystko jest na dobrej drodze :)

Asienka_r witam wśród nas :) Mam nadzieję, że miło spędzisz z nami czas :)

Magnez1 wierz mi, że ja też nie wiem gdzie oni mogą tyle czasu pracować. Na myśl przychodzą mi tylko przydrożne knajpy, sklepy i motele czynne całą dobę, bo tu u nas to chyba tego trochę jest. Wydaje mi się, że ta Stasiowa poducha nie będzie dla innych dzieci aż tak fascynująca, więc spokojnie może ją zabrać ;)

Kasia87 nieźle to sobie poukładaliście, nie ma co. Przeczytałam dwa razy, bo połapać się nie mogłam :D No, ale najważniejsze, ze się sprawdza :)

Martusia1605 pozostaje mi życzyć Ci, żeby Oliwka zawsze z taką chęcią i zapałem chodziła do przedszkola i żeby zawsze miło spędzała tam czas.

Pszczolkamaja myślę, że ta dzisiejsza pogoda skutecznie wszystkim psuła humory. Mnie potwornie głowa bolała a maluchy chodziły upierdliwe jak nigdy. Właściwie w piątki są już tak zmęczone, że mało które ma ochotę w przedszkolu siedzieć. Może i Twoja maleńka też tak miała, a może to właśnie ta pogoda.

No to tyle póki co. Wybaczcie mamusie, ale idę odpoczywać :D Buźki dla Was i udanego wieczoru ;)

Dzień dobry:-)
Moje dziecko wstało godzinę temu i jęczy:no:, mamo, mamo, absolutnie nie chce sama nic robić, jakiś taki etap ma:confused2:, teraz na chwilkę zajęła się rysowaniem

Mama Iza na pewno będzie fajnie, ja udzielam się na kilku innych wątkach, ale myślę, że i dla Was znajdę czas;-):tak:

o a co tu tak pusciutko :szok:
ja wczoraj bylam na panienkim super bylo, kazalismy pannie mlodej isc w prezencie przez miasto- czerwonej haleczce i spiewalismy, z drogi sledzie przyszla panna mloda idzie he he, rewelacja, bylo: 5 Siostr, ja czyli Bratowa oraz przyjaciolka Rodziny, wszyscy byli pod wrazeniem, ze prawie wszystkie babeczki to Siostry he he

Dzisiaj poniedziałek. Jestem ciekawa jak mała w przedszkolu. Dzisiaj poszłam od razu do pracy, małą zaprowadzi babcia. Cały czas zerkam na telefon czy aby na pewno nikt mnie nie wzywa. :( To jest straszne kiedy wiesz że dziecko może płakać a jest się tak bezradnym.. :(

martusia1605 fajnie miałaś.. ciekawa rozrywka ;) Pewnie się ładnie wybawiłaś :p

Miłego dnia wszystkim mamusiom :)

martusia zazdroszczę imprezki:-D
U nas ok ja tylko trochę przeziębiona bartkowi idą zęby.
bartek zrobił sobie w sobote mega guza ale jest już ok wczoraj byliśmy na działeczce u prababci mały się wyszalał:-)
bartuś zaczął mi ślicznie pokazywać gdy sie go np.pytam czy chce pić to kiwa głową że tak jak nie chce jeść to kiwa i mówi nie.już normalnie mogę się troche z nim dogadać:-)
pozdrawiam

A moja krolewna wczoraj 2 godziny ze mna rozdawala ulotki, a potem biedna maszerowala 3km do domu. potem padla na hustawce ogrodowej :)

Poza tym pracujemy sobie dalej, a ja probuje napisac magisterke. niedlugo pewnie poprosze was ladnie o wypelnienie ankiety dla mnie :p

.Witam :)

PszczółkaMaja- Córeczka napewno swietnie sobie radzi w przedszkolu :) Pamiętam moje pierwsze dni po powrocie do pracy.... koszmar! Wogóle nie mogłam się skoncentrować na prowadzeniu lekcji :(

Aguska zdrówka dla Ciebie :) mojemu Igorowi wychodzi teraz prawa dolna czwórka i jest MEGA MARUDNY od kilku dni. Pierwszy raz tak źle reaguje na wychodzące ząbki :(( Do tej pory jakoś tak spokojniej u nas to przechodziło a teraz jest HARDCORE!!!

Charlene- super masz Pomocnicę :)) Na jaki temat piszesz prace mgr??

Asienka- zdrówka dla Ani :)

My wczoraj cały dzień spędziliśmy na świeżym powietrzu. Mały się wyszalał i o 19.30 padł!!!

reklama
Do góry